2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

İnşallah geçer canim allah kimseye yasatmasin sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah tek tesellim hamile kalıyorum onu biliyorum artik

canım önceki sayfada gördüm yazdıklarını inşallah yeniden sağlıkla gebe kalacaksın merak etme bunlar geride kalacak

kürtaj sonrası kanaman kesildimi kaç gün oldu

canım önceki sayfada gördüm yazdıklarını inşallah yeniden sağlıkla gebe kalacaksın merak etme bunlar geride kalacak

kürtaj sonrası kanaman kesildimi kaç gün oldu
İnşallah canim her hamile ya da bebek görüşümde içim yanıyor ama sizin desteginizle atlaticam. Bugün 15. gün kurtaj olalı kanamam da kesilmedi.

İnşallah canim her hamile ya da bebek görüşümde içim yanıyor ama sizin desteginizle atlaticam. Bugün 15. gün kurtaj olalı kanamam da kesilmedi.
Ara az kanamadır canım kendini rahatlatmak için kendine 40 gün ver o arada olabilir bunlar stres e girmene gerek Yok kuzum benim

DEDİM YAA HER KADINDA FARKLI OLUYOR KÜRTAJ SAYFASINDAKİ KIZLARIN 2-3 GÜN BİR HAFTADA BİTMİŞTİ BENİM 1 AYI BULDU CANIM. SEN YİNEDE DR GİT DANIŞ TABİKİ

ÇOK NORMAL BİR TANEM BEN ŞUAN DEVAM ETSE İDİ 20 HAFTALIK OLACAKTIK DERKEN SENİN BİRDE İLK KUZUN ÇOK NORMAL

Aynen abla ya çok istedik ama senin için burdayız üzülme
aynen benimde eşim kafaya çok takıyorsun ondan olmuyo diyo hatta akşam elimde telefon olunca surat bile yapıyo birazda benimle ilgilen diye.. ama fırsat bulursam veya ikna edersem aranıza katılmak isterim whatsupp keyifli olabilir sevcanvildo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…