2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ödem sıkıntısı çekiyorum kuzu olmadım civan perçemi içmeye başladım bende kuru kuru sancıyor kasık bel ama gelmiyor kanama çok gerginim valla canım
Hamiş degilsen hemen adet ol da yeni ay yeni umut olsun canim.

Benim de güzel haberlerim var.
3 gündür adet kanaması gibi kanamam vardı korktum bugün doktora gittim. Rahmin tertemiz dedi. Gerçekten adet olmuşum ve böylece ilk adetim geçmiş oldu. Doktor 2 ay korunma vermişti boyle olunca bir ayı geçmiş oldu galiba. Vücudun hamilelige alıştı hemen hamile kalabilirsin belki dedi benim aşılamaydi inşallah doğal yoldan geliverir bebisim. Moralim biraz yerine geldi canım.

İnşallah bu ay senin hamiş haberini alırız sonra ben de yetisirim sana.

rast gele rabbim hayırlısı ile nasip etsin gönlünden geçeni gönlü güzel kardeşim

amin canımın içi amiiinnn cümlemize nasip etsin Rabbim..

Arzucanm datlm tşk ederm güzel dileklern için.inşallaha güzel sonçlanacak Allahn iznyle

yaşasın! çok güzel şeyler olacak hissediyorum

fıstık bu harika haber.. ne güzel kanaman erken kesilmiş inşallah tez zamanda güzel haber alırız merakla heyecanla bekliyoruz Allahın izniyle

rast gele rabbim hayırlısı ile nasip etsin gönlünden geçeni gönlü güzel kardeşim

amin canımın içi amiiinnn cümlemize nasip etsin Rabbim..

Arzucanm datlm tşk ederm güzel dileklern için.inşallaha güzel sonçlanacak Allahn iznyle

yaşasın! çok güzel şeyler olacak hissediyorum

fıstık bu harika haber.. ne güzel kanaman erken kesilmiş inşallah tez zamanda güzel haber alırız merakla heyecanla bekliyoruz Allahın izniyle

Evet canım azıcık moralim yerine geldi. Ben beklerken sizden gelsin inşallah o güzel bebek haberleri ardinnizdan ben de geleyim .

Çok sevindim tatlım bak herşey yoluna girmeye başladı bile canım bi gebelikten sonra oluyor tabi çoğunlukla çünkü tüp bebek yaptırıp sonrasında kendi hamile kalan çok tanıdığım var hastanelerde de çok gördüm böyle yani aşılama yada tüp bebek rahim alışınca kendi geliyor bebişler rabbim sanada tez zamanda tekrar sağlıklı sıhhatli nasip edecek inşallah kuzucum ben kan tahlili verdim dün yoktu işte kuzu bu ara kilo vermeye taktım kafayı bakalım :)

Abla geçen ay bnde öyleydim seni çok iyi anlıyorm alırı bi ödem ve gergnlk vardı ama gelecek inşallah tam olmamış ya bi ay sen iç civan perçemi maydanozda şyi söktürüyo abla onuda ye
İçiyorum kuzu civanperçemi söktürücü özelliği var kiste falanda iyi içine biberiyede atıyorum çokkk acı amaaa yaa

Amin canim benim inşallah. Eminim taktigin kadar kilolu degilsindir.

Son düzenleme:
:) iki ay ilaç kullandım 7 kilo aldım kuzu zaten idealden üç kilo kadar bi fazlaydım bi adet olsam gitmeye başlayacakta işte olamadım gitti
Yazin kilo vermek daha kolay canim verirsin. Birazi da dedigin gibi adetle gider. Adet olmayinca şişiyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…