- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.101
İnşallah canım evde test yaptım öyle olsa çıkmaz mıydı yaBence bebiş bu ayy inşaAllah bebiş haber veriyodur tık tık diye lekrlenmelerde yerlrlmedendir.
Dün bi arkadasım hamile oldugunu söledi gecen ay kimyasal gecirmişti..hiç umudu yoktu bu ay..Rabbim bekletmedi cok şükür Darısı hepimize..
Slmlar bu arada
Rabbim bu topikteki tüm hamişlerin göbişlerini
Doldursun mide bulantılarından duramayalım inşaAllah
Neyden sonra yapılıyor canım ben siteden sordum kuzu kürlere başlamadan önce sopan yaptırıyırlar rahim temizlensin diyeTmm abla bi bakiym ben de bulamazsam ordan aliym.Abla ben Saraçoğlu nun sitesnde sogan kuru snra yapiliyo diye okudum ama
Gaz sancısı yumurtlarken oluyormuş uyku hali hala var ki yeni uyandım akşam yine on bile olmadan gözlerimi açamam mesela :)Abla ama o uyku halleri gaz sancilari.hepsi mevsmselmiydi yani.bekle bi yinede
Testini keşke atsaydınİnşallah canım evde test yaptım öyle olsa çıkmaz mıydı ya
Canım bişey çıkmıyor ki bi kaç saat bekleyince ikinci çizginin yeri beyazlıyor kalıyor öyle sen ne yaptınTestini keşke atsaydın
Gaz sancısı yumurtlarken oluyormuş uyku hali hala var ki yeni uyandım akşam yine on bile olmadan gözlerimi açamam mesela :)
Brokoli kurunu annemin gogsundeki kistler icin uygulamistik bizde faydasini goren cok varmis ...prolaktinede iyi geliyor..! Ben bunu biliyordum unutmusum soylemeyi
Kayınvalidem bende canım onu sabah doktora götürdüm yanında gebelik testi almak istemedimCanım bişey çıkmıyor ki bi kaç saat bekleyince ikinci çizginin yeri beyazlıyor kalıyor öyle sen ne yaptın
Allah razı olsun canım ama okuyacak vaktin yoksa okuma kuzu ben kendi adıma razıyım yani başkasını bilmem cümlemizin hakkında hayırlısı olsunValla abla Allhtan hayrli hakknda.Ya evvel okumaya başladım bnde sennle
Miyaz canım soğan kürü varya o yapıyor bende yaptığımda adetimi çok geciktirdi kendimi hamile sandım benim hiç sorunum yoktu adetim tam zamanında gelir soğan kürü yaptığım ay geç geldiDün akıntıyla lekelenme oldu sadece iki kere bugün ilk idrarda bişey yoktu ikinciye gittiğimde çamur gibi yine çok çok az geldi lekelenmenin kırmızıya dönük yoğunlaşması lazımdı gecikmese bari şu adet ya
Bi kaç gün daha bekle inşaAllsh olmzsan dr git cnm gec döllenme olsbilirİnşallah canım evde test yaptım öyle olsa çıkmaz mıydı ya
Kuzu çatlamadı belki diyorumda iğnenin 7,ci günü hem ağrım çok oldu hem tırnak ucu kadar pembe bi akıntım geldi o zamsn mı çatlafçdı ki e bide soğan kürüde yaptım kist falan olmaması lazım bilemedim adet olacak gibi sancıda geliyor bi sökülemedi
Brokoli kurunu annemin gogsundeki kistler icin uygulamistik bizde faydasini goren cok varmis ...prolaktinede iyi geliyor..! Ben bunu biliyordum unutmusum soylemeyi
:) he ben söyledim yavrum tüpleride genişletiyormuş saraçoğlu dedi kadının biri tüpleri bağlıyken hamile kalmış hatta ikiz gerçekten genişletiyor demek kiBrokoli kurunu annemin gogsundeki kistler icin uygulamistik bizde faydasini goren cok varmis ...prolaktinede iyi geliyor..! Ben bunu biliyordum unutmusum soylemeyi
İnşallah canım kist olmasında kız bende pko var cüzzi miktarda kistim vardı zaten klomen ve doktor sayesinde artınca soğan kürü yaptım şimdi devaslan pençesi içiyorum hormon dengelesin diye işteKist olsa yumurta büyüdüğünde görünürdü canım. Çatlatma iğnesi vurulduğuna göre öncesinde bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Bakalım bekleyelim inşallah güzel haberler alırız
İğneden sonrada olur mu ki e bu lekelenme peki progestan geçen ayda kullandım ama yinede oldum biraz bakındımda progestanda rahim duvarı kalınlaşınca lekelenme yapıyormuş fazla geldiği için bakalım hele bıraktım bugün sökülecek mi görecez beraberBi kaç gün daha bekle inşaAllsh olmzsan dr git cnm gec döllenme olsbilir
Niye ama canım normalde adeti söktürmesi gerekmez mi hem yumurta çatlatma özelliğide varmış soğanın büyütüp çatlatıyormuş ya ben hamileyim demiyorum zatende çatlatma iğnesi oldum ama soğana rağmen olmam gerekirdi şimdiyeMiyaz canım soğan kürü varya o yapıyor bende yaptığımda adetimi çok geciktirdi kendimi hamile sandım benim hiç sorunum yoktu adetim tam zamanında gelir soğan kürü yaptığım ay geç geldi
Bi test yapsana bende aynı durumdayım tabi bayılacak gibi olmuyorum ama halsizlik ve uyku hali çok fena var yaniGünaydın kızlar iki gündür adet sancısı çekiyorum ama olamıyorum her yerim ağrıyor sanki hiç böyle olmazdı adetten birkaç saat önce sancısı başlar ve olurdum tansiyonum da düşük bayılcak gibi oluyorum hiç keyfim yok yani adet olsam da kurtulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?