- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.581
canım mesaj attım sana..Amin ben nasil dua edcem nasil yapiyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım mesaj attım sana..Amin ben nasil dua edcem nasil yapiyorsunuz
akşam okuyabıldıgım kadarını okurum RABBIM tez vakıtte saglıcakla nasıp etsın ıns yavrularımızıCanım şimdi 3.sırada burcu ve nagehan arkadaşlarımız var ya. Yarını beklemeden okuyabilir miyiz yani. Okuyabildiğimiz kadarını okuyalım sırayla gibi şeyler yazılmıştı sayfalarda. Eger öyleyse başlarım ben
ALLAH razı olsun cnm ALLAH kabul etsınP pastadelisi @miyaz @Deli_manya @burciss N Nazo-58 canlarim okudum allah kabul etsin inşallah. Ayriyeten bugün o kuyabilecegim kadar okuyacağım belki bitiririm aksama
iltihap felanmı söküldü acep cnm ılk defa senden duydum kaygan sıvıyıvala kimi bayanlarda öyle bişey varmış ben 2 gün maydonoz süt buharına da oturunca illa akıntı gelmişti
20 martta yumurtlama olmuş öncesinde ve sonrasında olan ilişki gebelik şansını artırır tabiki ama illa olacak diye bişey yok benim eşimin sperm değerleri de çok iyi ama 2 aydır olmuyo yani bi yerden sonra nasip bu işler duamızı eksik etmeyelim Rabbim dilerse inş hamiş oluruzKızlar merhaba oncelikle 6senelik evliyim 2016 aralık ayına kadar cocuk dusunmedik hic arada gelgitlerimiz cok oldu...geçen sene aralık ayından beridir deniyoruz karar verdik yani ama 4 aydır falan olmuyo araya siğil yakma operasyonu falan girdi narkoz aldım falan filan adetim kaydı normalde ay sonu ay başı olurdum 7 Marta kaydı adetim yumurtlama ne durumda pek anlayamadım takvim tutuyorum adetlere göre yumurtlamam 24 u gösteriyordu 20 marttaki testim çift çizgi...resmi de yükledim.kızlar bilmiyorum büyüye inanirmisiniz gittigimiz bir hoca Ümmü subyan var sende dedi bana kafam çok karışık...19 ve 20 Mart ilişki oldu ovulasyon testleriyle ilgili bir konuda birisi bana 20 martta yumurtlamissin dedi öyleyse bi gece onceki ilişkiden umutlanmalimiyim?bu arada eşimin Sperm sayısı çok iyi 120 milyon toplam Sperm sayısı 684 milyon ileri hareketli %68 toplam ileri hareketli 465 120 000 Kruger testine göre morfolojik %15 bende gorunmustum bana son kontrolde adetin gecikince gel artık dedi herhalde bende de sorun yok Eki Görüntüle 1972334
soğan suyu deneyecem illa ki valla çok merak ettim.iltihap felanmı söküldü acep cnm ılk defa senden duydum kaygan sıvıyı
Oku canim onemli degilCanım şimdi 3.sırada burcu ve nagehan arkadaşlarımız var ya. Yarını beklemeden okuyabilir miyiz yani. Okuyabildiğimiz kadarını okuyalım sırayla gibi şeyler yazılmıştı sayfalarda. Eger öyleyse başlarım ben
Aynen canim benim maksat bu cunartesi hem kendimize hemde yine listedeki butun arkadaslara ederiz dua
YOK CANIM YAPMADIM EVDE 7 GİBİ OLUYOTUM ANNEM ÇAGIRDI YEMEGE ORDAN ÇIKINCA YAPCAM :) HAYIRLISI OLUR İNSALLAH :) AMA SİZLERİ SEVİYORUM KIZ KARDESLERİMLE BİLE PAYLASMIYORUM BURAYA YAZDIKLARIMI İYİKİ VARSINIZ@melinda yaptin mi test cnm
dene cnm hem ıltıhabı söker hemde gebelıgı kolaylaştırırsoğan suyu deneyecem illa ki valla çok merak ettim.
REGL OLURSAM BENDE SOĞAN SUYUNA BASLICAM CANIM GEBELİK YOKSA EĞERsoğan suyu deneyecem illa ki valla çok merak ettim.
Al benden de o kadar cnm burası rahatlatıyor beni bizde seni seviyoruz :)inşallah güzel haberler alıcaz muckYOK CANIM YAPMADIM EVDE 7 GİBİ OLUYOTUM ANNEM ÇAGIRDI YEMEGE ORDAN ÇIKINCA YAPCAM :) HAYIRLISI OLUR İNSALLAH :) AMA SİZLERİ SEVİYORUM KIZ KARDESLERİMLE BİLE PAYLASMIYORUM BURAYA YAZDIKLARIMI İYİKİ VARSINIZ![]()
Nasıl geçti cnm geçmiş olsun sonuç neKızlar hsg yi cektirdim bugün sonunda
Soğan suyu ne yapıyor ki :))REGL OLURSAM BENDE SOĞAN SUYUNA BASLICAM CANIM GEBELİK YOKSA EĞER
geçmiş olsun cnm korktugun kadar varmıymıs sonuc cıktımıKızlar hsg yi cektirdim bugün sonunda
bu sefer yapıcam deli gibi içicem tiksinmiyorum sıcakken bakalım nolcak ya en fazla vitamin alırız bişey olmazsa millet bahar giribinde.REGL OLURSAM BENDE SOĞAN SUYUNA BASLICAM CANIM GEBELİK YOKSA EĞER
İnşallah canım inşallah zamanlarını bekliyolarsa demek20 martta yumurtlama olmuş öncesinde ve sonrasında olan ilişki gebelik şansını artırır tabiki ama illa olacak diye bişey yok benim eşimin sperm değerleri de çok iyi ama 2 aydır olmuyo yani bi yerden sonra nasip bu işler duamızı eksik etmeyelim Rabbim dilerse inş hamiş oluruz
Geçmiş olsun canımnasıldıKızlar hsg yi cektirdim bugün sonunda