- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.521
İYİ OLMANA SEVİNDİM BATA KAÇ GÜNÜN VAR
İYİ OLMANA SEVİNDİM BATA KAÇ GÜNÜN VAR
Ya ben de yarın 2. Günüm olur diye doktordan randevu almıştım ama kanamam baslamadi bir türlüneyse bakalım yarin başlarsa 2 gün sonra tekrar giderim tarihi de degistirtemedim. Normalde leke baslayinca ertesi gün gelir ağrım da var lekeye devam
Günaydın canlarr
Nasılsın canımcımGunaydin abla :)
Ay valla kuzu benim adam beni hiç kırmıyorda çokta yoruluyor yani ama bakıyor üzülüyorum ses etmiyor hiç ama ben bıraktım artık olacağı varsa oluyor kuzu ama olmayacaksada ne yaparsak yapalım boş yani o yüzden bıraktım gerçekten gün saymadım zaman nasıl geçti inanki hiç anlamadım
Kozlar gunaydin ilk bhcg 35 2 gün sonra 115 cikti fazla artinca da sorun oluyordu dimi 2 kattan fazla artmis cumartesi yine kan vericem
Yarin gidicem canimbenim bilgim yok canım doktora ne zman gidicen bence sorun yoktur ya değerin çok iyi
Gunaydin abla :)
Kesinlikle tatlım o yüzden bebek odaklı yaşayıp hayatı zindan etmek istemiyorum eşlerde etkileniyor hem gerek yok yaniaynen canım onun bilincinde olmamız ne güzel Rabbimden iyi bilen mi var keşke hemen olsa ama napalım hayırlı zamanı bekliyor yaradan
Bu mesaj bana mıydı ki acaba :)Cok sukur iyiyim abla sabah 9dan beri sarmayla ugrasiyorum :) sen napiyosun nasilsin?
Bu mesaj bana mıydı ki acaba :)
Selam kızlar birşey soracagim. Tarihi geçen bi gebelik testi doğru sonuç verir mi
Yok onu sormuyorum. Üzerine bakmadan aldım. 03/2016 yazıyor 1 yıl geçmiş yani. Sonic doğru olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?