- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.841
Ne kürü yaptın canımHAFTASONU NASIL GEÇTİ BİLEMEDİM İNAN BİR TANEM. KIŞLIKLAR YAZLIKLAR DEĞİŞTİRİLDİ
ÜTÜ YAPTIM BOL BOL BABA OĞULUN İSTEKLERİ VARDI HAFTA SONU KEK POĞAÇA ONLARA MAMA YAPTIM BOL BOL
DEDEĞİNİ YAPTIM İÇİYORUM SENİN DEDİĞİN GİBİ
SEN NASILSIN GÜZELİM
Sağol kuşum Allah razı olsun inşallah hepimizin ayı olsun bu ay..Çook sevindim canım, çok güzel büyümüş. İnşallah bu ay olur
Ben daha çok diyorum sana!ardemir miyaz seniii çok seviyor kuzu allah istedi bizler vesileyiz çok şükür senin adına çoookkkk mutlu oldum vallahi @Deli_manya kuzu sizler sağolun bildiğim kadarıyla elimden geldiğince yardımcı olurum hepinizede yeterki işinize yarasın ve yeter ki iyi olun faydam dokunuyorsa ne mutlu bana
Amin Fulyam hayırlısı ile inşallah hepimizin yüzü gülsünCANIM BENİM ÇOK MUTLU OLDUM İNŞALLAH BU AY RABBİM HAYIRLISI İLE YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR BİR TANEM
Geçmiş olsun canım sonuç çıktı mı?Günaydın kızlar az önce hsg çekindim anestezili hiç bişey hissetmedim çok şükür A anneveoglusu @yumyumyumiyum
Sağol canım çıktı ama doktor daha yorumlamaya gelmedi kafam bi milyon morfinfen gözümü açamıyorum :) ama yinede hemen size yazdımGeçmiş olsun canım sonuç çıktı mı?
Merhaba arkadaslar salı günü kontrole gitmem gerekiyordu fakat dayanamadım bugün gittim kalp atışını gördük çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ara ara girip bakıyorum güzel haberler bekliyorum sizlerden de hayirlisiyla inşallah
CANIM BENİM GÖZÜN AYDIN. SENDE ATLATTIN YARINA SAAT 11DE BENİM VAR BİRER BİREN BU SÜREÇTEN GEÇİYORUZGünaydın kızlar az önce hsg çekindim anestezili hiç bişey hissetmedim çok şükür A anneveoglusu @yumyumyumiyum
TESTERE DİŞLİ ASLANPENÇESİ YAPIYORUM YEMEKTEN İKİ SAAT SONRA DEMLİYORUMCanım n
Ne kürü yaptın canım
Sesli kaydı al tatlım hatırlamazsın sonra..Sağol canım çıktı ama doktor daha yorumlamaya gelmedi kafam bi milyon morfinfen gözümü açamıyorum :) ama yinede hemen size yazdım
HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUM CANIMSağol canım çıktı ama doktor daha yorumlamaya gelmedi kafam bi milyon morfinfen gözümü açamıyorum :) ama yinede hemen size yazdım
HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUM CANIMSağol canım çıktı ama doktor daha yorumlamaya gelmedi kafam bi milyon morfinfen gözümü açamıyorum :) ama yinede hemen size yazdım
Çok şükür canım bitti hiç zor bişey değil uyudum ve uyandım gibi oldu.. Kasma hiç çok şükür ağrım da yokCANIM BENİM GÖZÜN AYDIN. SENDE ATLATTIN YARINA SAAT 11DE BENİM VAR BİRER BİREN BU SÜREÇTEN GEÇİYORUZ
Hadi hayırlı haberler alırız inşallahbat'a son 9
inşallah beklemek çok zorHadi hayırlı haberler alırız inşallah
Bilmem mi? Hepimiz aynı durumdayız ne yazık kiinşallah beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?