- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.621
Evet yumurtlama günü takılıyor düşene kadar kalacak canım aynen şişşş abisii ordan bana bi yakı ver bakim diyecen :)
Evet duramadım, bekelyemedim valla,
Bende sevindim girip burda da paylaşsalar daha bi iyi olur tabi merakta kslnaz kimse çünkü burda güzel bi bağ oluştu aramızdaAydinlattigin için teşekkürler ederim ben ilk sayfadaki listenin güncel olduğunu bilmiyordum Sinem biliyorsun bizimle yazısirken pozitif test görmüştü ondan hamiş görünüyor sandım. Çok sevindim onun adina
:) kıyabilirsen şaplakları yedirirsin kuzuKndimi düşüyo.var ya abla gelsin o bal küpü poposuna şaplakları yiycek ne uğraştrdn bizi diye Aman Allahm hayali bile efsaneeee
Allah razı olsun bu ay içinde iki hamiş haberi aldık dahada alacağız inşallahAmin cnm inşaAllah hrr namazda esiyorum hepinize inşaAllah
Ayy hade hayırlı olsun cnm saglıcakla gelsin inşaAllah
Hehe denemesi bedava deneyin inşaAllah sizlerdede işe yarar inşaAllah
Bende sevindim girip burda da paylaşsalar daha bi iyi olur tabi merakta kslnaz kimse çünkü burda güzel bi bağ oluştu aramızda
Kesinlikle ben o zor dönemden burda gördüğüm destek ve dostluğu asla unutamam. Keşke eskisi gibi olamıyorsa bile arada uğrayıp heleki böyle güzel haberler verselerBende sevindim girip burda da paylaşsalar daha bi iyi olur tabi merakta kslnaz kimse çünkü burda güzel bi bağ oluştu aramızda
:) kıyabilirsen şaplakları yedirirsin kuzu
Allah razı olsun bu ay içinde iki hamiş haberi aldık dahada alacağız inşallah
Ol bacım İnşallah İnşallah @sweetdreams1985 arka arkaya güzel haberlerinizi alalım inşallah
Abla üçüncüde ben oluyumu ya
Çok doğru benim eşim de çok kafaya takıyordumsonra, bizim sorun morfoloji olunca üzülüyorduEe söyle tabi be bizim kadr onlarda heycnla bekliyo biliyomusn sadece belli etmiyolar etkilenmeylm diye.
İnşallah hayırlısı ile nasip olur canım.Benimde bat 23 haziran bakalım bu ay bebiş nasip olacak mı hayırlısı ile
İnşallah canım inşallah hamile olunca burayı unutmayın emiİnşallah hayırlısı ile nasip olur canım.
Ablacm 3. 4. 5 . 6. Diyerek kaptalm bu mübarek ayı inşallah inşallahBenimde bat 23 haziran bakalım bu ay bebiş nasip olacak mı hayırlısı ile
Güzel bir yer olsun inşallah canım.. yaz lütfen meraktayım.. ayrıca da o 3 hafta ilaç gibi gelecek inanıyorum ki sana..inşallah seninde güzel haberlerini alırız bir tanem
bende yorgğunum artık izne ayrılmak istiyorum yarın son günüm 3 hafta izinli olacağım
birde tayin süreci var merak ediyorum bundan sonraki memleket neresi olacak bakalım
Sakinecim çok sevindimŞu an var yaa elim ayağım titriyor yazamıyorum bile. Allahım çook şükür. İlk kez ikinci çizgiyi gördüm. İnşalllah test bozuk falan değildir. Karmakarışığım hem çok mutluyum hem korku çok karışık. Foto yüklemeye çalıştım ama beceremedim canım. Şoktayım şu an.
Isır teyzesinin bitanesiiiSenin bebişinkinide ısırabilir miyim acaba
Ayy unutur muyum hiçç. Miyaz a da söyledim. Bizim sorun morfoloji çıkınca onunla ilgili formlara gittim ama inan buradaki tadı, samimiyeti bulamadım. Yeriniz çok ayrı. Herkes hamiş olana kadar burdayım.İnşallah canım inşallah hamile olunca burayı unutmayın emi
İnşallah abla bide senden alalım güzel haberlerBenimde bat 23 haziran bakalım bu ay bebiş nasip olacak mı hayırlısı ile
Kan sonucunu tüm güzel haberlerini bekliyoruz canımCanım çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?