- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.241
Büyümüyor mu döllenecek kadar yumyrta değil mi yumurtalıkların değil yanisadece biraz yumurtalarin kucuk dedi
Büyümüyor mu döllenecek kadar yumyrta değil mi yumurtalıkların değil yanisadece biraz yumurtalarin kucuk dedi
sonra diger ay baslamistim ben ona cnm ama 2 ay flan kullandim sanirimKuzu ben sana iç demiştim ya sen ilkin görmemiitin sobra sanki yine içmedim falandemiitin ondan sordum yanlış mı hatırlıyorum ki neyse onun faydası çok bak
yumirta cnm onceden buyuyordu cnm ama ordayken onun takibini yapamadikBüyümüyor mu döllenecek kadar yumyrta değil mi yumurtalıkların değil yani
Rica ederim canımBiliyorum canım benim içiyorum onuda ekledim kistede iyi o :) sağol kuzucum
İyi gelmiş demek ki çok şükür onu kullanmaya devam et kuzu enazından iki ay daha yap olur musonra diger ay baslamistim ben ona cnm ama 2 ay flan kullandim sanirim
Canım onu bi tarafa at senin fsh ta sıkıntı yoktu amh o kadar düşük olması için fsh bakılması gerek fsh sınırın üstünde olmalı ki erken menepoz mu diye amh bakılsın yani ondan şaşırmıştım doğruluk payı yoktu benim için yani dilede getirdim bunu hatırlarsanyaa aslinda bu gittigim doktor dediki neden amh ya bakmiski senin yasin genc hemen niye strese sokturmus seni falan dedi ama bu doktorda memlekette yaa orda olsaydim giderdim ona
evet cnm hatirliyorum fshimda bir sikinti yok cok sukur bu ay adet olduktan sonra basliycam cnm kullanmaya sonrada 21. gun bir daha progesteronuna baktir dedi doktor gayet iyi kendinden olusuyor catliyor bir sikinti yok dedi o yuzden klomen falan sana yaramaz dedi ancak asilama yaptircaksan kullanmalisin dedi eger progesterounun dusuk cikarsa kullan dedi bu ay baktiramadim diger ay baktiricanCanım onu bi tarafa at senin fsh ta sıkıntı yoktu amh o kadar düşük olması için fsh bakılması gerek fsh sınırın üstünde olmalı ki erken menepoz mu diye amh bakılsın yani ondan şaşırmıştım doğruluk payı yoktu benim için yani dilede getirdim bunu hatırlarsan
evet cnm hatirliyorum fshimda bir sikinti yok cok sukur bu ay adet olduktan sonra basliycam cnm kullanmaya sonrada 21. gun bir daha progesteronuna baktir dedi doktor gayet iyi kendinden olusuyor catliyor bir sikinti yok dedi o yuzden klomen falan sana yaramaz dedi ancak asilama yaptircaksan kullanmalisin dedi eger progesterounun dusuk cikarsa kullan dedi bu ay baktiramadim diger ay baktiricanCanım onu bi tarafa at senin fsh ta sıkıntı yoktu amh o kadar düşük olması için fsh bakılması gerek fsh sınırın üstünde olmalı ki erken menepoz mu diye amh bakılsın yani ondan şaşırmıştım doğruluk payı yoktu benim için yani dilede getirdim bunu hatırlarsan
iyiyiz cnm sen nasilsin varmi bebisler haareketler falanSelam kızlar nasılsınız? Bayadır giremedim sayfaları okudum hep
Olur ara ara kuzu sıkıntı yapma inofolic ve b12 vitamini kullan büyür inşallahyumirta cnm onceden buyuyordu cnm ama ordayken onun takibini yapamadik
Kuzu senin adet 28 günde bir mi oluyordu benim geç oluyor diye geç yükseliyor mesela doğal olarak ona göre baktır hem yumurtladığında sızı şeklinde bile olsa ağrı oluyor anlarsın o bitki banada tavsiye ettiğim çoğu insanada şifa oldu ben çok faydasını gördüm çok şükür adı üzerime zimmetlenecek en son :) büyük ihtimal seninde daha bi düzeltti bişeyleri allaha çok şükür canım bu sitreste kalkmış üzerinden çok sevindim valla senin için inşallah hayırlısıyla tez vakitte gelir yavrun rabbim evlat hasretiyle sınamasın kimseyi bu mübarek ay yüzü suyu hürmetine isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahevet cnm hatirliyorum fshimda bir sikinti yok cok sukur bu ay adet olduktan sonra basliycam cnm kullanmaya sonrada 21. gun bir daha progesteronuna baktir dedi doktor gayet iyi kendinden olusuyor catliyor bir sikinti yok dedi o yuzden klomen falan sana yaramaz dedi ancak asilama yaptircaksan kullanmalisin dedi eger progesterounun dusuk cikarsa kullan dedi bu ay baktiramadim diger ay baktirican
iyiyiz cnm sen nasilsin varmi bebisler haareketler falan
Dualarım seninle canım inşallahhhh olurM miyaz @beren20 D Deli_manyaebru_can_ebru @anneveoglusu @Nazo-58 @ardemir arkadaşlar aşılama yapıldı 10 dk masada bacak bacak üstüne attım Yattım sonra odaya aldılar 1 saat de odada yatacakmışım ondan sonra eve.. bakalım içimden dua ettim işlem boyunca biraz canım yandı kanülden dolayı ama bebiş gelecekse deger
Allah razı olsun kuzu :)Dualarım seninle canım inşallahhhh olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?