2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Evet cnm aşılama oldum bugün 15 gün oldu
Anladim canim galiba sen 6 degerini dün öğrenmiştin. Bugün değerin 10 civari olmasi lazim aşılaman tuttuysa ve idrar testinde çıkmaz. 2. ihtimal ignenin etkisi ki o da 14. güne kadar kalmaz diye düşünüyorum. Yarin tekrar kan ver için rahatlasin canim.

Evet cnm dün yani 14. Günde öğrendim bugün kana baktırmadım kafayı sıyıracam net olmaması ne kadar kötü yarını sabırsızlıkla bekliyorum inşallah artar

Kuzum biz baya bildiğin yayla gibi yerdeyiz ama bura bile yanıyo oraları düşünemiyorm..Sen çalışıyo muydn arzucan evdemsn
Yok kuzum evdeyim bende bu sene atanır mıyım dedim ama puanım berbat geldi bu sene B grubundan yeniden hazirlanacagim üstüne bi de bebek geldi mi tamaaamm

Evet cnm dün yani 14. Günde öğrendim bugün kana baktırmadım kafayı sıyıracam net olmaması ne kadar kötü yarını sabırsızlıkla bekliyorum inşallah artar
yaaa cnm bu kadar dert ediyorsan neden bugun gidip tekrarlamadin testi bide adete 1 hafta var diyorsun asilamanin 14. gunu diyorsun orayi anlayamadim bu kadar stresbyapma bide bebisin varsa onuda stres yaparsin takma kafana

Güzel haberlerini bekliyorum canim

Evet cnm kanda 6.10 çıktı ama adete yakında değer böyle çıkabilir diyorlar inş dediğin gibidir
Adete yakın değer öyle çıkmaz canım bi ihtimal kimyasal falan olursa belki ben hiç adete yakın betanın öyle çıktığını görmedim

Güzel haberler alalım inşallah hemşerim beraber başlıyomuşuz yani. Hayırlı sı
Evet canım şimdi yumurtlama dönemindeyim soğan kürü yapıyoRum bu ay bu arada acıbademe gidip haftaiçi bi ön konuşma yapıp detayları öğrenmek istiyorum fiyat süreç ilaçlar allahım hiç gerek kalmadan bu ay hamile kalırız inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…