- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.141
sonucu yazarsınız hayırlısı inşallah.. benim de geçen ay ovu pozitif çıkmıştı adetten önce ama gününde adet oldum...tamam cnm eve gectigim de yüklerim kan verdim öğlen 3 te alırım ovulasyon testleri hamileliği erken belirliyormuş ama aynı koyulukta olmalıymış gebelik testinde negatif ama ovulasyon testi pozitife yakın derece çıktı
servikal mukus rahim sıvısı canım.. bazılarının rahim sıvısı fazla asidik olursa spermi öldürebilirAbla bide dun bakinirken başka bi topicte okudm şey varmış servikal mukus diye bisey kalitesiz olursa spermlern ilerlemesini engelleyebiliyormus ve spermleri bile öldüre biliyomus.sebepsiz infertilitelerin çoğu bundan oluyormuş falan.nedir ki bu ya
canım adete bi kaç gün kala aynı yumurtluyor gibi çıkarsa o zaman gebelikten söz edilebilir. senin daha 1 hafta varmış yani bence kan testi için bile erken geç yumurtlama varsa yine çımayabilirtamam cnm eve gectigim de yüklerim kan verdim öğlen 3 te alırım ovulasyon testleri hamileliği erken belirliyormuş ama aynı koyulukta olmalıymış gebelik testinde negatif ama ovulasyon testi pozitife yakın derece çıktı
İnşallah canım 17 mayıs
Ay inşallah canım inşallahaz kalmış inşallah çarşamba günü bayram yaparız bir tanem
servikal mukus rahim sıvısı canım.. bazılarının rahim sıvısı fazla asidik olursa spermi öldürebilirbunu vajinal ultrasonla galiba doktor teşhis edebilir
canım herşeyin bi vakti saati var olacaksa zaten herşey boş yumurta sperm sayısı herşey boşş... ama olmayacaksa benim gibi 3 yumurta ve ideal sperm sayısı ile bile kalamazsınInsallah bi sorun yoktur ya.ama bnde yine bi ağlama krizi oldu biraz önce ya.anlamiyorm bi anda psikoljim alt ust oluyo ve bi ağlama krizi.sanrm yoruluyo bünye artk psikoljk olark oy oy bilmiyormmmm
sonucu yazarsınız hayırlısı inşallah.. benim de geçen ay ovu pozitif çıkmıştı adetten önce ama gününde adet oldum...
sonucu yazarsınız hayırlısı inşallah.. benim de geçen ay ovu pozitif çıkmıştı adetten önce ama gününde adet oldum...
Ya kızlar idrar testini yapınca saniyeler içinde hemen çift çizgi olması normal miii az önce yaptım damlattım idrarı saniyeler içind kop koyu çift çizgi oldu bu kadar hızlı çıkınca emin olamadım test hatalı olabilir mi diye
hoşgeldin yağmurcum yoktun uzun zamandır.... normalde çoğu vajinal muayene yapıyor yeni yumurtaların oluşmaya başlıyor adetin 3.günü rahmi vs sağlıklı görmek için bakıyorlar ve kan tahlili hormonlar ile ilgili... randevusuz bakar mı bilmiyorum burda bazıları rica minnet bakıyor bazıları önümüzdeki ay randevu al 3.gününe diyor.. denk gelirse...kizlar merhabalar nasilsiniz tatile oldugum icin giremedim ben bayadir bugun memlekettede bir doktora gidip kontrol edileyim dedim adetimin 3. gunu doktor kabul ederki acaba yada nasil muayene eder bilen varmi?
:) iyi olsun hep.. Sen ne yaptın bitkiyi içiyorsun değil mi canım benimsen ona bakarsında iyi olmaz mııı
Kesinlikle canım benim 13.cü güne kadar öyleydicanım umudunu kırmak istemem ama bende de geçen ay 12. günü akşamı silik çizgi çıktı umutlandım ama 18. günü iğnenin adet oldum bence ona güvenme
Kuzu olacak diye tabiki bişey yok rabbim istesin yeterki korur varsada kuzu ama adaçayını dikkatli kullanmak gerek yani bişey olmaz korkma canım kötüyü çağırmayalım kötü olmayacaksın inşallahaynen yaa kısık sesle konuşuyorum çok acıyor normal konuşunca birde baya kötü bir ton çıkıyoradaçayını biliyorum ama dün gece o kadar kötüydüm ki biraz aşağıda gargara ile ulaşmıyor. Dedim varsa Allah korusun içtim adaçayını çok rahatlattı o da yarım saat sürdü etkisi idrar testi yapayım da diyorum negatifse sağlık ocağından iğne yazdırayım yatak döşek olcam diye korkuorum. zaten 3-4 gün var çıkar.. tuvaletimin gelmesini bekliyorum :)))
kizlar merhabalar nasilsiniz tatile oldugum icin giremedim ben bayadir bugun memlekettede bir doktora gidip kontrol edileyim dedim adetimin 3. gunu doktor kabul ederki acaba yada nasil muayene eder bilen varmi?
Ya kızlar idrar testini yapınca saniyeler içinde hemen çift çizgi olması normal miii az önce yaptım damlattım idrarı saniyeler içind kop koyu çift çizgi oldu bu kadar hızlı çıkınca emin olamadım test hatalı olabilir mi diye
düzenli olmasada yapıyorum canım:) iyi olsun hep.. Sen ne yaptın bitkiyi içiyorsun değil mi canım benim
ben test yaptım gebelik hcg saat 12 gibi negatif atmadım öğlen yemekten sonra baktım 2 gibi hafif 2. çizgi belirmişti.. dikkate almamak lazım dimi test bekletince bozuluyor galiba... 19 unda olcam erken de mi yapsam acabaaKuzu olacak diye tabiki bişey yok rabbim istesin yeterki korur varsada kuzu ama adaçayını dikkatli kullanmak gerek yani bişey olmaz korkma canım kötüyü çağırmayalım kötü olmayacaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?