2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ay hadi sonucu çift olur inşallah canım rabbim yüzünü güldür hayırlı olsun güzel haberlerini alacağız inşallah şimdi sitres falan kesinlikle yapmıyoruz değil mi canım bide çok yorulmuyoruz dinleniyoruz tabi

M miyaz cnm doktor bana 3 ay daha bekleyip ki her doktor gittigimde 3 ay icinde olacak diyor ama olmuyor sonra asilama yaptir dedi peki ben bu 3 ay icinde tekrar bitkisel seyler kullanmak istiyorum sence neler kullanabilirim

Sağol bitanem güzel dileklerin için yok stresli değilim rabbime bıraktım eve gidip yatıcam inşallah bi tek yarın karne günü okula 2 saatliğine giderim sonra yine yatarım pazartesi ye kadar istirahat edeyim diyorum bol bol kuran okuyup size kendime dua edeceğim şu günler yüzü suyu hürmetine

Canım hayırlı olsun inşaallah hayırlı sonuçlar alırsın kuran şifadır Rabbim kabul etsin bizide duadan ayırma

M miyaz cnm doktor bana 3 ay daha bekleyip ki her doktor gittigimde 3 ay icinde olacak diyor ama olmuyor sonra asilama yaptir dedi peki ben bu 3 ay icinde tekrar bitkisel seyler kullanmak istiyorum sence neler kullanabilirim
Aşkım sen nerelerdesin ya evvela nasılsın kuzu?? Peki bakalım adaçayı içebilirsin kuzu civan perçemide içebilirsin ama o acı aslında kür halinde daha iyi olur canım civanperçemi hayıt otu aslanpençesi ve çoban çantası bu kür hsmile kalmayı kolaylaştırıyor ve hormonları dengeliyor yani yapacaksan acı oluyor biraz içebileceksen bu kürü tavsiye ederim ve yumurtalıkla alaka her olumsuz şeye etkili yoksa bile bakıma aldığını düşün canım ben başladım iki üç gündür içiyorum kuzu

Sende sağol canım benim. Allah kabul etsin bizide unutmadığın dualarına misafir ettiğin içinde alşah razı olsun kuzucum dinlen bol bol iş güç senden önemli değil

İyilik kuzu senden naber adet gelmiyor bu ay kuzu onu bekliyorum beklersin gelmez istemezsin hop oluverir sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor canım
iş güç canım bugün çok yoruldum eve gidip yemek yapacak dermanım kalmadı... ben seni oldun sanıyorum canım sen bi git görün doktora yaa bakarlar iyice... 15 haziran benim de kesin 14 ünde gelir erken olacakmışım gibi

iyiyim kuzum yaa allaha sukur sizleri takip ediyorum aslinda ama kendimi iyice bir nadasa aldim sanki :) yarin obur gun adet olucam basliyim bari birseylere dedim son gittigim doktor sana klomen+catlatma ignezi ise yaramaz dedi bende hic baslamadim ona bitkisel takviye alim dedim bunlari hazir mi alicam yoksa evde var hepsini karistiripmi icim cnm

hangi bitkiler var cnm sen de ne için kullanacaksın hormon değerlerini düzenlemek kist için testere dişli aslan pençesi, ama civan perçemi ile kaıştırıp kullananlarda var, omega 3 al takviye, kist varsa incir bal önermiyorlar büyütüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…