2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

CANIM DR BAKTI KORUNMAYA GEREK YOK DEDİ BU AY RAHİM FİLMİDE ÇEKİLDİM DRUN İSTEĞİ İLE
BENDE DIŞ GEBELİK OLDU ONUN İÇİN.
Doktor bana ne ilişki yasağını söyledi ne de korunmam gerektigini ne yapicam bilmiyorum bir ay gecip de adet olup doktora gidinceye kadar

EVET BİR SIKINTI VAR CANIM BİLDİRİM GÖRÜNMÜYOR BAZEN

TEMİZLİK İŞİNİ BİTİRDİN Mİ
Yok canımcım ya biter mi iş üç dört gündür çok soğuktu abla dolu yağdı buz kesti hava yağmur fırtına pazar kışlıkları kaldırdım dolabı falan sildim yazlıkları dizdim daha mutfakla giriş duruyor yaparım ufaktan bugün hava güneşli halıları kaldırdım dip bucak ev temizliyorum :)

canım dışarıda çok satılıyor bitkiler ama etken maddesi içinde olanı bulmak zor.. her aktar güvenilir değil kendi paketliyor.. güvenilir yerde daha uygun bulunursa tabi .. benim de geldi paket şifa niyetine artık :) en azından çörek otu yağı bağışıklık güçlendirir diye umuyorum çabuk hasta oluyorum

Inşallah canm benm.peki sen idrar kültürü yaptrdn mi canm
yok canım öyle birşey isteyen olmadı... ocak ayında bi ilk denemeden önce kontrole gitmiştim orada herşeye baktılar idrar testi orada verdim bişey çıkmamıştı ama iltihap rahim ağzında var galiba.. anlamadım ben de

Evet canım çörek otu her derde deva ve yumurtlamayada iyi faydası var yani şifa olsun kuzu

Ah canm benm.senn acının tarifi yok bence.diyeck cümlemde yok.Seni bu güçlü ve sabri sükun halnden dolayi tebrk ediyorm !!

Evet canm oyledir yoksa tahlil yapmadan sistiti anliyamazdi.

Çok üzücü canım :-( Allah sabır versin. Yeniden sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin.

ben sana dedim hemen ısınmaz oralar daha buralar bile bugün biraz ısındı
evler buz gibi vallahi geceleri. ellerine sağlık canım

Canım idrar yolu enfeksiyonu ayrı vajinadaki iltihap ayrı. Ben ikisinden de oldum. Vajinadaki muayenede anlaşılıyor. Genelde fitil ve krem veriyorlar. Kaşıntı, yanma (cinsel ilişki esnasında) , akıntı oluyor. Seninki ondandır. İdrar yolundakini üroloji bakıyor idrarda varsa zaten genelde cipro veriyor yanına 2 ilaç daha. Sık idrara çıkıyorsun idrarda yanma, kasıklarında,vajinanın uc kısmında acı ağrı oluyor.

NAsılsın güzelim
İyi olmak için elimden geleni yapıyorum canım eşim beni üzgün görünce kızıyor kendini yıpratıyorsun böyle giderse tekrar hamile kalamazsin psikolojin iyice bozulur diye allahin takdiri diyor. Ben de biliyorum ama bazen kendimi bomboş hissediyorum bazen unutuyorum.

Gece de kanamam olmuş biraz halsizlik ve ağrı var. Evde bunalsam da iyi ki evdeyim diyorum zorunlu işler dışında birsey yapacak gücüm ve psikolojim yok.

Sen nasılsın canim?

vav 200 tl mi kür çokmuş canım ya adet olursam eğer başlıycam alırım aktardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…