- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.201
Hadi inşallah canim iki hafta sonra bebek haberini alırız da bayram ederiz burda.M miyazberen20 D Deli_manya ebru_can_ebru A anneveoglusu N Nazo-58 ardemir arkadaşlar aşılama yapıldı 10 dk masada bacak bacak üstüne attım Yattım sonra odaya aldılar 1 saat de odada yatacakmışım ondan sonra eve.. bakalım içimden dua ettim işlem boyunca biraz canım yandı kanülden dolayı ama bebiş gelecekse deger
Allah razı olsun canım inşHadi inşallah canim iki hafta sonra bebek haberini alırız da bayram ederiz burda.
İnşallah canım ya valla olayımda rahatlayım bi an evvel çok sıkıntı veriyor çünküBebek olmayınca hemen adet olmak istiyor insan bekledikce de gelmiyor kırmızılar. İnşallah olursun bugün yarin canim
Ay hadi sonucu çift olur inşallah canım rabbim yüzünü güldür hayırlı olsun güzel haberlerini alacağız inşallah şimdi sitres falan kesinlikle yapmıyoruz değil mi canım bide çok yorulmuyoruz dinleniyoruz tabiM miyazberen20 D Deli_manya ebru_can_ebru A anneveoglusu N Nazo-58 ardemir arkadaşlar aşılama yapıldı 10 dk masada bacak bacak üstüne attım Yattım sonra odaya aldılar 1 saat de odada yatacakmışım ondan sonra eve.. bakalım içimden dua ettim işlem boyunca biraz canım yandı kanülden dolayı ama bebiş gelecekse deger
Sağol bitanem güzel dileklerin için yok stresli değilim rabbime bıraktım eve gidip yatıcam inşallah bi tek yarın karne günü okula 2 saatliğine giderim sonra yine yatarım pazartesi ye kadar istirahat edeyim diyorum bol bol kuran okuyup size kendime dua edeceğim şu günler yüzü suyu hürmetineAy hadi sonucu çift olur inşallah canım rabbim yüzünü güldür hayırlı olsun güzel haberlerini alacağız inşallah şimdi sitres falan kesinlikle yapmıyoruz değil mi canım bide çok yorulmuyoruz dinleniyoruz tabi
Sağol bitanem seni etiketlemeyi unutmuşum kusura bakma. Allah razı olsun inşallah bayrama burda hepimiz güzel haberler alırızsweetdreams1985 hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın sağlıkla :))
Canım hadi geçmiş olsun hayırlısı olsun.. Haberler iyi gelecek inşallah.. daha iyi misin?M miyazberen20 D Deli_manya ebru_can_ebru A anneveoglusu N Nazo-58 ardemir arkadaşlar aşılama yapıldı 10 dk masada bacak bacak üstüne attım Yattım sonra odaya aldılar 1 saat de odada yatacakmışım ondan sonra eve.. bakalım içimden dua ettim işlem boyunca biraz canım yandı kanülden dolayı ama bebiş gelecekse deger
Canım hayırlı olsun inşaallah hayırlı sonuçlar alırsın kuran şifadır Rabbim kabul etsin bizide duadan ayırmaSağol bitanem güzel dileklerin için yok stresli değilim rabbime bıraktım eve gidip yatıcam inşallah bi tek yarın karne günü okula 2 saatliğine giderim sonra yine yatarım pazartesi ye kadar istirahat edeyim diyorum bol bol kuran okuyup size kendime dua edeceğim şu günler yüzü suyu hürmetine
İyilik kuzu senden naber adet gelmiyor bu ay kuzu onu bekliyorum beklersin gelmez istemezsin hop oluverir sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor canım
Aşkım sen nerelerdesin ya evvela nasılsın kuzu?? Peki bakalım adaçayı içebilirsin kuzu civan perçemide içebilirsin ama o acı aslında kür halinde daha iyi olur canım civanperçemi hayıt otu aslanpençesi ve çoban çantası bu kür hsmile kalmayı kolaylaştırıyor ve hormonları dengeliyor yani yapacaksan acı oluyor biraz içebileceksen bu kürü tavsiye ederim ve yumurtalıkla alaka her olumsuz şeye etkili yoksa bile bakıma aldığını düşün canım ben başladım iki üç gündür içiyorum kuzu
Sende sağol canım benim. Allah kabul etsin bizide unutmadığın dualarına misafir ettiğin içinde alşah razı olsun kuzucum dinlen bol bol iş güç senden önemli değilSağol bitanem güzel dileklerin için yok stresli değilim rabbime bıraktım eve gidip yatıcam inşallah bi tek yarın karne günü okula 2 saatliğine giderim sonra yine yatarım pazartesi ye kadar istirahat edeyim diyorum bol bol kuran okuyup size kendime dua edeceğim şu günler yüzü suyu hürmetine
iş güç canım bugün çok yoruldum eve gidip yemek yapacak dermanım kalmadı... ben seni oldun sanıyorum canım sen bi git görün doktora yaa bakarlar iyice... 15 haziran benim de kesin 14 ünde gelir erken olacakmışım gibiİyilik kuzu senden naber adet gelmiyor bu ay kuzu onu bekliyorum beklersin gelmez istemezsin hop oluverir sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor canım
iyiyim kuzum yaa allaha sukur sizleri takip ediyorum aslinda ama kendimi iyice bir nadasa aldim sanki :) yarin obur gun adet olucam basliyim bari birseylere dedim son gittigim doktor sana klomen+catlatma ignezi ise yaramaz dedi bende hic baslamadim ona bitkisel takviye alim dedim bunlari hazir mi alicam yoksa evde var hepsini karistiripmi icim cnmAşkım sen nerelerdesin ya evvela nasılsın kuzu?? Peki bakalım adaçayı içebilirsin kuzu civan perçemide içebilirsin ama o acı aslında kür halinde daha iyi olur canım civanperçemi hayıt otu aslanpençesi ve çoban çantası bu kür hsmile kalmayı kolaylaştırıyor ve hormonları dengeliyor yani yapacaksan acı oluyor biraz içebileceksen bu kürü tavsiye ederim ve yumurtalıkla alaka her olumsuz şeye etkili yoksa bile bakıma aldığını düşün canım ben başladım iki üç gündür içiyorum kuzu
Ağrım hafifledi hafif pembe leke geldi canım çok şükür iyiyim uzanıyorum :)Canım hadi geçmiş olsun hayırlısı olsun.. Haberler iyi gelecek inşallah.. daha iyi misin?
hangi bitkiler var cnm sen de ne için kullanacaksın hormon değerlerini düzenlemek kist için testere dişli aslan pençesi, ama civan perçemi ile kaıştırıp kullananlarda var, omega 3 al takviye, kist varsa incir bal önermiyorlar büyütüyormuşiyiyim kuzum yaa allaha sukur sizleri takip ediyorum aslinda ama kendimi iyice bir nadasa aldim sanki :) yarin obur gun adet olucam basliyim bari birseylere dedim son gittigim doktor sana klomen+catlatma ignezi ise yaramaz dedi bende hic baslamadim ona bitkisel takviye alim dedim bunlari hazir mi alicam yoksa evde var hepsini karistiripmi icim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?