• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kimse yok ama ben çıldırıyorum hamileyim galiba :KK76: sat 27 mart , bat 24 nisan hala bişey yok göğüslerim şiş acıyor damarlar çıktı birsürü bide bir kaşıntı var tatlı tatlı , 2 metre uzağımdaki küllüğün kokusu burnuma burnuma çarpıyor anlatamam, dün test yaptım 1. De hiç 1 tane çizgi bile çıkmadı 2. Yi aldım çok silik bir çizgi çıktı amaaaaaaaan :halay:

Kimse yok ama ben çıldırıyorum hamileyim galiba :KK76: sat 27 mart , bat 24 nisan hala bişey yok göğüslerim şiş acıyor damarlar çıktı birsürü bide bir kaşıntı var tatlı tatlı , 2 metre uzağımdaki küllüğün kokusu burnuma burnuma çarpıyor anlatamam, dün test yaptım 1. De hiç 1 tane çizgi bile çıkmadı 2. Yi aldım çok silik bir çizgi çıktı amaaaaaaaan :halay:

Ay inşallah canım silik çıktıysa bikaç güne koyulaşabilir :-) olursa çok seviniriz.

Tüplerde tıkanıklığın açılması için brokoli kürü :) kullanıp sonuç alanlar çok bide sarmısak var haftada bir yapılıyor isteyen araştırabilir brokoli tüpleri genişletip spermin içeri girmesini kolaylaştırıyormuş kuzu kuzu me ler :KK75:

KIZ SEN AKTAR ABLA OLACAK HATUNSUN VALLAHİ :KK54:

Back
X