- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.021
İnşallah geçer canim allah kimseye yasatmasin sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah tek tesellim hamile kalıyorum onu biliyorum artik
Kız ben ayakta uyuyorum herhalde :) hiç haberim yokNasıl Yen'i duydun bacımdavul çaldım grupta ama baya oluyor tabi
Tamam canım haber ederim inşallah akşam 4 te randevu :)Hadi bakalım benide etiketle olur mu kuzu büyümüştür inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Arada kopukluk oluyor hepimizde olsun canımKız ben ayakta uyuyorum herhalde :) hiç haberim yok
Ovulasyon testi mi abla
canım dra mı gidiyorsun hayırlısı olsun gelişmeleri yazTamam canım haber ederim inşallah akşam 4 te randevu :)
Evet bugün kontrol var canım bakalım yumoşlar büyümüş mü :)canım dra mı gidiyorsun hayırlısı olsun gelişmeleri yaz
Bende iyiyim ablacım napıyım bildiğin gibi işte zahideyi izliyorum şimdi Show tv deevet canım önce ikinci çizgi yoktu sonra oldu hafif oda
bende yumurtlama start vermiş vücudda hafif hafif
sen nasılsın bakalım
Evet bugün kontrol var canım bakalım yumoşlar büyümüş mü :)
aa buranın whatsap grubu mu var ben de ilk kez duydum hiç söylenmedi yaa ... ben de diyorum kimse eskisi gibi yazmıyorCanim arada girip okuyorum twk calisiyorun whatshap grubundan yazmak daha kolay gelio :)
İnşallah canim her hamile ya da bebek görüşümde içim yanıyor ama sizin desteginizle atlaticam. Bugün 15. gün kurtaj olalı kanamam da kesilmedi.canım önceki sayfada gördüm yazdıklarını inşallah yeniden sağlıkla gebe kalacaksın merak etme bunlar geride kalacak
kürtaj sonrası kanaman kesildimi kaç gün oldu
Nasıl söylenmedi Ya siz nerdeydiniz biz konuşurkenaa buranın whatsap grubu mu var ben de ilk kez duydum hiç söylenmedi yaa ... ben de diyorum kimse eskisi gibi yazmıyor
Ara az kanamadır canım kendini rahatlatmak için kendine 40 gün ver o arada olabilir bunlar stres e girmene gerek Yok kuzum benimİnşallah canim her hamile ya da bebek görüşümde içim yanıyor ama sizin desteginizle atlaticam. Bugün 15. gün kurtaj olalı kanamam da kesilmedi.
DEDİM YAA HER KADINDA FARKLI OLUYOR KÜRTAJ SAYFASINDAKİ KIZLARIN 2-3 GÜN BİR HAFTADA BİTMİŞTİ BENİM 1 AYI BULDU CANIM. SEN YİNEDE DR GİT DANIŞ TABİKİİnşallah canim her hamile ya da bebek görüşümde içim yanıyor ama sizin desteginizle atlaticam. Bugün 15. gün kurtaj olalı kanamam da kesilmedi.
aa buranın whatsap grubu mu var ben de ilk kez duydum hiç söylenmedi yaa ... ben de diyorum kimse eskisi gibi yazmıyor
Aynen abla ya çok istedik ama senin için burdayız üzülmeBENİM HABERİM VAR AMA EŞİM BURAYI BİLMİOR ONDAN GİRMEDİM DİYECEK BU HATUNLAR GRUBU NE DİYE AÇIKLAYAMAM
Aynen abla ya çok istedik ama senin için burdayız üzülme
canım iğne kullanıyorum GONALF 450 .. bugün adetin 7.günü dün adetim bitti bugün bakacak ona göre dec dozu artıracak inş güzel haberler verip umut olurum size..CANIM HAPLAMI İĞNELEMİ YUMOŞLARI BÜYÜTÜYOR
ADETİN KAÇINCI GÜNÜNDESİN
GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM
aynen benimde eşim kafaya çok takıyorsun ondan olmuyo diyoAynen abla ya çok istedik ama senin için burdayız üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?