- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.801
Ay maşallahhhh çok sevindim kız vallaMerhaba arkadaslar salı günü kontrole gitmem gerekiyordu fakat dayanamadım bugün gittim kalp atışını gördük çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ara ara girip bakıyorum güzel haberler bekliyorum sizlerden de hayirlisiyla inşallah
Evet hormon için içiyorum benim lh klomen yüzünden coştu ya kuzu dinlemekten değil kız bariz ağrım oluyor sürekli olmasada hareketlerimi kısıtlıyır bazen inankibu ay da böyle olsun düşünme dinleme kendini böyle yapsak daha kolay olacak da herşy işte..içtiğin şeyler zaten çok iyi onlardan olabilir tabi canım
Valla içmiştir abla bu kadar ısrara ben bile içerimA anneveoglusu Ablaaa ne ettinnn aldın mı aslan pençesini
:) ne yapayım kuzu burdaki herkes iyi olsun istiyorum yani içsin tabiki şifa olacak inşallaaaah sende iç zaten pkoya çok iyi bak :) hee iç iç sıradaki hedefim sensin :)Valla içmiştir abla bu kadar ısrara ben bile içerim
Bende miyaz gibi düşünüyorum canım.. aslanpençesi bu ay..
Sen hep öyleydin Melek arkadaşım benim.. cansın..Bizdeeee olmazsalar yoookkk olacak oda yumurtada büyümeyecekti bak büyüdü işte oda olacak az bi kakınlaşsa kendi gerisi progestanla hallolou allahın izniyle hem iyi yönden bak klomenle büyümeyen yumurta karışımla büyüdü enazından bunu biliyorsun artık canım iyi bişey bu bence bi dahakine ilaç bile almak zorunda kalmayacaksın belkide ve incelme olmayıp tutacaaak olacak evet biliyorum inşallah hayırlısıyla :) sevgi pıtırcıı oldum haaa
Gözün kör olmasın gece gece yarıldım.. estağfurullahBiz sessiz sevmiyozçok zor oluyor
Sende cansın kuzuu iyiki varsınBende miyaz gibi düşünüyorum canım.. aslanpençesi bu ay..
Bende yarın belli olacak durum..
Sen hep öyleydin Melek arkadaşım benim.. cansın..
Gözün kör olmasın gece gece yarıldım.. estağfurullah
D Deli_manya nagehancm gizemi sormuşsun gebelik yok 3 ayda kocası yanında yok diye uğramama kararı aldı sanırım.. sen nasılsın canım?
Seninde mi ilkti canm bebegin yok sennde ?
Evet hormon için içiyorum benim lh klomen yüzünden coştu ya kuzu dinlemekten değil kız bariz ağrım oluyor sürekli olmasada hareketlerimi kısıtlıyır bazen inanki
Doktor var canım varda bu aslan pençesini yapayım bu ay önümüzdeki ay gidecem doktorayeni bi doktor bulup görünsene kuzu
Bende miyaz gibi düşünüyorum canım.. aslanpençesi bu ay..
Bende yarın belli olacak durum..
Sen hep öyleydin Melek arkadaşım benim.. cansın..
Gözün kör olmasın gece gece yarıldım.. estağfurullah
D Deli_manya nagehancm gizemi sormuşsun gebelik yok 3 ayda kocası yanında yok diye uğramama kararı aldı sanırım.. sen nasılsın canım?
yok canım henüz bebeğim ilk olacak olursa
İyiyim canım doktora gittim bugün.. endometrium biraz toparlamış yumurta da 21 mm olmuş yani büyümüş çatlatma kararı aldı iğnemi vuruldum eve dönüyorum bende..Hmmm anladm canm bnde merk etmstm tsk ederm cvbn için.Bnde iyiym canm cok şükür.sen naslsn nasl gidiyo
İyiyim canım doktora gittim bugün.. endometrium biraz toparlamış yumurta da 21 mm olmuş yani büyümüş çatlatma kararı aldı iğnemi vuruldum eve dönüyorum bende..
Evet canım miyaz sağolsun o soktu aklıma.. 4 gün sabah akşam yedim büyüdü.. inşallah hepimiz güzel haberler alırızVaayy çok iyi canm sevndm ya.hadi insallah hayrlisyla guzel haberlere.bal çörek otu mu yemstin
Konya dan geliyorlar canım.inşallah çok beklemeyiz, bu aralar pek bi umutsuzum ama bakalım artıköylemi bende aynı ildesiniz sanıyordum onlar nerden geliyor allah huzur sağlık ve mutluluk versin
hepimizi çok bekletmez inşallah sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Çook sevindim canım, çok güzel büyümüş. İnşallah bu ay olurEvet canım miyaz sağolsun o soktu aklıma.. 4 gün sabah akşam yedim büyüdü.. inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Evet canım miyaz sağolsun o soktu aklıma.. 4 gün sabah akşam yedim büyüdü.. inşallah hepimiz güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?