- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.141
Rica ederim canımHmmm öylemiiii tmm o zamn datlm tsk edermm
Evet alkali sularda ingiliz karbonatından yapılıyor kilo vermek için içiyorlr genelde ama vücudu arındırıyor kuzuAslında samacanalara bile bir yemek kaşığı ekleyin derlerdi karbonatı bence içilebilir
ayy balım bende çok heyecanlıyım rabbim büyük inş olumlu bi sonuç alırım bebeğimi kaybedeli 6 ay oldu artık bende tekrardan anne olmak istiyorum benden 3 hafta önce hamile kalan bi arkadaşım doğum yaptı onun adına çok sevindim ama eger hamileliğim devam etseydi doğum günüme bende doğum yapabilirdim ama herşey nasip tabiki inş bu ay kısmet olur :) uğur getiririm size..İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın kuzum heyecanla bekliyoruz
Canım benim Ya inşallah çok yakın güzel günler İnanayy balım bende çok heyecanlıyım rabbim büyük inş olumlu bi sonuç alırım bebeğimi kaybedeli 6 ay oldu artık bende tekrardan anne olmak istiyorum benden 3 hafta önce hamile kalan bi arkadaşım doğum yaptı onun adına çok sevindim ama eger hamileliğim devam etseydi doğum günüme bende doğum yapabilirdim ama herşey nasip tabiki inş bu ay kısmet olur :) uğur getiririm size..
Merhaba canım aynen ramazanın yarısı bitti :) benim yarın aşılama var yani adetin 10. Gününe denk geliyo. Dün gece catlatma iğnesi yaptım bakalım nasip.. Sen 13. Gün falan yumurtluyordun galiba demi??
Ohhhh çok iyi şifa olsun benim eşim içemiyor bişeyaayy inşallah yarın mucizen seninle yola çıkar 9 ay sonra kucağında görürsün canım sağlıkla
evet geçen ay 13.-14. günlerde idi canım. bakalım bu gün 11. gün
eşime soğuk pres keçiboynuzu şurubu aldık, havuç ve ceviz yiyoyuruz
bende balık yağı hapı aldım içiyorum
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın
Geçmiş olsun canım benimÇok şükür kuzum ya bu ara bi hastlktan kurtulamadm ama hamdolsun
Evet alkali sularda ingiliz karbonatından yapılıyor kilo vermek için içiyorlr genelde ama vücudu arındırıyor kuzu
İyiyim abla ramazan da çok değerlendiremedik ben bat ı bekliyorum nasip bakalım tüm mucizelere açım
Saolasn bebişim bu ara çok fazla haba değişimi var benm yaşadığm yerde çok sıvk olmadığından etkileniyrm.beklemedesn dimi canm yaptnmı herhngi bişeyGeçmiş olsun canım benim
ayy balım bende çok heyecanlıyım rabbim büyük inş olumlu bi sonuç alırım bebeğimi kaybedeli 6 ay oldu artık bende tekrardan anne olmak istiyorum benden 3 hafta önce hamile kalan bi arkadaşım doğum yaptı onun adına çok sevindim ama eger hamileliğim devam etseydi doğum günüme bende doğum yapabilirdim ama herşey nasip tabiki inş bu ay kısmet olur :) uğur getiririm size..
güzel arkadaşım sen nasılsın nerelerdesin adet olamamışsın sanırım dr gittin miRica ederim canım
Saolasn bebişim bu ara çok fazla haba değişimi var benm yaşadığm yerde çok sıvk olmadığından etkileniyrm.beklemedesn dimi canm yaptnmı herhngi bişeyGeçmiş olsun canım benim
Doktora gitsen canım söktürücü falan verir. En azından hemen adet ol ki tekrar çalışmalara başla.Ay patlayacak gibi hissediyorum kuzu valla
günaydıınn
kokulu öpücükler hepinize..
Vitamin takviyemiz iyi diyorsun hadi bakalım bunların faydası çok inşallah sizede şifa olur.. İnşallah canım bebişim gelir bu ay hayırlısı ile benimde umudum var bakalımaayy inşallah yarın mucizen seninle yola çıkar 9 ay sonra kucağında görürsün canım sağlıkla
evet geçen ay 13.-14. günlerde idi canım. bakalım bu gün 11. gün
eşime soğuk pres keçiboynuzu şurubu aldık, havuç ve ceviz yiyoyuruz
bende balık yağı hapı aldım içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?