2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

aynen yaa kısık sesle konuşuyorum çok acıyor normal konuşunca birde baya kötü bir ton çıkıyor adaçayını biliyorum ama dün gece o kadar kötüydüm ki biraz aşağıda gargara ile ulaşmıyor. Dedim varsa Allah korusun içtim adaçayını çok rahatlattı o da yarım saat sürdü etkisi idrar testi yapayım da diyorum negatifse sağlık ocağından iğne yazdırayım yatak döşek olcam diye korkuorum. zaten 3-4 gün var çıkar.. tuvaletimin gelmesini bekliyorum :)))

günaydın kızlar iğnein 12. günü silik bir çizgi çıktı. iğne etkisi geçmişmidir. Çığlık atmaya ne zaman başlayabilirim
canım umudunu kırmak istemem ama bende de geçen ay 12. günü akşamı silik çizgi çıktı umutlandım ama 18. günü iğnenin adet oldum bence ona güvenme

Canm buralardayim aslndada bu 2 3 gundur temzlk falan ugrastm ondan giremedm saolasn.sen naslsn nasi gidiyo bakim
nolsun canım iyiyim çok şükür ev ile okul arasında mekik dokuyorum :) yumurtlama dönemim bugün bitiyo bugün finali yapacam herhalde bundan sonrası nasip hsg sonrası umutluyum eger bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşılama düşünüyorum ama umrım gerek kalmaz.. senin bat ne zaman???

bizim haftasonu düğün vardı evde değildik rötarlı oldu düzen bozuldu ona üzüldüm ama kısmet tabi..akıntın olması iyi bende de tam tersi hiç bişey yok arada geliyor inş bu ay sonuç alırız..

Aynen
Aynen canm senin hsg umut veriyo tabiki.Hadi inşallah hayrlisyla olsn.bnde 21 mayis canm.

canım çok geçmiş olsun bir tanem annem çok fena geçirir faranjiti kıyamam bilirim yataklık olur anacığım
çalışıyormusun bilemedim ama dinlenmen gerek canım. yaptır testi bence canım

bende iyiyim koca bana satabilir hastalığını

Ayyy ablacm Rabbm sesini duysun inşallah ya.aynen oyle inanki esim bakiyo ben bile kndimi anliyamiyormki o anlasn.bat 21 mayis abla son 6 yani bakalm insallah hayrlisiyla ablacm.elimde iyi temzlk icin kadn tuttm abla yormadm kndimi elimi yani
iyi yapmışsın bende kadın alacağım bu hafta içinde ev battı güle güle kullan
güzel haberlerini alırız inşallah

eşine de geçmiş olsun ablacım teşekkür ederim.. evet çalışıyorum zar zor geldim ofise sabah kendi işim ama.. yaptım idrar testi negatif her zamanki gibi :) ilaç yazdırırım artık içer dinlenirim

canım tek ilişki bile olabilir bebek için önemli olan zamanı tutturmak inş seninki olmuştur

ooo seninki yakınlaşmış 6 gün var çok güzel hadi topiğimizin ilk hamilesi sen ol inş bu ay test yapmayı düşünüyor musun??

Insallah canm benm inşallah.tek tek verelm haberleri inşallah.yok ya yapmiyck gecen ayda 2 3 gun gecikti yapmstm geckti diye.cok heycnlanmstm ama bu sefer bekliycem 30. Günü 32. Günü cunku 32. Güne kadar geçtiğim oldu Bu süreçte.zaten bu ayda olmassa eşimle birlkte gidicm artk ya.

iyi yapmışsın bende kadın alacağım bu hafta içinde ev battı güle güle kullan
güzel haberlerini alırız inşallah

Abla bide dun bakinirken başka bi topicte okudm şey varmış servikal mukus diye bisey kalitesiz olursa spermlern ilerlemesini engelleyebiliyormus ve spermleri bile öldüre biliyomus.sebepsiz infertilitelerin çoğu bundan oluyormuş falan.nedir ki bu ya

hoşgeldin aramıza.. inş dediğin gibi bebiş vardır ovu testini yükle bakalım..

tamam cnm eve gectigim de yüklerim kan verdim öğlen 3 te alırım ovulasyon testleri hamileliği erken belirliyormuş ama aynı koyulukta olmalıymış gebelik testinde negatif ama ovulasyon testi pozitife yakın derece çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…