- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.121
fıstığım mısır çıktı ben pazartesi aldım pazardan..
Canım aktarda kurutulmuşları satılıyor ordan alabilirsinTmm ablacm bakıcam mısırda bulabilirim inşallah ya
Yok bilmiyorum canım ne şekilde yapacaksın içecek misin
Hmmm öylemiiii tmm o zamn datlm tsk edermmCanım aktarda kurutulmuşları satılıyor ordan alabilirsin
Yok bebişim içmek içinOturma banyosu mu kuzum
günaydın canım şükür iyiyim sen nasılsınGünaydn canikolar naslsnzzz
Günaydın abla ramazan da zor oluyor çalışmalar ya benimde ilk haftasına denk geldi kaçırdık nasip bakalım :))Merhabalar hanımlar
Ramazanı yarılıyoruz artık. benim 11. günüm özel günlere giriyorum bakalım bu ay nasıl olacak
ovi yapıyorum 8-9-10 günler negatifti
Sizler nasılsınız
Günaydın abla ramazan da zor oluyor çalışmalar ya benimde ilk haftasına denk geldi kaçırdık nasip bakalım :))
adet süren uzun sürüyorsa 16- 17.güne kadar bakarsın. Birde tüp bebek merkezinde çalışan biri önemli günler 12-13-14-15-16-17 demiş yani 14.günden sonra devam ettirmek gerekiyormuş. Ben bilmiyordum bilginize :))
Merhaba canım aynen ramazanın yarısı bitti :) benim yarın aşılama var yani adetin 10. Gününe denk geliyo. Dün gece catlatma iğnesi yaptım bakalım nasip.. Sen 13. Gün falan yumurtluyordun galiba demi??Merhabalar hanımlar
Ramazanı yarılıyoruz artık. benim 11. günüm özel günlere giriyorum bakalım bu ay nasıl olacak
Sizler nasılsınız
Günaydın canım iyiyim sen nasılsınGünaydn canikolar naslsnzzz
İyiyim abla ramazan da çok değerlendiremedik ben bat ı bekliyorum nasip bakalım tüm mucizelere açımMerhabalar hanımlar
Sizler nasılsınız
Valla canım idrar söktürüyor biliyorum onu kiloda verdiriyor doğrudur sirke ve karbonatın mikrop kırıcı özelliği var ben bi ara ödem için çok içtim o ara adetlerimde düzenli geliyordu burda biri dedi heralde kistte mi eritiyormuş neymişEvet abla içiliyOmuş karbonat adit baz dengesini dengeleyip asit ortamda oluşan bakterilern ölmesini sağlıyomuş
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın kuzum heyecanla bekliyoruzMerhaba canım aynen ramazanın yarısı bitti :) benim yarın aşılama var yani adetin 10. Gününe denk geliyo. Dün gece catlatma iğnesi yaptım bakalım nasip.. Sen 13. Gün falan yumurtluyordun galiba demi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?