- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.661
Canım bende hiç bir belirti yok 9. Günü aşılamanın pazartesi gebelik testi yapmayı planlıyorum inş bebeklerimiz vardır bende beyaz akıntı adete yakın olur
Canım sana hsngi iğneden yapıldı senin bugün dokuzuncu gün değil mi testi atar mısın bi bakayımCanım ben pazartesi test yapacaktım aşılamanın 12. Günü.. Bugün ovutesti yapayım yumurtlama falan var mı diye merak ettim çünkü sağ kasığım 3-4 gündür sızlıyor pakette ovu testi yazıyordu açtım idrar damlatırken bi baktım gebelik testişok oldum yanlış paketlemişler internetten almıştım geçen ay ama artık damlatmış bulundum ve test pozitif çıktı ama tabiki çatlatna iğnesinin etkisiumarım pazartesi de aynı sonucu görürüm
Canım ben pazartesi test yapacaktım aşılamanın 12. Günü.. Bugün ovutesti yapayım yumurtlama falan var mı diye merak ettim çünkü sağ kasığım 3-4 gündür sızlıyor pakette ovu testi yazıyordu açtım idrar damlatırken bi baktım gebelik testişok oldum yanlış paketlemişler internetten almıştım geçen ay ama artık damlatmış bulundum ve test pozitif çıktı ama tabiki çatlatna iğnesinin etkisiumarım pazartesi de aynı sonucu görürüm
Canım bana oyrivelle yapıldı atayım testi.. İğnenin 11. Günü ama etkisi geç bitiyorCanım sana hsngi iğneden yapıldı senin bugün dokuzuncu gün değil mi testi atar mısın bi bakayım
Keşke dediğin gibi olsa canım benim ama iğne etkisi 13. Günde falan geçiyo yani bebişten dolayı değilaayyy inşallah canım yaaa dualarım seninle
canım akıntın varmı göğüste hasssasiyet
Görülüyor canım geç bitiyor evette son günlere doğru hemen çıkmıyor ama benim öyle olmuştu bende yaptırdım ya o iğneyi iki ayCanım bana oyrivelle yapıldı atayım testi.. İğnenin 11. Günü ama etkisi geç bitiyorsabah yaptım ama fotoyu şimdi çektim bak bakayım görebilecen mi
Canım ben 2 ay önce yine 11. Gün çift çizgi gördüm ve adet oldum hiç güvenmiyorum.. Bu idrarı yapar yapmaz çıktı çift çizgi ama dediğim gibi umutlanıp hüsran olmaktan çok yoruldumGörülüyor canım geç bitiyor evette son günlere doğru hemen çıkmıyor ama benim öyle olmuştu bende yaptırdım ya o iğneyi iki ay
Görülüyor canım geç bitiyor evette son günlere doğru hemen çıkmıyor ama benim öyle olmuştu bende yaptırdım ya o iğneyi iki ay
Eltimin kızı bende 9 yaşında daha onunla ilgileniyorum bugün gidecek ablacım benim her ay sancılıCanım bende seni seviyorum. Çok geçmiş olsun neden ağrılı oldu üşüttün mu
Küçük misafirin kim
Meraklıları unuttu gittiAbla P pastadelisi nerelerde yahuuu
Pazartesi çok güzel haberler bekliyoruzCanım ben 2 ay önce yine 11. Gün çift çizgi gördüm ve adet oldum hiç güvenmiyorum.. Bu idrarı yapar yapmaz çıktı çift çizgi ama dediğim gibi umutlanıp hüsran olmaktan çok yoruldum
Canımmm çok özürdilerim. Öyle yazınca ben şimdinin sonuçları sandım.Canım ben hamile değilim bebeğimi 6 ay önce kaybettimo zaman testim böyle çıkmıştı
Yok kızlar unutur muyum hiç, şu an sonuç çıkmadı daha. O yüzden. Sonucu alayımhemen yazacam. Ama beklemedeyimMeraklıları unuttu gitti
Canım hayırlısı olsun inşaallah merak etme çift çizgi çıktıysa vardırKızlar sonuç hala çıkmadı ara ara girip bakıyorum internetten. Başka bi marka test aldım eczaneden onu yaptım şimdi. Dünkü gibi koyu çıkmadı, moralim bozuldu. Acaba testten teste farkediyorsa mu, yoksa neler oluyor anlamıyorum
İnş canım inş :)Pazartesi çok güzel haberler bekliyoruz
Yok canım Estağfurullah nerden bilecen hadi bakalım iyi sonuçlar bekliyoruzCanımmm çok özürdilerim. Öyle yazınca ben şimdinin sonuçları sandım.
Canım çıkmadı ki sonuç, sağlık ocağında verince böyle oldu. Özel hastanelere sordum, muyanesiz sadece gebelik testini 70-80yapıyırlar.açıkcası çok fazla geldi. O yüzden sağlık ocağına gittim. O da hemen vermiyor sonucu süründürüyor böyle.Kızlar napıyosnz.azıck yoğndu hastne ondan bakamadm. P pastadelisi ne yaptn ya merk ettm bnde sonç nasl
Saol canım. İnşallah bi sonraki ayda sizden güzel haberler duyarız. Tüm kalbimle istiyorum bunu.Yok canım Estağfurullah nerden bilecen hadi bakalım iyi sonuçlar bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?