2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Zor ya canım evet. Benim yeni doktor 115 tl muayene. 27 tl kana 69 tl smear e verdim. Önceki doktoru saymıyorum. Ama bu hsg pahalı ya burda kaçtır bilmiyorum fiyatları.

gel güzelim beklerim inşallah gönlüne göre bir yer bulursun

nasılsın canım var mı değişiklik benim iki gündür karnımın alt kısmı ağrıyor hafif ama vurup geçiyor adet mi olucam acaba ya..

benimde sulu yapışkan beyaz akıntı oluyor afedersin birde arada sağ kasıkta batma

gebelik belirtileri ile adet belirtileri aynı nerdeyse kendimisi dinlemekten deli olacağız

Ben de evde olunca okulu öğrencilerimi özledim canım. Hadi inşallah senden güzel haberler bekliyorum canim.

Ben tunceliliyim canım elazığda yaşıyorum ama sen?
Ben afyonluyum canim ama bitlis tatvandayim. Elazig güzel bir şehir gecen yaz bir ay kadar ordaydim esimin görevi nedeniyle. Harput çırçır şelalesi baraj falan baya gezmistik.

Ben afyonluyum canim ama bitlis tatvandayim. Elazig güzel bir şehir gecen yaz bir ay kadar ordaydim esimin görevi nedeniyle. Harput çırçır şelalesi baraj falan baya gezmistik.
Ahaa sen yakınsın bana canım hadi ya tanışmış olsaydık o zaman banada gelirdin kız neyse bi daha yolun düşerse beklerim kuzu

Slm canlar naparsınız..
Bugun dr gittim kist yok şükür
15 mm bi yumurta var ben hala yumurtlamamışım 1-2 güne yumurtlarsın dedi
Ben coktan yumurtladım sanıyodum
Düzenli ilişki dedi..bakalım hayırlısı inş gelir bebişlerimiz
Ben sırtıma yakıyı bugun yaksam olurmu

A.selam kuzu iyiyim sen nasılsın senin kaçıncı günün ki canım

Ahaa sen yakınsın bana canım hadi ya tanışmış olsaydık o zaman banada gelirdin kız neyse bi daha yolun düşerse beklerim kuzu
Evet canim yakınız dedigin gibi belki görüşme imkani olurdu. İnşallah nasip olursa neden olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…