- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.561
Yapma fıstığım.. bak mübarek aya giriyoruz ben ramazan ayında hepimizin hayırlı haberler alacağını umuyorum yapma Kurban olduğum mevlam yardım edecek bize..Insallah arzucan insallah gunler geçtikce umidim azarliyor her zamnki gibi
Canım ne zamandır kullanıyorsun pko olduğu içinmi verdi doktor birde çok soruyorum Ama kaç tane içiyorsun
Yapma fıstığım.. bak mübarek aya giriyoruz ben ramazan ayında hepimizin hayırlı haberler alacağını umuyorum yapma Kurban olduğum mevlam yardım edecek bize..
Çok teşekkür ederim canımEstafurullah canm.Bnde pko yok.ben normal folik asit olarak kullaniyorm.Benm bi arkdsimda bekledi hamilelik icin doktora gttiğinde inofolic önermş.bnde ondan snra kullanmaya başladm.2 aydr kullaniyorm
Yapma fıstığım.. bak mübarek aya giriyoruz ben ramazan ayında hepimizin hayırlı haberler alacağını umuyorum yapma Kurban olduğum mevlam yardım edecek bize..
Çok teşekkür ederim canım
Evet canım pko var diye vermişti inafolic b12 ve d vitamini yumurtayı büyütüyor bu vitaminler ve insülin direncine iyi geliyor bayağı oldu yani benim şimdi bebek istiyoruum diye günde dört tane iki sabah ik akşam bi bardak suya atıp içiyorumMiyaz pko var diye kullanıyorsun değilmi
Neyi iki iki kullanıyorsun ablacımEvet canım pko var diye vermişti inafolic b12 ve d vitamini yumurtayı büyütüyor bu vitaminler ve insülin direncine iyi geliyor bayağı oldu yani benim şimdi bebek istiyoruum diye günde dört tane iki sabah ik akşam bi bardak suya atıp içiyorum
Dün vitaminini doktormu verdiEvet canım pko var diye vermişti inafolic b12 ve d vitamini yumurtayı büyütüyor bu vitaminler ve insülin direncine iyi geliyor bayağı oldu yani benim şimdi bebek istiyoruum diye günde dört tane iki sabah ik akşam bi bardak suya atıp içiyorum
D vitaminini diyecektim bu arada teşekkür ederim cevap verdiğin içinDün vitaminini doktormu verdi
D vitaminini diyecektim bu arada teşekkür ederim cevap verdiğin için
İnofoliği kuzucumNeyi iki iki kullanıyorsun ablacım
Evet kuzu doktor verdi ve bütün kadınların kışın özellikle dört ay kullanmaları gerek dedi kanama olduğumuz için depolarımız boşalıyormuş güneşte kol ve bacaktan alınıyor daha çok bu sebepten yerini dolduramıyoruz işte kullanmak şartmışDün vitaminini doktormu verdi
Rica ederim canım ne demekD vitaminini diyecektim bu arada teşekkür ederim cevap verdiğin için
Günaydın canımcımgünaydın kızlar bol güneşli mutlu haftasonları gönderiyorum size
günaydın kızlar bol güneşli mutlu haftasonları gönderiyorum size
İyiyim canım sen nasılsın hadi gözünüz aydın allah analı babalı sağlıklı sihhatli büyütsün inşallahM miyaz D Deli_manya nasılsınız kuzular hava çok güzel burda mis gibi ohh..
birde eşimin teyzesi doğum yaptı biraz önce bebişimiz oldu Allah hepimize nasip etsin bu duyguyu..benim için epidural yaptırmış sırf bana o anda dua etmek için Rabbim kabul eder inş hepimize gelsin duaları
Günaydın kuzuGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?