2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım ne zamandır kullanıyorsun pko olduğu içinmi verdi doktor birde çok soruyorum Ama kaç tane içiyorsun

Estafurullah canm.Bnde pko yok.ben normal folik asit olarak kullaniyorm.Benm bi arkdsimda bekledi hamilelik icin doktora gttiğinde inofolic önermş.bnde ondan snra kullanmaya başladm.2 aydr kullaniyorm

Yapma fıstığım.. bak mübarek aya giriyoruz ben ramazan ayında hepimizin hayırlı haberler alacağını umuyorum yapma Kurban olduğum mevlam yardım edecek bize..

Bu arada bnde de bugun bi sirt ağrısı var bebişim.ama bnmki yoruldukca uşutunce yada stres yaptiğm da ağrır yani.tatile geldm ama tatil mi yorgunluk mu anlamdm yaaa

Miyaz pko var diye kullanıyorsun değilmi
Evet canım pko var diye vermişti inafolic b12 ve d vitamini yumurtayı büyütüyor bu vitaminler ve insülin direncine iyi geliyor bayağı oldu yani benim şimdi bebek istiyoruum diye günde dört tane iki sabah ik akşam bi bardak suya atıp içiyorum

Neyi iki iki kullanıyorsun ablacım

İyiyim canım sen nasılsın hadi gözünüz aydın allah analı babalı sağlıklı sihhatli büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…