2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın kuzum heyecanla bekliyoruz
ayy balım bende çok heyecanlıyım rabbim büyük inş olumlu bi sonuç alırım bebeğimi kaybedeli 6 ay oldu artık bende tekrardan anne olmak istiyorum benden 3 hafta önce hamile kalan bi arkadaşım doğum yaptı onun adına çok sevindim ama eger hamileliğim devam etseydi doğum günüme bende doğum yapabilirdim ama herşey nasip tabiki inş bu ay kısmet olur :) uğur getiririm size..

Canım benim Ya inşallah çok yakın güzel günler İnan

Merhaba canım aynen ramazanın yarısı bitti :) benim yarın aşılama var yani adetin 10. Gününe denk geliyo. Dün gece catlatma iğnesi yaptım bakalım nasip.. Sen 13. Gün falan yumurtluyordun galiba demi??

aayy inşallah yarın mucizen seninle yola çıkar 9 ay sonra kucağında görürsün canım sağlıkla
evet geçen ay 13.-14. günlerde idi canım. bakalım bu gün 11. gün

eşime soğuk pres keçiboynuzu şurubu aldık, havuç ve ceviz yiyoyuruz
bende balık yağı hapı aldım içiyorum

Ohhhh çok iyi şifa olsun benim eşim içemiyor bişey

Evet alkali sularda ingiliz karbonatından yapılıyor kilo vermek için içiyorlr genelde ama vücudu arındırıyor kuzu

Evet canlar velhasıl daydalı onuda içtim.ama ne kdar katnalıyn bi bardağa 2 çay kaşığı yazıyodu ama bana biraz fazla geldi abla ya tadı falan

ahh canım yaa o duygusal kalp sıkışıklığını tahmin edebiliyorum. bende şuan şubattaki gebeliğim kalsa idi 20 haftalık olacaktı diyorum. ama yine olacak güzelim sağlıkla ve hayırlısı ile inşallah dua edeceğim senin için özel olarak

Vitamin takviyemiz iyi diyorsun hadi bakalım bunların faydası çok inşallah sizede şifa olur.. İnşallah canım bebişim gelir bu ay hayırlısı ile benimde umudum var bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…