- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.861
NABER CANIM NASILSINAynen bat lar başlamış hadi inş hamişler gelsin
Meraba kizlarr hayrli günler.Bu ay içim kıpır kıpır ama yinede cok umutlnmk istemiyorm.farkli bi heyecn var daha bat tarihime hile bakmadm bakmiycm diyorm zaten kndini belli edick.gerçi bu heyecani onceki aylrdada yasamstm onun için tamamn kaptrmiyorm kndimi yinede.Sadece o heyecani yaşamak hisetmek istiyorum.Ama sanrm bu ayda olmazsa iyi bi doktora gideceğm eşimle birlkte sanrm,.Işte böyle bnden
İyiyim ablam sen napıyorsun nasılsınNABER CANIM NASILSIN
Ohhhh çok şükür çok sevindim YaBenimde içim kıpır kıpır hsg çekindim tüpler açıkmış rahim şekli normalmiş çok şükür :) doktor kanallara ilacı yeterince verdiğini ve iyice açıldığını söyledi çok şükür bende ona bakarak belki bu ay olur diyorum Rabbim büyük :)))
Bu ay bende de tuhaflik var canim. Insallah gonlumuze gore olur hersey
Benimde içim kıpır kıpır hsg çekindim tüpler açıkmış rahim şekli normalmiş çok şükür :) doktor kanallara ilacı yeterince verdiğini ve iyice açıldığını söyledi çok şükür bende ona bakarak belki bu ay olur diyorum Rabbim büyük :)))
Çok sağol canım valla im rahatladı doktor bu ay şansın artar dedi daha doğrusu ilk bi kaç ay öyleymiş.. Çarşamba günü çalışmalar başlasınOhhhh çok şükür çok sevindim Ya
Bence de kuzum hemen başlaÇok sağol canım valla im rahatladı doktor bu ay şansın artar dedi daha doğrusu ilk bi kaç ay öyleymiş.. Çarşamba günü çalışmalar başlasınins bu ay hemen burakmayacam çalışmaları 10 gün devam edeyim diyorum :) sende ne var ne yok
Dur bakalım umutsuz olma gebelik belirtileride aynı :) tedavi oluyor musun sen??Bence de kuzum hemen başlabende 3 gün kaldı adete adet belirtilerim baş gösterdi bile o yüzden umutsuz vaka
Yok olmuyorum 8. Ayımızdayız eşim bu ay nöbet e gitti çok çalışma olmadı hayırlısı bakalım bu ay hiç heyecanım Yok amaDur bakalım umutsuz olma gebelik belirtileride aynı :) tedavi oluyor musun sen??
Canım önemli olan çok çalışma değil aslında tek ilişki ile hamile kalan arkadaşım var benim ve yumurtlama gününü ben hesaplanmıştım o gün ilişki olmuş ertesi gün kavga etmişler bi daha olmamış şimdi 8 aylık hamile :))) ama gel gör ki mum dibine ışık vermiyo bende 5 ay önce kürtaj oldum bi daha da kalamadımYok olmuyorum 8. Ayımızdayız eşim bu ay nöbet e gitti çok çalışma olmadı hayırlısı bakalım bu ay hiç heyecanım Yok ama
İnşallah gerek kalmadan bu ay gelsin hazır yollar açıkkenCanım önemli olan çok çalışma değil aslında tek ilişki ile hamile kalan arkadaşım var benim ve yumurtlama gününü ben hesaplanmıştım o gün ilişki olmuş ertesi gün kavga etmişler bi daha olmamış şimdi 8 aylık hamile :))) ama gel gör ki mum dibine ışık vermiyo bende 5 ay önce kürtaj oldum bi daha da kalamadımönümüzdeki ay yine olmazsa aşılama yapılacak bakalım nasip
Valla bende ona güveniyorum yollar açıkken gelir inş :) aşılamaya gerek kalmaz.. Senden de iyi haberler bekliyorum canım Allahın izniyle Rabbimin hazinesi çok birer melek de bize versinİnşallah gerek kalmadan bu ay gelsin hazır yollar açıkkenorası öyle canım Allah a bıraktım ben artık yoksa test yapmaya başlamıştım
Valla bende ona güveniyorum yollar açıkken gelir inş :) aşılamaya gerek kalmaz.. Senden de iyi haberler bekliyorum canım Allahın izniyle Rabbimin hazinesi çok birer melek de bize versin
Canım ben 1 Mayısda adet oldum yani 28 Mayıs adet tarihim ama inş bi 9 ay gelmezAynen valla ne güzel dedinaminnn inşallah ya bat ne zaman oluyor canım senin
Aynen aynen inşallahhhh gelmezCanım ben 1 Mayısda adet oldum yani 28 Mayıs adet tarihim ama inş bi 9 ay gelmez
Aynen aynen inşallahhhh gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?