- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.581
Allah razı olsun canım benim, sizce kan için bekleyeyim mi yoksa yarın vereyim miGünün gelmeden çkmş yaa maşallah canm bncede var
Canım 30 yaşındayım. Allah nasip ederse bu ikinci bebeğim olacak. Kızım var 7 yaşında. Kızım 3.5 yaşına geldiğinde istedik ama nasip olmadı i tirlü. İnşallah şimdi nasip olmuşturCanım ne zamandır bebek istiyorsun kaç yaşındasın
Canımmm Allah razı olsun.dualarım sizinle emin olunP pastadelisi hayırlı olsun canım hamissin darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Allah razı olsun canım benim, sizce kan için bekleyeyim mi yoksa yarın vereyim mi
P pastadelisi hayırlı olsun canım hamissin darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Benimde 7 yaşında oğlum var bende 2.5 senedir istiyorum olmuyor ettiğin duaları çok merak ediyorum yaptığın kürler varsa onları paylaş inşaallahCanım 30 yaşındayım. Allah nasip ederse bu ikinci bebeğim olacak. Kızım var 7 yaşında. Kızım 3.5 yaşına geldiğinde istedik ama nasip olmadı i tirlü. İnşallah şimdi nasip olmuştur
Canım ben bu ay bi çok şey yaptım. Ama ben duaların gücüne çok inanıyorum. Şöyle anlatayım ben bu ay adetin 2.günü bal tarçın çörekotu karışımını başlamıştım. 10 gün boyunca onu yedim. Ramazan olduğu için bi sahurda bi darda yedim. Sonra adet biriminin 3.günü yakı yapıştırdım belime. 3 gün durdu. Sonra çıkardım. Gün aşırı 4 gün ilişki oldu. O kadar. Dua olarakta fetih suresi başladım 1 hafta okunuyor.aynı şekilde ayetle küresi de var. O da 1 hafta oluyor.Benimde 7 yaşında oğlum var bende 2.5 senedir istiyorum olmuyor ettiğin duaları çok merak ediyorum yaptığın kürler varsa onları paylaş inşaallah
Ben grupta değilim canım benim telefon sıkıntı yarattı bir hafta falan ancak kaldım kızlar yazmıştı bana paylaşılmasaydı ben yazmazdım bana düşmez yani malumNasııı sinem hamilemiiiiii yaaa kız söylemediki be ilk sayfayı sevcan mı düzeltti ne yaptı.sinm whatsap grubndn beri girmiyokii
Canım ben bu ay bi çok şey yaptım. Ama ben duaların gücüne çok inanıyorum. Şöyle anlatayım ben bu ay adetin 2.günü bal tarçın çörekotu karışımını başlamıştım. 10 gün boyunca onu yedim. Ramazan olduğu için bi sahurda bi darda yedim. Sonra adet biriminin 3.günü yakı yapıştırdım belime. 3 gün durdu. Sonra çıkardım. Gün aşırı 4 gün ilişki oldu. O kadar. Dua olarakta fetih suresi başladım 1 hafta okunuyor.aynı şekilde ayetle küresi de var. O da 1 hafta oluyor.
Ben grupta değilim canım benim telefon sıkıntı yarattı bir hafta falan ancak kaldım kızlar yazmıştı bana paylaşılmasaydı ben yazmazdım bana düşmez yani malum
Adetin geçmeden çıkmış çok net kandaki sonucunuda yaz canım senin adına çok sevindimKızlar erken sevinmedim demi, yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada bat 19 Hazirandı
Canım bende duymadım sinemin hamileliğini allah tamamına erdirsin canımCanım sinem hamile ikinci klomende tuttu bebişi ilk sayfada var adı görmediniz sanırım ki orda paylaiılmış yoksa yazmazdım kendisi yazana kadarda herkes kendi yazsın diye yani ama paylaşılmış madem yazdım bende
Rabbim emeklerinin karşılığını bosa çıkartmasın sağlıkla güzel haberlerini alalim inşallah sayfamızda bir arkadaşımız var Aşılama yaptırdi sanırım Onun belirtileriyle senin belirtileri konuşmanız daha iyi olur
Yok csnım benim tel çok yüklenince kapanıyordu kendi kendine o yüzden bir hafta falan anca kalabildim grupta sonrasında çıkmak zorunda kaldım ilk sayfada var burda görünce yazdım yoksa herkes kendinden sorumludur ben yazmazdım yani bana düşmez isteyen kend yazar kuzu kızlarda sayfaya girmiyorlar diye yazmamışlardır belkide bilemiyorum valla ne desem yalan olur grupta olmadğım için niyesini bilemiyorum canımTabiki miya' öyle yanlş anlama dediğimi ama ben kaçrdm mı ki sinemi hiç duymadm çünkü.sen şimdi grupta deilmsn
Canımmmm hayırlı olsunAllah razı olsun canım benim, sizce kan için bekleyeyim mi yoksa yarın vereyim mi
Abla canımmmmmm aynen hayırlısı olsun adet oldum çok ağrım vardı daha iyiyim minik misafirim var giremedim seni çok seviyorum iyi ki varsınCanım bende duymadım sinemin hamileliğini allah tamamına erdirsin canım
Ben kendi yazmıyor diye girmedim araya canım sen etiketleyince sayfanın baiına baktım orda paylaiılmış merakta etmişsin yazayım dedimCanım bende duymadım sinemin hamileliğini allah tamamına erdirsin canım
Kuzu o atamadı bana attı testi ben paylatım ama sen görmedn heralde bak buP pastadelisi canım hamile misin maşallah :))) testini at bakalım hemen kam ver neler yaptın bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?