2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım bende hiç bir belirti yok 9. Günü aşılamanın pazartesi gebelik testi yapmayı planlıyorum inş bebeklerimiz vardır bende beyaz akıntı adete yakın olur

Aman canm belirtilern çoğu adet gecktktn snraki günler çıkıyo zaten.bnde hep sarı akntı olurduda.amaaann saldm valla ya yoruldk canm boşver pazartesi inşallah güZel sonçlar alıran sen.bnmde adetm çarşmba

Canım sana hsngi iğneden yapıldı senin bugün dokuzuncu gün değil mi testi atar mısın bi bakayım

aayyy inşallah canım yaaa dualarım seninle

canım akıntın varmı göğüste hasssasiyet

Canım sana hsngi iğneden yapıldı senin bugün dokuzuncu gün değil mi testi atar mısın bi bakayım
Canım bana oyrivelle yapıldı atayım testi.. İğnenin 11. Günü ama etkisi geç bitiyor sabah yaptım ama fotoyu şimdi çektim bak bakayım görebilecen mi

Eklentiler

• DSC_4366.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 44
  • DSC_4361.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 49
aayyy inşallah canım yaaa dualarım seninle

canım akıntın varmı göğüste hasssasiyet
Keşke dediğin gibi olsa canım benim ama iğne etkisi 13. Günde falan geçiyo yani bebişten dolayı değil ama umarım pazartesi çıkar. Göğüslerimde hafif ağrı var akıntı yok çok kremsi beyaz gibi

Canım bana oyrivelle yapıldı atayım testi.. İğnenin 11. Günü ama etkisi geç bitiyor sabah yaptım ama fotoyu şimdi çektim bak bakayım görebilecen mi
Görülüyor canım geç bitiyor evette son günlere doğru hemen çıkmıyor ama benim öyle olmuştu bende yaptırdım ya o iğneyi iki ay

Görülüyor canım geç bitiyor evette son günlere doğru hemen çıkmıyor ama benim öyle olmuştu bende yaptırdım ya o iğneyi iki ay
Canım ben 2 ay önce yine 11. Gün çift çizgi gördüm ve adet oldum hiç güvenmiyorum.. Bu idrarı yapar yapmaz çıktı çift çizgi ama dediğim gibi umutlanıp hüsran olmaktan çok yoruldum

Kızlar sonuç hala çıkmadı ara ara girip bakıyorum internetten. Başka bi marka test aldım eczaneden onu yaptım şimdi. Dünkü gibi koyu çıkmadı, moralim bozuldu. Acaba testten teste farkediyorsa mu, yoksa neler oluyor anlamıyorum

Canım hayırlısı olsun inşaallah merak etme çift çizgi çıktıysa vardır

Kızlar napıyosnz.azıck yoğndu hastne ondan bakamadm. P pastadelisi ne yaptn ya merk ettm bnde sonç nasl
Canım çıkmadı ki sonuç, sağlık ocağında verince böyle oldu. Özel hastanelere sordum, muyanesiz sadece gebelik testini 70-80yapıyırlar.açıkcası çok fazla geldi. O yüzden sağlık ocağına gittim. O da hemen vermiyor sonucu süründürüyor böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…