- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.761
Doktor bana ne ilişki yasağını söyledi ne de korunmam gerektigini ne yapicam bilmiyorum bir ay gecip de adet olup doktora gidinceye kadarCANIM DR BAKTI KORUNMAYA GEREK YOK DEDİ BU AY RAHİM FİLMİDE ÇEKİLDİM DRUN İSTEĞİ İLE
BENDE DIŞ GEBELİK OLDU ONUN İÇİN.
Yok canımcım ya biter mi iş üç dört gündür çok soğuktu abla dolu yağdı buz kesti hava yağmur fırtına pazar kışlıkları kaldırdım dolabı falan sildim yazlıkları dizdim daha mutfakla giriş duruyor yaparım ufaktan bugün hava güneşli halıları kaldırdım dip bucak ev temizliyorum :)EVET BİR SIKINTI VAR CANIM BİLDİRİM GÖRÜNMÜYOR BAZEN
TEMİZLİK İŞİNİ BİTİRDİN Mİ
canım dışarıda çok satılıyor bitkiler ama etken maddesi içinde olanı bulmak zor.. her aktar güvenilir değil kendi paketliyor.. güvenilir yerde daha uygun bulunursa tabi .. benim de geldi paket şifa niyetine artık :) en azından çörek otu yağı bağışıklık güçlendirir diye umuyorum çabuk hasta oluyorumCanım aynı zaten kür dediklerine bakma bitkiyi bardak poşet olarak yapmışlar bitkisinide alabilirsin içinde farklı bişey yok yani ama testere dişli olandan alacaksın yaprak kenarları testere gibi Saraçoğlunun sitesinde satılıyor ama 200 tl bişey yani sen bulabilirsen aktardan al kuzu bende öyle yapacam diğer ayda
yok canım öyle birşey isteyen olmadı... ocak ayında bi ilk denemeden önce kontrole gitmiştim orada herşeye baktılar idrar testi orada verdim bişey çıkmamıştı ama iltihap rahim ağzında var galiba.. anlamadım ben deInşallah canm benm.peki sen idrar kültürü yaptrdn mi canm
yok canım öyle birşey isteyen olmadı... ocak ayında bi ilk denemeden önce kontrole gitmiştim orada herşeye baktılar idrar testi orada verdim bişey çıkmamıştı ama iltihap rahim ağzında var galiba.. anlamadım ben de
Evet canım çörek otu her derde deva ve yumurtlamayada iyi faydası var yani şifa olsun kuzucanım dışarıda çok satılıyor bitkiler ama etken maddesi içinde olanı bulmak zor.. her aktar güvenilir değil kendi paketliyor.. güvenilir yerde daha uygun bulunursa tabi .. benim de geldi paket şifa niyetine artık :) en azından çörek otu yağı bağışıklık güçlendirir diye umuyorum çabuk hasta oluyorum
Geliyorum :)Kızlar çay yaptım hadi gelin
Canım baksana hepimiz tedaviyle uğraşıyoruz buna rağmen sen hamile kalabildin şükürler olsun Allaha.. gene olacak Allahın izniyle.. benim inancım tam.. sende inan.. Hep burdayız hep beraberiz.. beterin beteri var bak bana canlı doğdu benim yavrum kara toprağa koydum geldim Bununla geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın sana da kimseye de..
yok canım öyle birşey isteyen olmadı... ocak ayında bi ilk denemeden önce kontrole gitmiştim orada herşeye baktılar idrar testi orada verdim bişey çıkmamıştı ama iltihap rahim ağzında var galiba.. anlamadım ben de
Merhaba canlar nasılsınız? Burada hamile olduğumu öğrenmiştim. Malesef dün kürtaj oldum bebegimin 6+5te kalp atışının durması nedeniyle. Çok üzgünüm rabbim bir daha yasatmasin inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Yok canımcım ya biter mi iş üç dört gündür çok soğuktu abla dolu yağdı buz kesti hava yağmur fırtına pazar kışlıkları kaldırdım dolabı falan sildim yazlıkları dizdim daha mutfakla giriş duruyor yaparım ufaktan bugün hava güneşli halıları kaldırdım dip bucak ev temizliyorum :)
Amin inşallah canim çok sağolÇok üzücü canım :-( Allah sabır versin. Yeniden sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin.
Günaydın canımGünaydınlarrr hanımlarr
NAsılsın güzelimGünaydın canım
İyi olmak için elimden geleni yapıyorum canım eşim beni üzgün görünce kızıyor kendini yıpratıyorsun böyle giderse tekrar hamile kalamazsin psikolojin iyice bozulur diye allahin takdiri diyor. Ben de biliyorum ama bazen kendimi bomboş hissediyorum bazen unutuyorum.NAsılsın güzelim
Canım aynı zaten kür dediklerine bakma bitkiyi bardak poşet olarak yapmışlar bitkisinide alabilirsin içinde farklı bişey yok yani ama testere dişli olandan alacaksın yaprak kenarları testere gibi Saraçoğlunun sitesinde satılıyor ama 200 tl bişey yani sen bulabilirsen aktardan al kuzu bende öyle yapacam diğer ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?