2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

İnşallah canım evde test yaptım öyle olsa çıkmaz mıydı ya

Günaydın kızlar iki gündür adet sancısı çekiyorum ama olamıyorum her yerim ağrıyor sanki hiç böyle olmazdı adetten birkaç saat önce sancısı başlar ve olurdum tansiyonum da düşük bayılcak gibi oluyorum hiç keyfim yok yani adet olsam da kurtulsam

Miyaz canım soğan kürü varya o yapıyor bende yaptığımda adetimi çok geciktirdi kendimi hamile sandım benim hiç sorunum yoktu adetim tam zamanında gelir soğan kürü yaptığım ay geç geldi

Kist olsa yumurta büyüdüğünde görünürdü canım. Çatlatma iğnesi vurulduğuna göre öncesinde bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Bakalım bekleyelim inşallah güzel haberler alırız

Brokoli kurunu annemin gogsundeki kistler icin uygulamistik bizde faydasini goren cok varmis ...prolaktinede iyi geliyor..! Ben bunu biliyordum unutmusum soylemeyi

Bunu öğrendiğim iyi oldu ben de 2011 de göğsümden ameliyat oldum yağ bezesi şeklinde kitle vardı. Büyük olanı aldılar da ufaklar da vardı. Şimdi de prolaktin yüksekliği vardı ilaçla düştü.

Brokoli kurunu annemin gogsundeki kistler icin uygulamistik bizde faydasini goren cok varmis ...prolaktinede iyi geliyor..! Ben bunu biliyordum unutmusum soylemeyi
:) he ben söyledim yavrum tüpleride genişletiyormuş saraçoğlu dedi kadının biri tüpleri bağlıyken hamile kalmış hatta ikiz gerçekten genişletiyor demek ki

Kist olsa yumurta büyüdüğünde görünürdü canım. Çatlatma iğnesi vurulduğuna göre öncesinde bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Bakalım bekleyelim inşallah güzel haberler alırız
İnşallah canım kist olmasında kız bende pko var cüzzi miktarda kistim vardı zaten klomen ve doktor sayesinde artınca soğan kürü yaptım şimdi devaslan pençesi içiyorum hormon dengelesin diye işte

Bi kaç gün daha bekle inşaAllsh olmzsan dr git cnm gec döllenme olsbilir
İğneden sonrada olur mu ki e bu lekelenme peki progestan geçen ayda kullandım ama yinede oldum biraz bakındımda progestanda rahim duvarı kalınlaşınca lekelenme yapıyormuş fazla geldiği için bakalım hele bıraktım bugün sökülecek mi görecez beraber

Miyaz canım soğan kürü varya o yapıyor bende yaptığımda adetimi çok geciktirdi kendimi hamile sandım benim hiç sorunum yoktu adetim tam zamanında gelir soğan kürü yaptığım ay geç geldi
Niye ama canım normalde adeti söktürmesi gerekmez mi hem yumurta çatlatma özelliğide varmış soğanın büyütüp çatlatıyormuş ya ben hamileyim demiyorum zatende çatlatma iğnesi oldum ama soğana rağmen olmam gerekirdi şimdiye

Bi test yapsana bende aynı durumdayım tabi bayılacak gibi olmuyorum ama halsizlik ve uyku hali çok fena var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…