- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.341
Aynen bende çok çekiyorum bi abla var o demişti sen bu nazardan nasıl çatlamıyorsun diye kadın bi okudu bayılacaktı nerdeyse
2.çocuğum olacak. İlk ay sadece klomen kullandım olmadı. Bu ay klomen menegon ve çatlatma iğnesi tek belirti alt karın ağrısı hala devam ediyorCanm ilk miydi senn gebelk kac aydr bekliyodun veee hic belirti varmiydi sendeee anlatsanaaa
2.çocuğum olacak. İlk ay sadece klomen kullandım olmadı. Bu ay klomen menegon ve çatlatma iğnesi tek belirti alt karın ağrısı hala devam ediyor
Iyi aksamlar bayanlar nasilsiniz??KHENA cool sevindim canim insallah kucagina almakta nasip olur bu ayin acilisini da yaptik sanirim ay hadi hepiciginiz hamis kalin .
Canım benim hayırlı olsun çok sevindim Yasağol canım ediyorum sabahtan beri dualarım sizinle
Kiz nerelerdesn sen ha iyice unuttunz buralari.ne alemdesn yaklaştk bat a iyice.varmi bi ışık
Hmm ii bakim canm.aynen bnde bekleme modlari işte; )Kiz yok giriyorm da bugun hep uyudum o yuzden dun ve bugun cok yorgundum :) bat 19mayis canim oyyle bekliyoz iste sen napiyosun nasil gidiyo??
Hmm ii bakim canm.aynen bnde bekleme modlari işte; )
Hayırlıdı oşdun cnm haziranda inşaAllahKızlar ben adet oldum hayırlısı
Kolay gelsin cnm şükürr bitirdim ben temizliği..Hayırlı akşamlar kuzu ay ben çok yorgunum iş güç uğraşıyorum :) hafta sonuda temizliğe başlyacam hayırlısıyla sen ne yaptın sende durumlar ne soğan kürünün kaçıncı günü bugün
Bata kac gun var cnm?
5 gun canm
Insallah humeyracm hayrlisiAz kalmis seninde. Hayirlisi olur insallah
Amin kuzu farketmez şifa olur inşallahHayırlıdı oşdun cnm haziranda inşaAllah
Kolay gelsin cnm şükürr bitirdim ben temizliği..
5.gün bitti bugün.orucken yapmadım.adetden sonra 4. Gün basladım
Hayırlısı olur İnşaAllah hakkımızda
Canımm çok teşekkür ederimm amin inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh bugün Hamiş haberleri çok maşallahh :)) darısı isteyen herkese tez zamanda
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım gözün aydın
Yok canımm bu ay 7 gün geçtikten sonra öğrendim ama önceki iki ayım hep 20-25 gün gecikiyorduAy nee hosss tam yildonumunde haber almakkk masallah canm.yani smdi senn 20 25 gün mü geçti
Yok canımm bu ay 7 gün geçtikten sonra öğrendim ama önceki iki ayım hep 20-25 gün gecikiyordu
Iyi aksamlar bayanlar nasilsiniz??KHENA cool sevindim canim insallah kucagina almakta nasip olur bu ayin acilisini da yaptik sanirim ay hadi hepiciginiz hamis kalin .
Amin canım dualarım sizinleAnladm tekrar hayrla sağlıkla kucağına almayi nasip etsn Allah.bizide dualarnda untma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?