2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canm ilk miydi senn gebelk kac aydr bekliyodun veee hic belirti varmiydi sendeee anlatsanaaa
2.çocuğum olacak. İlk ay sadece klomen kullandım olmadı. Bu ay klomen menegon ve çatlatma iğnesi tek belirti alt karın ağrısı hala devam ediyor

Kızlar ben adet oldum hayırlısı
Hayırlıdı oşdun cnm haziranda inşaAllah
Kolay gelsin cnm şükürr bitirdim ben temizliği..
5.gün bitti bugün.orucken yapmadım.adetden sonra 4. Gün basladım
Hayırlısı olur İnşaAllah hakkımızda

günaydın kızlar...
bat a 5 gün kaldı 21. gün kanda negatif 1.20 çıkmıştı sol kasigimda batmalar oluyor ama adet belirtisini bilmiyorum...
kan da da negatif çıkıp hamile olan varmıdır dün eczaneden eşimden gizli yine gebelik testi aldım, üzülüyorum diye almamı istemiyor ' adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum ama umudum da çok yok gibi ..
dün rüyamda ön dişimin acısız bir şekilde elime düştüğünü gördüm. rüya anlamında aile nüfusunun artması ,erkek bebek diye yazıyordu tabi herşeyin hayırlısı allah yazdıysa olur elbet

Iyi aksamlar bayanlar nasilsiniz?? KHENA cool sevindim canim insallah kucagina almakta nasip olur bu ayin acilisini da yaptik sanirim ay hadi hepiciginiz hamis kalin .

Amin canım sağolasın en yakın zamanda tüm hamile kalmak isteyenlere ve şükür amacı ile yasin okumayı niyet ettim kısmetse inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı olur ve doğar

Anladm tekrar hayrla sağlıkla kucağına almayi nasip etsn Allah.bizide dualarnda untma
Amin canım dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…