- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.421
Bazı şeyler zamanını bekliyor biz acınacak bir durumda değiliz elhamdulillah kulu çaresiz kılan müminliğidir derler Ya biz şükür kısmından uzak kaldıkça nefis dürtüyor geçecekinsalar bana olur bakalim uzulme derken bile sanki bana aciyorlarmis gibi geliyor yaa bana kalsa ben bu zamana kadar tup bebek bile denemistim hep bekle dur milletin agzina baktim hep yaaa adet olursam 3. gunu gidip asilama teklif edicek doktoruma bir kere onu denedikten sonra maddi olarak kendimizi toplayincayada kadar birakiriz artik cocuk isini oyle dusundum bende
Canim ben 450 gonalf igne kullandim ona 250 tl verdim tanıdık bi eczane bulmuştum. Aşılama işlemi 1100 tl idi kayseri Memorial hastanesinde yaptırdım yani 1350 tl tuttucnm ne kadara yaptirdin asilamayi bende bu ay yaptirsammi diye dusunuyorumda bilemedim yaa
Çok sağol canım :)İnşallah kuzum benim çok mutlu haberler al
Hahahahaha alla seni güldürdün beni bakalım kuzum inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz
Bağır cığıra güldün dimi hahah :)))
Sende kuzum benim sen neler yapıyorsun bat ne zamanÇook tatlısn sen yaaa
Sende kuzum benim sen neler yapıyorsun bat ne zaman
peki her seferinde 1100 tl verecekmiyizCanim ben 450 gonalf igne kullandim ona 250 tl verdim tanıdık bi eczane bulmuştum. Aşılama işlemi 1100 tl idi kayseri Memorial hastanesinde yaptırdım yani 1350 tl tuttu
Aynen kuzum iyi yapmışsın en kısa zamanda haberler alalım senden
Bende napıym canikom aynı devam işe git gel.Durumla ceblleşmelermeler bol bol dualar.Batta 9 gün var daha canm.Ama yine çok bişey hissetmiom be kuzum.Ama artk daha çabuk toparlıyorm kndimi ne yapıym olur Allahn iznyle genciz diyorm.
Aynen kuzum iyi yapmışsın en kısa zamanda haberler alalım senden
Amin kuzum benim aminDatlım saolasn amiiiinnnn inşallahhhhh hep beraberrr
Her seferinde derken canım ne demek istedin?? Ben bi daha aşılama düşünmüyorum direkt tüp bebek allahın izniyle ama eger yaptırrısam tabiki vercem 1100 tl ama devlette ne kadar bilmiyorumpeki her seferinde 1100 tl verecekmiyiz
Slm cnm doktorun kim. Bende araştırmaya başladım. Aşılama için tüp bebek merkezleri olsun dediler. Memorial ve Acıbadem var.en doğru yere gideriz inşallah. Yada hocaların muaynehanesine gidip üni de mi yaptırsak kararsız kaldımCanim ben 450 gonalf igne kullandim ona 250 tl verdim tanıdık bi eczane bulmuştum. Aşılama işlemi 1100 tl idi kayseri Memorial hastanesinde yaptırdım yani 1350 tl tuttu
oooo bu güzel bir haber belirtisi olabilirkıpkırmızı bir ovulasyon testi çizgim var kabak gibi :)
19. gün bugün.. hsg çekileli 14 gün oldu.. gene başladım gün hesabı tutmaya..
bakıciiizz :)O
oooo bu güzel bir haber belirtisi olabilir
İnşallah canım inşallahbakıciiizz :)
umutlarımız hiç tükenmesin diye dua ediyorum.. kabul olsun..
Canım benim doktor memırial da ülkü hanım kürtajımıda o yapmıştı rahim filmini o çekti güler yüzlü eli hafif bi bayan ama tüp bebeği memorialda yaptırmayı düşünmüyorum arzu hanımı tanımıyorum ve bi kaç kişiden olumsuz şeyler de duydum tabi olumlu sonuç alanda var.. Tüp bebeği acıbademde çağlar beye yaptırmayı düşünüyorum. Bugün aşulamanın 6. Günü daha 1 hafta var belli olmasına umarım tutmuştur :) senin doktorun kim?? Sorununuz ney??Slm cnm doktorun kim. Bende araştırmaya başladım. Aşılama için tüp bebek merkezleri olsun dediler. Memorial ve Acıbadem var.en doğru yere gideriz inşallah. Yada hocaların muaynehanesine gidip üni de mi yaptırsak kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?