2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Merhabalar hanımlar

Ramazanı yarılıyoruz artık. benim 11. günüm özel günlere giriyorum bakalım bu ay nasıl olacak
ovi yapıyorum 8-9-10 günler negatifti

Sizler nasılsınız
Günaydın abla ramazan da zor oluyor çalışmalar ya benimde ilk haftasına denk geldi kaçırdık nasip bakalım :))
adet süren uzun sürüyorsa 16- 17.güne kadar bakarsın. Birde tüp bebek merkezinde çalışan biri önemli günler 12-13-14-15-16-17 demiş yani 14.günden sonra devam ettirmek gerekiyormuş. Ben bilmiyordum bilginize :))

benim 27-29 günler arası adet döngüm bakalım geçen ay 13-14 günler gördüm ovide iki çizgiyi iki günü değerlendirmiş olmamıza ragmen olmadı nasip bakalım bu ay ne zaman yumurtlayacağım

bu ay balık yağı hapı içiyorum EFA marka hergün bir tane

Merhabalar hanımlar

Ramazanı yarılıyoruz artık. benim 11. günüm özel günlere giriyorum bakalım bu ay nasıl olacak

Sizler nasılsınız
Merhaba canım aynen ramazanın yarısı bitti :) benim yarın aşılama var yani adetin 10. Gününe denk geliyo. Dün gece catlatma iğnesi yaptım bakalım nasip.. Sen 13. Gün falan yumurtluyordun galiba demi??

Merhabalar hanımlar

Sizler nasılsınız
İyiyim abla ramazan da çok değerlendiremedik ben bat ı bekliyorum nasip bakalım tüm mucizelere açım

Evet abla içiliyOmuş karbonat adit baz dengesini dengeleyip asit ortamda oluşan bakterilern ölmesini sağlıyomuş
Valla canım idrar söktürüyor biliyorum onu kiloda verdiriyor doğrudur sirke ve karbonatın mikrop kırıcı özelliği var ben bi ara ödem için çok içtim o ara adetlerimde düzenli geliyordu burda biri dedi heralde kistte mi eritiyormuş neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…