2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Grubumuzda Anne olduğunu bildiğim A anneveoglusu ve N Nazo-58
Anneler gününüz kutlu olsun..

Bende anneyim.. Melek annesi.. Çok zor bir gün geçiriyor olacağım Allahım yardım etsin..

Geriye kalan güzellerim sizlerde bir sonraki anneler gününüzü yavrularının kokusuyla yaşayın Telaşımız kilosu kakası bırtı olsun..

Anneler Günümüz Kutlu Olsun

Aynen canım bugün türbeye gidiyorum iki kurban adağım vardı bi tanesini bugün kestiriyorum çok şükür. sizlerede dua edecem
Maşallah canım Allah kabul etsin :) inşallah tez zamanda güzel haberlerini verirsin bizlere.. Bende namazlaromda isteyen herkese diyorum Rabbim duysun sesimizi

Maşallah canım Allah kabul etsin :) inşallah tez zamanda güzel haberlerini verirsin bizlere.. Bende namazlaromda isteyen herkese diyorum Rabbim duysun sesimizi
Allah razı olsun kuzu kendimke eşime adamıştım bizim bişeyler çok zor oldu evlenene kadar neler çektik o zaman adadım şimdi kesmeyecektim ama madem gidiyorum bi tanesini bizim için olanı daha doğrusu keseyim dedim rabbim cümlesinin ibadetini kabul etsin bizlerede yardım etsin

Canım benim eminim çok zor bir gün geçiriyorsundur
bir anne olarak yaşadığın acıyı en derinden paylaşıyorum Rabb'im sana sabır versin En kısa zamanda bu acini azaltacak bir evlat sevgisi tattırsın biliyorum ki sende yeniden yeşereceksin ve yeniden o güzel duyguyu tadacaksın seninle Anneler günün olsun kutlu olsun evladın cennette seni karşılayacak orada kavuşacaksınız inşallah

Grubun anne olmuş veya hamiş arkadaşlarim sizlerinde anneler gününuz kutlu olsun

Vee anne olmak icin simdiden herseyi deneyen zirluklara katlanan canim arkadaslarim annelik duygusunu en kısa zamanda tatmayı nasip etsin inşallah rabbim

Merhaba arkadaşlar
Ben ovi testi yaptım bu ay ve dün koyu iki çizgide gördum bu gün daha açıktı sanırım catladi yumurta
Buna göre 28 Mayıs görünüyor adetim hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin İnşallah

Sizler nasılsınız

Allah kabul etsin bir tanem

Benide yazabilirsiniz arkadaslar, sat 16 mart. Allah izin verirse 8 haftalik hamileyim. 1 kizim var. Sonrasinda 1 dusuk 1 dis gebelik 1 de kimyasal var
Allah bağışlasın kızını canım sağlıkla kucağında göstersin Rabbim inşallah kuzunu
Benim de dış gebelik olduğu Şubat ayında adetimie 2 Mayısta gördüm İnşallah sağlıkla Rabbim yeniden anne olmayı nasip eder bana da

Canım merhaba benimde dün pik yaptı bugün az önce yaptım daha silikti bizde perşembe cuma akşam ve bu sabahı değerlendirdik inşallah bide yarın akşam yapıp bu ayı kapatacam:)

Mrb arkadaşlar benim satek 7 nisan reglim 6 gün geçti 3 gün önce az kahverengi lekelenmeler oldu ve şuan bişey yok hiçbir belirtilen yok test yaptım çok silik çıktı sizce hamilemiyim

Hayrli sabahlar kizlar.Rabbm bizleri umut dolu guzel haberler alacagimiz gunlere ulastrsn hayrlsyla inşallah.Bazen cok rahat azen cok stres günlerm var.Dengem bozuldu.bu ara oturup sinirden öyle aliyormki ortada hicbisey yokken.dizi izlerken nasi bi ağlama.istemiyotm ama elmde deil yani bu ara böyle.hayr olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…