2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bazı şeyler zamanını bekliyor biz acınacak bir durumda değiliz elhamdulillah kulu çaresiz kılan müminliğidir derler Ya biz şükür kısmından uzak kaldıkça nefis dürtüyor geçecek

Sende kuzum benim sen neler yapıyorsun bat ne zaman

Bende napıym canikom aynı devam işe git gel.Durumla ceblleşmelermeler bol bol dualar.Batta 9 gün var daha canm.Ama yine çok bişey hissetmiom be kuzum.Ama artk daha çabuk toparlıyorm kndimi ne yapıym olur Allahn iznyle genciz diyorm.

Aynen kuzum iyi yapmışsın en kısa zamanda haberler alalım senden

Canim ben 450 gonalf igne kullandim ona 250 tl verdim tanıdık bi eczane bulmuştum. Aşılama işlemi 1100 tl idi kayseri Memorial hastanesinde yaptırdım yani 1350 tl tuttu
Slm cnm doktorun kim. Bende araştırmaya başladım. Aşılama için tüp bebek merkezleri olsun dediler. Memorial ve Acıbadem var.en doğru yere gideriz inşallah. Yada hocaların muaynehanesine gidip üni de mi yaptırsak kararsız kaldım

Canım benim doktor memırial da ülkü hanım kürtajımıda o yapmıştı rahim filmini o çekti güler yüzlü eli hafif bi bayan ama tüp bebeği memorialda yaptırmayı düşünmüyorum arzu hanımı tanımıyorum ve bi kaç kişiden olumsuz şeyler de duydum tabi olumlu sonuç alanda var.. Tüp bebeği acıbademde çağlar beye yaptırmayı düşünüyorum. Bugün aşulamanın 6. Günü daha 1 hafta var belli olmasına umarım tutmuştur :) senin doktorun kim?? Sorununuz ney??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…