- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.681
İnşallah canımCanım hayırlısı olsun inşaallah merak etme çift çizgi çıktıysa vardır
Allah razı olsun bu ay içinde iki hamiş haberi aldık dahada alacağız inşallah
Canım çıkmadı ki sonuç, sağlık ocağında verince böyle oldu. Özel hastanelere sordum, muyanesiz sadece gebelik testini 70-80yapıyırlar.açıkcası çok fazla geldi. O yüzden sağlık ocağına gittim. O da hemen vermiyor sonucu süründürüyor böyle.
Bilmiyorum ki aşkım akşam alacakmış sonuçları öğlen sordum dışarı çıkacam demişti belki ondan giremiyordur kuzuAbla P pastadelisi nerelerde yahuuu
Hatırlıyorum canım bekleyelim bakalım tabi sitres edip bişeyleri çok kötüye yormadan değil mi canımCanım ben 2 ay önce yine 11. Gün çift çizgi gördüm ve adet oldum hiç güvenmiyorum.. Bu idrarı yapar yapmaz çıktı çift çizgi ama dediğim gibi umutlanıp hüsran olmaktan çok yoruldum
Yok canım neden stres yapayım her ay aynı zaten yabancı olduğum bişey değil :)))))Hatırlıyorum canım bekleyelim bakalım tabi sitres edip bişeyleri çok kötüye yormadan değil mi canım
He ben uyarayımdaYok canım neden stres yapayım her ay aynı zaten yabancı olduğum bişey değil :)))))
Çok iyi canım hayırlı olsun valla oh mis kaçıncı ayında olduKızlar sonuç çıktı nihayet. 72 çıkmış. Nasıl sizce
Kızlar sonuç çıktı nihayet. 72 çıkmış. Nasıl sizce
Çok sevindim yaa, darısı sizlere kızlar inanın daha eşime söylemedim sonucu. Size yazdım. Çünkü ben size nasıl heyecanlanıyor seviniyorsam aynı şekilde siz de bana seviniyorsunuz biliyorum. Bu arada ne ayı canım 3yıl oldu nerdeyseÇok iyi canım hayırlı olsun valla oh mis kaçıncı ayında oldu
Çok sevindim yaa, darısı sizlere kızlar inanın daha eşime söylemedim sonucu. Size yazdım. Çünkü ben size nasıl heyecanlanıyor seviniyorsam aynı şekilde siz de bana seviniyorsunuz biliyorum. Bu arada ne ayı canım 3yıl oldu nerdeyse
Çok teşekkür ederim canımCanm iyi sonucunnnn hayrlı olsuuuunnn Ay Alahm be sevndm.daha günün gelmeden sonçta bu tahlil
Aynen öyle Rabbim nasip etsin yeter ki. ☺ sizce doktora yarın gideyim mi yoksa haftaya mı gideyim. Çünkü testi tekrarlatacak heralde gitsem de3 yıl snra ne oluyo oluveriyo deilmi yaa.gözün aydn canm benm
Çok teşekkür ederim canım
Aynen öyle Rabbim nasip etsin yeter ki. ☺ sizce doktora yarın gideyim mi yoksa haftaya mı gideyim. Çünkü testi tekrarlatacak heralde gitsem de
Hadi gözünaydın canım inşallah 2 şer katlanır giderKızlar sonuç çıktı nihayet. 72 çıkmış. Nasıl sizce
İnşallah canımHadi gözünaydın canım inşallah 2 şer katlanır gider
Maşallah maşallah tebrikler canım. İnşallah katlanarak artsın değerin rabbim kucaginizda göstersin hayırlısıyla İnşallahKızlar sonuç çıktı nihayet. 72 çıkmış. Nasıl sizce
Burdayım canım Bata az kaldı senin nasılsınKızlaaar nerelerdesnz bugn ya
Burdayım canım Bata az kaldı senin nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?