2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar az önce test yaptım ama negatif kafayı yiyecem
Canım idrarda hemen çıkmaz, üzme kendini. Benim beta 72 çıkmıştı cuma günü. Onun öncesi Çarşamba idrar testi negatif çıkmıştı. Hiç bişey yoktu. Perşembe günü silik ti. Düşün 72 olduğu halde. Şimdi çıkmaması çok normal yani. Üzme kendini. Kan testini tekrarla bugün. İnşalllah güzel haberlerle gel

İyiyim tatlım sen
Bende iyiyim canım soğan kürü yapıyoRum bu ay 5. Günümdeyim yapamam tadı çok kötü olur diyordum ama insan isteyince yapıyo herşey bebek için.. Bide aksi gibi hafif mantar olmuşum fitil yapıyoRum bi yandan tatilde denize girmiştim herhalde ordan kaptım senin bat ne zaman

Canım soğan onada iyi geliyor o da düzelecek inşallah ki

Bugün mü tekrar baktıracaksın bhcg ne canım benim de cuma 88 di akşam tekrar baktırcam..

Normale göre adet dönemi ama benim döngü uzun o nedenle adete 1 hafta var diyorum ama akıntıdan başka hiçbir şey yok arada bir kaşıkta ağrı inş dediğin gibidir cnm
Bu arada hepinize teşekkür ederim sizler bana çorak veriyorsunuz inşallah en kısa zamanda Bebişleri alırız kucağımıza

İnşallah canım, inşallah alırız. Akıntı bende de çok fazlaydı. Su gibi sürekli geliyordu. İnşallah bebişdir canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…