2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım 30 yaşındayım. Allah nasip ederse bu ikinci bebeğim olacak. Kızım var 7 yaşında. Kızım 3.5 yaşına geldiğinde istedik ama nasip olmadı i tirlü. İnşallah şimdi nasip olmuştur
Benimde 7 yaşında oğlum var bende 2.5 senedir istiyorum olmuyor ettiğin duaları çok merak ediyorum yaptığın kürler varsa onları paylaş inşaallah

Benimde 7 yaşında oğlum var bende 2.5 senedir istiyorum olmuyor ettiğin duaları çok merak ediyorum yaptığın kürler varsa onları paylaş inşaallah
Canım ben bu ay bi çok şey yaptım. Ama ben duaların gücüne çok inanıyorum. Şöyle anlatayım ben bu ay adetin 2.günü bal tarçın çörekotu karışımını başlamıştım. 10 gün boyunca onu yedim. Ramazan olduğu için bi sahurda bi darda yedim. Sonra adet biriminin 3.günü yakı yapıştırdım belime. 3 gün durdu. Sonra çıkardım. Gün aşırı 4 gün ilişki oldu. O kadar. Dua olarakta fetih suresi başladım 1 hafta okunuyor.aynı şekilde ayetle küresi de var. O da 1 hafta oluyor.

Nasııı sinem hamilemiiiiii yaaa kız söylemediki be ilk sayfayı sevcan mı düzeltti ne yaptı.sinm whatsap grubndn beri girmiyokii
Ben grupta değilim canım benim telefon sıkıntı yarattı bir hafta falan ancak kaldım kızlar yazmıştı bana paylaşılmasaydı ben yazmazdım bana düşmez yani malum

Kız bu yakı işe yarıyomudur nedir N Nazo-58 da yakı yaptı bu ay hamile oldu oda

Ben grupta değilim canım benim telefon sıkıntı yarattı bir hafta falan ancak kaldım kızlar yazmıştı bana paylaşılmasaydı ben yazmazdım bana düşmez yani malum

Tabiki miya' öyle yanlş anlama dediğimi ama ben kaçrdm mı ki sinemi hiç duymadm çünkü.sen şimdi grupta deilmsn

Canım bende duymadım sinemin hamileliğini allah tamamına erdirsin canım

gamzemustafa benimde aşılamanın yarın 9. Gunu sağ kaşığımdaki hafif sezondan başka belirttim yok ben çok umutlu değilim açıkçası

Tabiki miya' öyle yanlş anlama dediğimi ama ben kaçrdm mı ki sinemi hiç duymadm çünkü.sen şimdi grupta deilmsn
Yok csnım benim tel çok yüklenince kapanıyordu kendi kendine o yüzden bir hafta falan anca kalabildim grupta sonrasında çıkmak zorunda kaldım ilk sayfada var burda görünce yazdım yoksa herkes kendinden sorumludur ben yazmazdım yani bana düşmez isteyen kend yazar kuzu kızlarda sayfaya girmiyorlar diye yazmamışlardır belkide bilemiyorum valla ne desem yalan olur grupta olmadğım için niyesini bilemiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…