2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bende sevindim girip burda da paylaşsalar daha bi iyi olur tabi merakta kslnaz kimse çünkü burda güzel bi bağ oluştu aramızda

Amin cnm inşaAllah hrr namazda esiyorum hepinize inşaAllah

Ayy hade hayırlı olsun cnm saglıcakla gelsin inşaAllah

Hehe denemesi bedava deneyin inşaAllah sizlerdede işe yarar inşaAllah
Allah razı olsun bu ay içinde iki hamiş haberi aldık dahada alacağız inşallah

Bende sevindim girip burda da paylaşsalar daha bi iyi olur tabi merakta kslnaz kimse çünkü burda güzel bi bağ oluştu aramızda
Kesinlikle ben o zor dönemden burda gördüğüm destek ve dostluğu asla unutamam. Keşke eskisi gibi olamıyorsa bile arada uğrayıp heleki böyle güzel haberler verseler
Hepinizin yeri ayrı ayrı değerli bende

:) kıyabilirsen şaplakları yedirirsin kuzu

Anaaamm kıyamam demi abla ya. Kız ben hiç tanımadığım elalemn bebesine bile kıyamam o sabilere kıyılabilrmi hiç. Geçen tv de kadını gördm cinnet geçrdm resmn.Allahm biz bulamıyoz bu canilerde ne yapıyolar dedim.Allahm vicdan merhametten eksik etmesn bizleri

Güzel bir yer olsun inşallah canım.. yaz lütfen meraktayım.. ayrıca da o 3 hafta ilaç gibi gelecek inanıyorum ki sana..
Sakinecim çok sevindim kan sonucunu da bekliyoruz inşallah..
Senin bebişinkinide ısırabilir miyim acaba
Isır teyzesinin bitanesiii yeriz yeeerrr

İnşallah canım inşallah hamile olunca burayı unutmayın emi
Ayy unutur muyum hiçç. Miyaz a da söyledim. Bizim sorun morfoloji çıkınca onunla ilgili formlara gittim ama inan buradaki tadı, samimiyeti bulamadım. Yeriniz çok ayrı. Herkes hamiş olana kadar burdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…