- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.801
Sorma ya pişman oldum sobayı kaldırdığıma canımmmben sana dedim hemen ısınmaz oralar daha buralar bile bugün biraz ısındı
evler buz gibi vallahi geceleri. ellerine sağlık canım
Evet 200 canım bitki ve çörek otu geliyorvav 200 tl mi kür çokmuş canım ya adet olursam eğer başlıycam alırım aktardan..
Bende daha söyleyemedim canım.. zaten hocanın muayenesi 260 lira.. ondan yana huzursuz oluyorum ama bide bu çıktı Üzülüyorum garibim bir yıldır yükü tek başına sırtlanıyor..
Tekirdağ a mı git gel yapsam napsam acaba fulya?
Evet tırstım da biraz.. anestezisiz yapamam gibime geliyor canım..
Canım benim sadece göğüslerinisim patlayacak gibi aşırı derece dolgun ama adet önceside böyle olur ayırt edemiyorum bence tutmadı benimkinasılsın canım var mı değişiklik benim iki gündür karnımın alt kısmı ağrıyor hafif ama vurup geçiyor adet mi olucam acaba ya..
Bende daha söyleyemedim canım.. zaten hocanın muayenesi 260 lira.. ondan yana huzursuz oluyorum ama bide bu çıktı Üzülüyorum garibim bir yıldır yükü tek başına sırtlanıyor..
Tekirdağ a mı git gel yapsam napsam acaba fulya?
Evet tırstım da biraz.. anestezisiz yapamam gibime geliyor canım..
Sorma ya pişman oldum sobayı kaldırdığıma canımmm
Canım benim sadece göğüslerinisim patlayacak gibi aşırı derece dolgun ama adet önceside böyle olur ayırt edemiyorum bence tutmadı benimki
nasılsın canım var mı değişiklik benim iki gündür karnımın alt kısmı ağrıyor hafif ama vurup geçiyor adet mi olucam acaba ya..
Heee dedin ama hava 26 derecelere çıkmıştı yani ablacım iki hafta yandık resmen benim ev giriş bide serin oluyorkız ben sana demedim mi erken kaldırdın diye :))
Ben de evde olunca okulu öğrencilerimi özledim canım. Hadi inşallah senden güzel haberler bekliyorum canim.çok şükür canım işimi öğrencilerimi seviyorum tabi biraz yorucu ama kolay ekmek yok kimseye :) ramazının 2 haftası seminerlerim var boş boş okula gidip gelcem gibi görünüyor... bu arada aşılamam var 3-4 gün sonra adet günüm bakalım güzel bi ay olur umarımm
Ben tunceliliyim canım elazığda yaşıyorum ama sen?
Ben afyonluyum canim ama bitlis tatvandayim. Elazig güzel bir şehir gecen yaz bir ay kadar ordaydim esimin görevi nedeniyle. Harput çırçır şelalesi baraj falan baya gezmistik.Ben tunceliliyim canım elazığda yaşıyorum ama sen?
Ahaa sen yakınsın bana canım hadi ya tanışmış olsaydık o zaman banada gelirdin kız neyse bi daha yolun düşerse beklerim kuzuBen afyonluyum canim ama bitlis tatvandayim. Elazig güzel bir şehir gecen yaz bir ay kadar ordaydim esimin görevi nedeniyle. Harput çırçır şelalesi baraj falan baya gezmistik.
A.selam kuzu iyiyim sen nasılsın senin kaçıncı günün ki canımSlm canlar naparsınız..
Bugun dr gittim kist yok şükür
15 mm bi yumurta var ben hala yumurtlamamışım 1-2 güne yumurtlarsın dedi
Ben coktan yumurtladım sanıyodum
Düzenli ilişki dedi..bakalım hayırlısı inş gelir bebişlerimiz
Ben sırtıma yakıyı bugun yaksam olurmu
Evet canim yakınız dedigin gibi belki görüşme imkani olurdu. İnşallah nasip olursa neden olmasın.Ahaa sen yakınsın bana canım hadi ya tanışmış olsaydık o zaman banada gelirdin kız neyse bi daha yolun düşerse beklerim kuzu
Günaydın tatlımGünaydın canlarımm
Yok canım hiç öyle hissetmiyorum ama inşallah aşılamam tutarBen de evde olunca okulu öğrencilerimi özledim canım. Hadi inşallah senden güzel haberler bekliyorum canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?