- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.721
Kesinlikle katılıyorum canım aynende öyle çok şükürSen ne zaman sıkılırsan etiketle yaz bana dertleşip konuşuruz canımmeslektaşız biz bilirim gurbette çalışmayı senin burda kocaman ve kimseye anlatamadığını anlattığın bir ailen var
Yapmadı canım alttan muayene oldum plastik bişeyle baktı yakından iltihap var baya dedi.. 3 ay önce de fitil kullanmıştım geçmiyor galibaCanm evet sisttit çok fena kasık ağrısı yapiyo ve bel ağrısı kopacak derecede..idrar miktarinda azalma olur yanmayi zaten biliyosun.doktorun idrar tahlili yapmadan mi antibiyotik verdi.
çok geçmiş olsun geçen sene ben de yaşadım Allah sabır verirsin.. Başka şeylerle oyalanınca biraz daha iyi oluyor. İnşallah sağlıkla tekrar olur...Merhaba canlar nasılsınız? Burada hamile olduğumu öğrenmiştim. Malesef dün kürtaj oldum bebegimin 6+5te kalp atışının durması nedeniyle. Çok üzgünüm rabbim bir daha yasatmasin inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Aşkım enfeksiyonlara gribe kiste ne dersen hepsine iyi geliyor bide şöyle bişey var vücudun bi yerinde rnfeksiyon olunca özellikle boğazda diğer tarafı özellikle genital bölgeyi enfeksiyon geçmişide varsa bide tetikliyır kendimden biliyorum benim faranjit tutunca ençek kasığıma vuruyor bunları demle iç bol bolda su tüket işedikçe atıp rahatlayacan ay kaba mı oldu biraz :) idare et artık kuzu benim kibarlıkta bu kadar işte :) allahın izniyle geçer böyle yaparsan
Yapmadı canım alttan muayene oldum plastik bişeyle baktı yakından iltihap var baya dedi.. 3 ay önce de fitil kullanmıştım geçmiyor galibaAllah şifamızı versin
Evet canım soğanla maydanozda çok iyi geliyor bak klorsuz saf su olacak hazır suyla yap kaynat suyu bitkileri at içine demlensin ılınınca iç canım allah cümlemizden razı olsun kuzu ne demek bilgi paylaşmadıkça ne işe yarar ki günde üç bardak iç tamam mı canımEvet aynen öyle abla boğazdn snra oluverdi.saolasn ablcm cok yardmci oluyosn Allah razi olsun.normal bitti cayi gibimi demliyim abla biberiye ve kekik
Evet canım soğanla maydanozda çok iyi geliyor bak klorsuz saf su olacak hazır suyla yap kaynat suyu bitkileri at içine demlensin ılınınca iç canım allah cümlemizden razı olsun kuzu ne demek bilgi paylaşmadıkça ne işe yarar ki günde üç bardak iç tamam mı canım
Yatıcam canımmmm sen napıyorsunHayırlı geceler canlar naparsınız
Sağol canim rabbim kimseye yasatmasin inşallah olur korkuyorum ben aşılamayla hamile kalmıştımçok geçmiş olsun geçen sene ben de yaşadım Allah sabır verirsin.. Başka şeylerle oyalanınca biraz daha iyi oluyor. İnşallah sağlıkla tekrar olur...
Merhaba canlar nasılsınız? Burada hamile olduğumu öğrenmiştim. Malesef dün kürtaj oldum bebegimin 6+5te kalp atışının durması nedeniyle. Çok üzgünüm rabbim bir daha yasatmasin inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin.
günaydın ablacım nasılsın bat larımız aynı hiç hissetmiyorum ben nedense bu ayda olmadı sanki
Canım çok üzüldüm Ama çabucak toparlan lütfen zira hamile kalabiliyorsun ne güzel.. gene gelecek inşallah Ben yürekten inanıyorum.. Allah acını hafifletsin Yanındayım ne zaman istersen..Merhaba canlar nasılsınız? Burada hamile olduğumu öğrenmiştim. Malesef dün kürtaj oldum bebegimin 6+5te kalp atışının durması nedeniyle. Çok üzgünüm rabbim bir daha yasatmasin inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Hiç bir şey için geç değil Başaranlar bizden fazla kromozom mu taşıyor Biz de çalışır yaparız canım benim.. hayırlısıysa olur inşallah..
Kuzum haber yok şu an..
Fena değil fulyacım bakalım hayırlısı artık.. regl olmadım ama sırtımdaki ağrılar devam ediyor ara ara kasıklarıma da vuruyor bakalım.. 36 günü bekleyip öyle test yaptıracağım zira idrar da çıkmadı..
Allah canını sağ etsin tatlım inşallah önümüzdeki ay mutlu haber alırsın ama benim tavsiyem hemen bir ürolojiye gitmelisin 2 ayda bir olması tuhaf çünkü.. Önce onu halletmen gerektiğini düşünüyorum..
Herkese selamlar arkadaşlar!
Yok kuzum geliyor regl belli.. önümüzdeki ay artık inşallah..hayırlısı inşallah sağlıkla gelmiştir meleğin canım.
Yok abla hasta oldum. Hatta 5.gunu bugun bitmek uzere. Onumuzdeki maclara bakcaz artik :) sende durumlar nasil? Arada takip ediyorm
adet olana kadar ümit kesilmez canım hayırlısı allahtanYok kuzum geliyor regl belli.. önümüzdeki ay artık inşallah..
adet olana kadar ümit kesilmez canım hayırlısı allahtanYok kuzum geliyor regl belli.. önümüzdeki ay artık inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?