- 4 Haziran 2017
- 110
- 36
- 13
- 31
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.981
kızlar meraba ben daha bıraz önce uye oldum açıksası sayfayı kullanmayıda çok bılmıyorum uye olmadan once yazılarınızı okuyordum ve hep bırbırınıze dert ortagı olmuşsunuz ve ben cok yanlızım kımseye soramadıgım anlatamadıgım çok şey var bebegım olsun çok istıyorum ama eşimde hormon bozuklugu var bu önceden berı olan bırseymış ıkı kere doktora gıttık benım doktorun yanına gırmeme ızın vermedı bıraz cekınıyo bana da cok anlatmıyo ıkı tane ıgne kullanıyor ınternetten cok arastırdım ama bı sonuç elde edemedım ne yapmalıyım lütfen bana da yardım edın
Sakin ol öncelikle.. test sonuçlarını hastaneden al o yokken En azından vücudun neye uygun ne yapılır ona göre yol çizer doktorun canım Allah büyük.. ol der ve olur Hiç sıkma güzel canını..kızlar meraba ben daha bıraz önce uye oldum açıksası sayfayı kullanmayıda çok bılmıyorum uye olmadan once yazılarınızı okuyordum ve hep bırbırınıze dert ortagı olmuşsunuz ve ben cok yanlızım kımseye soramadıgım anlatamadıgım çok şey var bebegım olsun çok istıyorum ama eşimde hormon bozuklugu var bu önceden berı olan bırseymış ıkı kere doktora gıttık benım doktorun yanına gırmeme ızın vermedı bıraz cekınıyo bana da cok anlatmıyo ıkı tane ıgne kullanıyor ınternetten cok arastırdım ama bı sonuç elde edemedım ne yapmalıyım lütfen bana da yardım edın
Bekle bi kaç gün daha dr git cnmBen adet olmadım canım daha ama testte negatifti bilemiyorum artık adet olmayı bekliyorum olsam rahatlayacam yani sıkıntı yapıyor
Tesekkür ederım canım eşimin test sonuçları elımde ama nasıl anlıcam ki ben. Ilçede de otryoruz doktora da gitme sansim yokSakin ol öncelikle.. test sonuçlarını hastaneden al o yokken En azından vücudun neye uygun ne yapılır ona göre yol çizer doktorun canım Allah büyük.. ol der ve olur Hiç sıkma güzel canını..
Meraba canm tamam telaş etme böyle.Eşinin hormon bozukluğu derken neyi var spermiogram test sonuçlarını biliyomusun.kullandığın ilaçlar ne?
Sanırım sperm kalitesi düşük yada az benim eşimin hiç sakalları yoktu kullandıgı iğneler sayesinde clkmaya başladı ignelerın ısmı ovitrelle ve menogon canım
7 gün canım bu sabah ilk idrarla test yaptım yok tertemiz civanperçemi içecemKaç GUN geçti canım?
Hoşgeldin canım elimizden geldiğince tabiki yardım ederiz. şimdi şöyle bi ihtimalde olabilir o zaman net olmamakla birlikte bayanlarda erlik hormonu az bi yükselince hani tüylenmemiz artıyor ya erkektede östrojen yüksekliğinden köse diye tabir edilen ki doğru bulmuyorum durum oluiuyor ha genetikte olabilitr sadece bununla kesin ötle diyemeyiz şöyle bi soru yönelteyim eşin kilolu mu evvela göğüslerinde çok azda oksa büyüme sıkıntısı var mı bizim burda genç bi çıcukta vardı bu durum kilolu diye hormonları çok etkilenmişti ve iğne yaptıruyordu göğüsler daha büyümesin diye ki bu bile olsa tedavi edilmeyecek bi durum değil kendini üzüp yıpratma derim nacizane fikrim bu ama menagon klomen tarzı ilaçlar erkeklerde sperm azlığından kullanılıyor tabi sen sakal faan diyince bu geldi aklımaMeraba canm tamam telaş etme böyle.Eşinin hormon bozukluğu derken neyi var spermiogram test sonuçlarını biliyomusun.kullandığın ilaçlar ne
Sanırım sperm kalitesi düşük yada az benim eşimin hiç sakalları yoktu kullandıgı iğneler sayesinde clkmaya başladı ignelerın ısmı ovitrelle ve menogon canım
Civan perçemi içecem kuzu benim pkodan gecikti yani büyük ihtimal çünkü ilk idrarla test yaptım bugün yine negatif 7 gün geçmiş olsa çıkardıBekle bi kaç gün daha dr git cnm
Benim batda 11-13 gibi
Sivilceler çıkmaya başladı olcam galiba yine adet
Hakkımızda hayırlısı olsun inş cnm bende adet 2. Gün dr gitcem inş gelecek aya bebişlerimiz gelirCivan perçemi içecem kuzu benim pkodan gecikti yani büyük ihtimal çünkü ilk idrarla test yaptım bugün yine negatif 7 gün geçmiş olsa çıkardı
İnşallah kuzu zamanı gelince olur elbet takılmıyorum inanki bi an evvel adet olup bu şişkinliğimi atmak istiyorum sadeceHakkımızda hayırlısı olsun inş cnm bende adet 2. Gün dr gitcem inş gelecek aya bebişlerimiz gelir
