- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #16.201
Canım idrarda hemen çıkmaz, üzme kendini. Benim beta 72 çıkmıştı cuma günü. Onun öncesi Çarşamba idrar testi negatif çıkmıştı. Hiç bişey yoktu. Perşembe günü silik ti. Düşün 72 olduğu halde. Şimdi çıkmaması çok normal yani. Üzme kendini. Kan testini tekrarla bugün. İnşalllah güzel haberlerle gelKızlar az önce test yaptım ama negatif kafayı yiyecem
Merhaba canım, nasılsınMerhaba kuzular
Bende iyiyim canım soğan kürü yapıyoRum bu ay 5. Günümdeyim yapamam tadı çok kötü olur diyordum ama insan isteyince yapıyoİyiyim tatlım sen
İyiyim kuzu sen nasılsınGünaydın canım nasilsin?
İyiyim canım sen nasılsın ne zaman gidecektin hastaneye ne kadar kaldıMerhaba canım, nasılsın
Canım soğan onada iyi geliyor o da düzelecek inşallah kiBende iyiyim canım soğan kürü yapıyoRum bu ay 5. Günümdeyim yapamam tadı çok kötü olur diyordum ama insan isteyince yapıyoherşey bebek için.. Bide aksi gibi hafif mantar olmuşum fitil yapıyoRum bi yandan tatilde denize girmiştim herhalde ordan kaptım senin bat ne zaman
Canım benim çok sağol sürpriz oldu bana da :) inşallah herşey yolunda gider sen de dua et canım Rabbim gönlüne göre versin ❤Hadi maşallah çok sevindim dua et canım benim içinde :)
Bugün mü tekrar baktıracaksın bhcg ne canım benim de cuma 88 di akşam tekrar baktırcam..Canım idrarda hemen çıkmaz, üzme kendini. Benim beta 72 çıkmıştı cuma günü. Onun öncesi Çarşamba idrar testi negatif çıkmıştı. Hiç bişey yoktu. Perşembe günü silik ti. Düşün 72 olduğu halde. Şimdi çıkmaması çok normal yani. Üzme kendini. Kan testini tekrarla bugün. İnşalllah güzel haberlerle gel
İnşallah tatlımGüzel haberlerini bekliyorum canim
İnşallah öyledir cnm bugün tekrar kan verecemAdete yakın değer öyle çıkmaz canım bi ihtimal kimyasal falan olursa belki ben hiç adete yakın betanın öyle çıktığını görmedim
Haber ver bize de tatlımİnşallah öyledir cnm bugün tekrar kan verecem
Normale göre adet dönemi ama benim döngü uzun o nedenle adete 1 hafta var diyorum ama akıntıdan başka hiçbir şey yok arada bir kaşıkta ağrı inş dediğin gibidir cnmCanım idrarda hemen çıkmaz, üzme kendini. Benim beta 72 çıkmıştı cuma günü. Onun öncesi Çarşamba idrar testi negatif çıkmıştı. Hiç bişey yoktu. Perşembe günü silik ti. Düşün 72 olduğu halde. Şimdi çıkmaması çok normal yani. Üzme kendini. Kan testini tekrarla bugün. İnşalllah güzel haberlerle gel
Kimyasal olunca öyle oluyor sonra yenide düşüyor canım senin inşallah sağlıklı bi gebeliğin olacak bencede kanda baktır yeniden ve benide etiketle kuzuİnşallah öyledir cnm bugün tekrar kan verecem
Tabiki cnmHaber ver bize de tatlım
İnşallah canım, inşallah alırız. Akıntı bende de çok fazlaydı. Su gibi sürekli geliyordu. İnşallah bebişdir canım benim.Normale göre adet dönemi ama benim döngü uzun o nedenle adete 1 hafta var diyorum ama akıntıdan başka hiçbir şey yok arada bir kaşıkta ağrı inş dediğin gibidir cnm
Bu arada hepinize teşekkür ederim sizler bana çorak veriyorsunuz inşallah en kısa zamanda Bebişleri alırız kucağımıza
haftaya çarşamba, daha çok var, zaman geçmiyor. Bi gitsem görsem de rahatlasam hayırlısıylaİyiyim canım sen nasılsın ne zaman gidecektin hastaneye ne kadar kaldı
Hadi bakalım bi an önce kanı ver, güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle canım.İnşallah öyledir cnm bugün tekrar kan verecem
Ayyy hadi hayırlısı olsun inşallah canım. Zaman bana geçmiyor, seni düşünemiyorum bile. İnşallah güzel bi sonuç alırız.Kanı verdim cnm sonucu bekliyorum şimdi zaman geçmiyor
Ne zaman çıkacak sonuç canımKanı verdim cnm sonucu bekliyorum şimdi zaman geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?