- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.021
Bende dün gece başladım ekşınlara10 GUN GUN aşırı devam edeyim diyorum birinde olmasa birinde tutar belki.. Ben erken yumurtluyorum canım hiç 14-15 e kalmaz ama bakalım bu ay nolcak.. Bu arada ilişkiden sonra belinin altında yastıkla 1 saat yat ve duş alma ben sabah namazında duşu alıyorum sadece tuvalete kalkıyorum o zaman bile akıyor ..
Ben ilişki esnasında sa belimin altına yastık koyuyorum canım dün gece 40 sk yattım sonra lavaboya gittim geldim geri yattım ama ayağa kalkınca yine bi miktar dışarı aktıevet bak bu önemli canım her seferinde doktorum bana sakın kalkma bir saat yat diyor ben fazla duramıyordum ama artık uyuyorum dediklerine..kalkmayınca çıkmıyor en azından..yastığı hep kullandım ben o da etkenmiş..
Ben ilişki esnasında sa belimin altına yastık koyuyorum canım dün gece 40 sk yattım sonra lavaboya gittim geldim geri yattım ama ayağa kalkınca yine bi miktar dışarı aktıona engel olmak mümkün değil galiba sende de öyle mi oluyo??
Merhaba canım nasılsın şikayetin var mı? Ben çok şükür iyiyim biraz sızı oldu dün doktor normal dedi.. O akıntı hep oluyo engel olamıyorum yani 2 saat yattığımda da oldu 10 dk yattığımda da ama inş güçlü spermler içeri gitmiştir daha yumurtlama başlamadı ama doktor siz gün aşırı başlayın dedi dün bismillah dedik bakalımMERHABALAR KIZLAR
O AKMA OLUYOR KIZLAR İSTER İSTEMEZ MERAK ETMEYİN
yok canım bir şikayetim. benim bu gün 12. gün başlıyoruz bizde bu gece dün ovi testi yaptım. negatifti. seninde yakın demek yumurtlama günün çalış çalış benimde hafta sonu iyi çalışmam gerekMerhaba canım nasılsın şikayetin var mı? Ben çok şükür iyiyim biraz sızı oldu dün doktor normal dedi.. O akıntı hep oluyo engel olamıyorum yani 2 saat yattığımda da oldu 10 dk yattığımda da ama inş güçlü spermler içeri gitmiştir daha yumurtlama başlamadı ama doktor siz gün aşırı başlayın dedi dün bismillah dedik bakalımovu testi yapıyoRum daha koyulaşma az var.. Bu ay 5 gün çörek otu bal tarçın yaptım o mu geciktirdi acaba??
Benimde 12. Günüm bugün benimki yakın herhalde cumartesi gece veya pazar gece yumurtlama olur diye düşünüyorum.. Dün gece oldu beraberlik benim sabahtan beri ıslağım ya yumurtlama akıntısı yada meni geri geliyoryok canım bir şikayetim. benim bu gün 12. gün başlıyoruz bizde bu gece dün ovi testi yaptım. negatifti. seninde yakın demek yumurtlama günün çalış çalış benimde hafta sonu iyi çalışmam gerek
Keste yiyelim:) tavuklarla başım belada zaten en son kesecem hepsini
Ben ilişki esnasında sa belimin altına yastık koyuyorum canım dün gece 40 sk yattım sonra lavaboya gittim geldim geri yattım ama ayağa kalkınca yine bi miktar dışarı aktıona engel olmak mümkün değil galiba sende de öyle mi oluyo??
Kuzu ben yazıyorum girip bakıyorum kimsecikler yok :) yazdıklarım gümbürtüye gidiyor sanırım kiGünaydın canım sen nerelerdesin hiç yazmıyorsun
İnşallah kuzu olacak hem bundan şüpjhem yok sabredip bekleyecezaminn biran önce bizimde olsun bebişlerimiz inşallaahhh
Öyle yapıyorum canım hemen basıyorum selpağı biraz az aksın diye ama sıkıntım yatağın batması değil daha çok içimde sperm kalmaz mı korkusuO cogu insanda var yatak bas ucunda pecete bulundr iliski sonrasi hemen altina koy cnm. Yatak batmiyor
Ben çok giremiyorum canım görmedim demekkiKuzu ben yazıyorum girip bakıyorum kimsecikler yok :) yazdıklarım gümbürtüye gidiyor sanırım ki
Öyle yapıyorum canım hemen basıyorum selpağı biraz az aksın diye ama sıkıntım yatağın batması değil daha çok içimde sperm kalmaz mı korkusuçok şükür ki eşimin sperm sayımı iyi inşallah Rabbim nasip eder tez zamanda artık bi mucize duymaya o kadar ihtiyacım var ki...
Canım ben idrara gitme ihtiyacım hissediyorum 1 saat yatıyorum sonra kalkıp duş almadan geri yatıyorum yinede akıyor inş tutar canımCanım o bende de oluyor kalkmıyorum sabah kalkıyorum ayağa kalktığımdan akıyor hemen.
Canım ben idrara gitme ihtiyacım hissediyorum 1 saat yatıyorum sonra kalkıp duş almadan geri yatıyorum yinede akıyor inş tutar canım
Ben çatlıyorum canım dayanamıyorum :) neyse inşallah tutar canım çok emek veriyoruzO idrara gitme ihtiyacı oluyor ben kalkmıyorum sabah kalkıyorum
Kuzu o çıkanların hepsi sperm değil ki semen spermin içinde olduğu sıvı ysni hareketli olanlar hemen gidiyor zaten sıkıntı yapma onu kendineÖyle yapıyorum canım hemen basıyorum selpağı biraz az aksın diye ama sıkıntım yatağın batması değil daha çok içimde sperm kalmaz mı korkusuçok şükür ki eşimin sperm sayımı iyi inşallah Rabbim nasip eder tez zamanda artık bi mucize duymaya o kadar ihtiyacım var ki...
Aynen ama ben giriyorum sabah mesajda atıyorum canım kızlar çalışıyorlarda ay bide ben bu ara yoğunum kuzu birazda koşturmacadayım bide giriyorum kimse bişey yazmamış yine geri çıkıyorumBen çok giremiyorum canım görmedim demekkigümbürtüye gider mi hiç biz buradayız canım ama eski hareketli hali kalmadı sanki forumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?