- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.701
İnşallah canım,Hadi gözünaydın canım inşallah 2 şer katlanır gider
İnşallah canım çok teşekkür ederim, Rabbim sizlere de nasip etsin inşallahMaşallah maşallah tebrikler canım. İnşallah katlanarak artsın değerin rabbim kucaginizda göstersin hayırlısıyla İnşallah
Maşallah canım katlanarak artsın inşallah değerin.Kızlar sonuç çıktı nihayet. 72 çıkmış. Nasıl sizce
İnşallah canım,inşallah katlanırMaşallah canım katlanarak artsın inşallah değerin.
Günaydın canım inşallah gelmiştir bebişin.Günaydın Bata 6 gün kaldı heyecan yaptım bebiş geldi mi hayırlısı ile inşallah
İnşallah gelmiştir canımcım hakkında hayırlısı rabbim çok bekletmesin inşallahGünaydın Bata 6 gün kaldı heyecan yaptım bebiş geldi mi hayırlısı ile inşallah
Hee bu kezde bu sebepten sitres yapta bayılayım burda ben :) yükselecek tabikide sitres yapmak yok bak bebişi etkiliyor sitres teyzesi olaraktan sana çok pis çemkiririm ha :) yeğenimi rahat bırak bi yahu bi sakin ol aaaa artacak o değer canımKızlar doktorumu aradım biraz önce söyledim, geliyim mi napayım dedim. O da şu anda yapılacak tek şey 2 günde katlanıp katlanmayacağı dedi. Pazartesi tekrar yaptır. 140-150 görürsek çok iyi dedi. O zaman görüşelim. Folilasit içmeye devam, bırakma dedi. İnşallah katlanır değerim. Erken kan vermenin de böyle dezavantajı var sanırım, katlanacak mı katlanmayacağı mı.
Sen nasılsın canım ne durumdasınMaşallah canım katlanarak artsın inşallah değerin.
İyiyim canım dün ovulasyon testim pozitifti inan onu bile görünce sevindim inşallah bir ay sonra denemelere basliycam. Adetimin düzene girmesi yumurtlamam tekrar gebelige hazirlanmam için önemli işte öyle canısı.Sen nasılsın canım ne durumdasın
Canımmm yaa ben senin hakkını nasıl ödeyeceksiniz, valla çok kahrımı çektinHee bu kezde bu sebepten sitres yapta bayılayım burda ben :) yükselecek tabikide sitres yapmak yok bak bebişi etkiliyor sitres teyzesi olaraktan sana çok pis çemkiririm ha :) yeğenimi rahat bırak bi yahu bi sakin ol aaaa artacak o değer canım
Hayırlısıyla gelmiştir inşallah.Günaydın Bata 6 gün kaldı heyecan yaptım bebiş geldi mi hayırlısı ile inşallah
Seni çok iyi anlıyorum Şubat ayında bu süreci yaşadım inşallah bu süreci sağlıkla gecireceksin güzel düşün canım pazartesi güzel bir artış olacak Allah'ın izniyleKızlar doktorumu aradım biraz önce söyledim, geliyim mi napayım dedim. O da şu anda yapılacak tek şey 2 günde katlanıp katlanmayacağı dedi. Pazartesi tekrar yaptır. 140-150 görürsek çok iyi dedi. O zaman görüşelim. Folilasit içmeye devam, bırakma dedi. İnşallah katlanır değerim. Erken kan vermenin de böyle dezavantajı var sanırım, katlanacak mı katlanmayacağı mı.
kendini vucud toplayinca insana bir güven geliyor Rabbim sağlık versin canım gelecek ay senin ayın olur inşallahGünaydın canım inşallah gelmiştir bebişin.
Benim de dün ovulasyon testim çift çizgiydi. Yumurtladigima göre vücudum normale dönüyor galiba.
kendini vucud toplayinca insana bir güven geliyor Rabbim sağlık versin canım gelecek ay senin ayın olur inşallahGünaydın canım inşallah gelmiştir bebişin.
Benim de dün ovulasyon testim çift çizgiydi. Yumurtladigima göre vücudum normale dönüyor galiba.
İnşallah canım inşaAllah. Rabbime teslimim. O hayırlısını benden iyi bilir elbet.Seni çok iyi anlıyorum Şubat ayında bu süreci yaşadım inşallah bu süreci sağlıkla gecireceksin güzel düşün canım pazartesi güzel bir artış olacak Allah'ın izniyle
Amin inşallah canım belki de Allah söyletmiştir. Gönlümden geçen hepimiz hayırlısıyla hamiş olalım inşallah.kendini vucud toplayinca insana bir güven geliyor Rabbim sağlık versin canım gelecek ay senin ayın olur inşallah
sinem kimdi cnm ben isim olarak blmyrm whatsupp grubumuz varmis ben niye yokumNasııı sinem hamilemiiiiii yaaa kız söylemediki be ilk sayfayı sevcan mı düzeltti ne yaptı.sinm whatsap grubndn beri girmiyokii
Canım ayetel kürsüyü ne kadar okudun.fetih süresi hani cumartesi başlanıyor cuma selaya kadar olan tertipmi çörek otu bal tarçın ne Zaman yaptınİnşallah canım inşaAllah. Rabbime teslimim. O hayırlısını benden iyi bilir elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?