Hosbulduk bitanem eşim zayıf gögüslerınde buyume sıkıntısı yok. Doktora asıl gidiş sebebimiz bebek için ama kullandıgı igneler sakallarını çıkmasını sağladı bu arada eşim 32 yaşinda hiç sakalı yoktu bu igneler spermi için ama benim tek bildıgım bunlar acaba ne kadar surucek bu sureç her umutlandıgımda tekrar mı yıkılıcam umudumu kaybetmekten korkuyorumHoşgeldin canım elimizden geldiğince tabiki yardım ederiz. şimdi şöyle bi ihtimalde olabilir o zaman net olmamakla birlikte bayanlarda erlik hormonu az bi yükselince hani tüylenmemiz artıyor ya erkektede östrojen yüksekliğinden köse diye tabir edilen ki doğru bulmuyorum durum oluiuyor ha genetikte olabilitr sadece bununla kesin ötle diyemeyiz şöyle bi soru yönelteyim eşin kilolu mu evvela göğüslerinde çok azda oksa büyüme sıkıntısı var mı bizim burda genç bi çıcukta vardı bu durum kilolu diye hormonları çok etkilenmişti ve iğne yaptıruyordu göğüsler daha büyümesin diye ki bu bile olsa tedavi edilmeyecek bi durum değil kendini üzüp yıpratma derim nacizane fikrim bu ama menagon klomen tarzı ilaçlar erkeklerde sperm azlığından kullanılıyor tabi sen sakal faan diyince bu geldi aklıma
Oooo bayağı gecikmiş canım geç döllenme falan olabilir mi7 gün canım bu sabah ilk idrarla test yaptım yok tertemiz civanperçemi içecem
Canım hiçte kaybetme umudunu burda 02 amh ile bilmem kaçlık sperm ile hamile kala ları okudum ben imkansız denilenler gebe kaldılar tam pes ettikleri anda hemde rabbimin mucizesi mi yok umut yitirmek yok bak bende doktor mağduru oldum yine vardır bi hayır diyorum nasipte ne zamansa o zaman geliyor yavrular tıb ilerledi hem bi kaç canlı spermle bile hamile klınabiliyor tüp bebek var hem eşin yeterli sperm sayısına ulaşana kadar devam eder sanırım ama bak eşin seninle paylaşmamakla doğru bişey yapmıyor çelişkide kalıyorsun böyle kafa rahst olmadıkça zaten geleceği varsada gelmiyor bebekler eşler arasında çekinme utanma olmaz boşuna mı iyi günde kötü günde diyoruz bu bi hastalık ayıbı yok ki kaldı ki sen gidipte anlatacakta değilsin bunların konuşulması gerektiğine inanıyorum testesteronu az salgılayan erkeklere veriliyor demek düzelme oluyor salgı artmış ki sakalda artmaya başlamış canımHosbulduk bitanem eşim zayıf gögüslerınde buyume sıkıntısı yok. Doktora asıl gidiş sebebimiz bebek için ama kullandıgı igneler sakallarını çıkmasını sağladı bu arada eşim 32 yaşinda hiç sakalı yoktu bu igneler spermi için ama benim tek bildıgım bunlar acaba ne kadar surucek bu sureç her umutlandıgımda tekrar mı yıkılıcam umudumu kaybetmekten korkuyorum
Canım 17 de yumurtlama başladı yani adetin 21.ci günü ötle oksaydı bugün çıkardı heralde ya bu cins doktor bütün dzenim altüst etti allaha havale ediyorum yani sadece beni değil çoğunada bu şekil yapıp mağdur etmiş kuzuOooo bayağı gecikmiş canım geç döllenme falan olabilir mi
O kadar rahatlattın ki beni çok tesekkür ederım canım bazen konusmak ıyı gelıyo gercekten kimseye anlatamamıstım sımdıye kadar inşallah eşimle bu sorunları atlatırız allah razı olsun sendenCanım hiçte kaybetme umudunu burda 02 amh ile bilmem kaçlık sperm ile hamile kala ları okudum ben imkansız denilenler gebe kaldılar tam pes ettikleri anda hemde rabbimin mucizesi mi yok umut yitirmek yok bak bende doktor mağduru oldum yine vardır bi hayır diyorum nasipte ne zamansa o zaman geliyor yavrular tıb ilerledi hem bi kaç canlı spermle bile hamile klınabiliyor tüp bebek var hem eşin yeterli sperm sayısına ulaşana kadar devam eder sanırım ama bak eşin seninle paylaşmamakla doğru bişey yapmıyor çelişkide kalıyorsun böyle kafa rahst olmadıkça zaten geleceği varsada gelmiyor bebekler eşler arasında çekinme utanma olmaz boşuna mı iyi günde kötü günde diyoruz bu bi hastalık ayıbı yok ki kaldı ki sen gidipte anlatacakta değilsin bunların konuşulması gerektiğine inanıyorum testesteronu az salgılayan erkeklere veriliyor demek düzelme oluyor salgı artmış ki sakalda artmaya başlamış canım
Canim arada girip okuyorum twk calisiyorun whatshap grubundan yazmak daha kolay gelio :)Sevcanvildo nerde acaba artık hiç katılmıyor
Evet çıkardı herhalde canım işte kime güveneceğini bilemiyor insanCanım 17 de yumurtlama başladı yani adetin 21.ci günü ötle oksaydı bugün çıkardı heralde ya bu cins doktor bütün dzenim altüst etti allaha havale ediyorum yani sadece beni değil çoğunada bu şekil yapıp mağdur etmiş kuzu
WhatsApp grubu mu var burdakikerin yeni duyuyorumCanim arada girip okuyorum twk calisiyorun whatshap grubundan yazmak daha kolay gelio :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?