- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #16.221
Aşkım gördün ya :) kalp atışınıda duyacaksın ay bi sakin ol kuzu ama böyle yapınca bebek etkileniyor sende biliyorsun yeğencağızımı sitres etme ama kızacam haaahaftaya çarşamba, daha çok var, zaman geçmiyor. Bi gitsem görsem de rahatlasam hayırlısıyla
Çıktı mı kuzum merak ettimKanı verdim cnm sonucu bekliyorum şimdi zaman geçmiyor
Bence de ablam haklı aaaaaa olmuyor böyleAşkım gördün ya :) kalp atışınıda duyacaksın ay bi sakin ol kuzu ama böyle yapınca bebek etkileniyor sende biliyorsun yeğencağızımı sitres etme ama kızacam haaa
Çok panik :) bebişi etkiliyor bu durumBence de ablam haklı aaaaaa olmuyor böyle
Çok panik :) bebişi etkiliyor bu durum
Ben sanırım doğana kadar rahatlamıycam, psikopata bağladım. Kız valla hakkediyorumAşkım gördün ya :) kalp atışınıda duyacaksın ay bi sakin ol kuzu ama böyle yapınca bebek etkileniyor sende biliyorsun yeğencağızımı sitres etme ama kızacam haaa
Ahhh canım inan elimde değil. Kendimi sakinleştirmwye çalışıyorum da bu durum yarım saat falan sürüyor,sonra yine panik benBence de ablam haklı aaaaaa olmuyor böyle
Takvimini sevsinler seninAhhh canım inan elimde değil. Kendimi sakinleştirmwye çalışıyorum da bu durum yarım saat falan sürüyor,sonra yine panik ben
İyiyim canım adet oldum bu ay çalışmalara başlasam diyorum. İnşallah gelir bebişim.İyiyim kuzu sen nasılsın
İnşallah canım bende atladım ama konuyaİyiyim canım adet oldum bu ay çalışmalara başlasam diyorum. İnşallah gelir bebişim.
Cnm muhtemelen çıktı ama siteye girilmiyor en kötü eve giderken tekrar uğrayacaz hastaneye şuan dışardayızÇıktı mı kuzum merak ettim
Tamam canım benim hadi hayırlısı kuzumCnm muhtemelen çıktı ama siteye girilmiyor en kötü eve giderken tekrar uğrayacaz hastaneye şuan dışardayız
Öğrendiğim anda haber veririm cnm sürekli dua ediyorum inşallah değer yükselirTamam canım benim hadi hayırlısı kuzum
İnşallah canım, tel dileğimTakvimini sevsinler seninherşey çok güzel olacak canım az daha sabır
İnşallah yükselmiştir canım, heyecanla bekliyoruzÖğrendiğim anda haber veririm cnm sürekli dua ediyorum inşallah değer yükselir
Ben sanırım doğana kadar rahatlamıycam, psikopata bağladım. Kız valla hakkediyorum
Ay ben çatlarım o zamana kadar amaCnm muhtemelen çıktı ama siteye girilmiyor en kötü eve giderken tekrar uğrayacaz hastaneye şuan dışardayız
İnşallah kuzu tabikide gelecek minnak minnak ayy sevsinlerİyiyim canım adet oldum bu ay çalışmalara başlasam diyorum. İnşallah gelir bebişim.
Canım iki gün olmadı ki tam senin iki günde iki katıKızlar sonuç çıktı 9.9 normalde 2 katı olması gerekmezmi kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?