• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Iyiym kuzu ben sen nalsn nasil gidiyo.valla guya aslan pencesi içecektm bu ay.ama inan hic bisey yapmak istemiyorm ya Allaha sığındım.Ve bu ara gerçektn dualarla ayaktaym.Ben ve eşimin etrafnda o kdr cok fitne insanlar varki.Dun esimn parmagi ni anda şişti okudm onu o kadar bi nazar vardi ki.bn okudktan snra rahatladi parmağ.snra benm bilegimden dolayi annem beni okutmus teyzeme nefesi iyidr diye.Kadin demiş ki bu kiz catliycakmiymis bu ne kdar nazar demiş.Inan artk korkmaya basliyorm.Ya ben kimse hakkinda kötü düşünmem.oturup kimseye fesatlk etmem kendime bakarm ben ya.bu insanlar bizden ne istiyo bilmiyorm ki

kem gözlerden sen koru yarabbi. canım bende eşimin tarafına ne zaman gitsem başağrılarına kalırım onlarda da çekemezlik çok

A anneveoglusu sweetdreams1985 sweetdreams1985 bu sabah hsg çekimim oldu kızlar inanın hiç korkulacak bişey değil hissetmedim bile..sadece ilacı verirken tüplere hafif adet sancısı gibi bişey oldu o da hemen geçti zaten..ama benim ağrısız çekimdi..
veee en önemlisi sonucum tertemiz çıktı hiç bi sıkıntı yok dedi doktor tüp müp herşey apaçıkmış :halay::halay:
darısı size inşallah kendinizi kasmayın sakın. boşuna bir haftadır streslerdeymişim ya:KK51:

A anneveoglusu sweetdreams1985 sweetdreams1985 bu sabah hsg çekimim oldu kızlar inanın hiç korkulacak bişey değil hissetmedim bile..sadece ilacı verirken tüplere hafif adet sancısı gibi bişey oldu o da hemen geçti zaten..ama benim ağrısız çekimdi..
veee en önemlisi sonucum tertemiz çıktı hiç bi sıkıntı yok dedi doktor tüp müp herşey apaçıkmış :halay::halay:
darısı size inşallah kendinizi kasmayın sakın. boşuna bir haftadır streslerdeymişim ya:KK51:
Çok sevindim kuzu hadi gözün aydın

Çok güzel rahîm filminden sonra hamile kalan çok var

ayy sen anestezi almadın demi hadi gözünaydın maşallah canım :))) bu ay sıkı çalışın doktorun dedi mi gebelik ihtimali yüksek diye ?? benim ki bi kaç ay tedaviye gerek görmedi gebelik ihtimali yüksek diye ama ben yinede önümüzdeki ay aşılama düşünüyorum... kim ne derse desin :KK47::KK47:

AAAYY NE GÜZEL BİR HABER GÖZÜN AYDIN BİR TANEM ATLATTIN HAYIRLISI İLE DARISI BİZE OLSUN
ADETİN KAÇINCI GÜNÜ ÇEKİLDİN BEN SALI GÜNÜ DÜŞÜNÜYORUM

AAAYY NE GÜZEL BİR HABER GÖZÜN AYDIN BİR TANEM ATLATTIN HAYIRLISI İLE DARISI BİZE OLSUN
ADETİN KAÇINCI GÜNÜ ÇEKİLDİN BEN SALI GÜNÜ DÜŞÜNÜYORUM

bugün 9.uncu gün abla adet bittikten hemen sonra çekim oluyor olası gebeliğe karşı zarar veriyormuş çünkü..
amin inş darısı size hiç korkulacak bişey yok zaten seninki de ağrısız çekimdi anlamayacaksın bile ablacım..

ayy sen anestezi almadın demi hadi gözünaydın maşallah canım :))) bu ay sıkı çalışın doktorun dedi mi gebelik ihtimali yüksek diye ?? benim ki bi kaç ay tedaviye gerek görmedi gebelik ihtimali yüksek diye ama ben yinede önümüzdeki ay aşılama düşünüyorum... kim ne derse desin :KK47::KK47:
BANADA YAŞIN VAR ARTIK AŞILAMA YAPALIM DEDİ SEN NE DERSİN CANIM YAA BEN AĞUSTOSTA TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORDUM. OCAKTA GEBE KALDIM ŞİMDİ RAHİM FİLMİ ÇEKİLECEK GELECEK DİYE BİR HİS VAR İÇİMDE
HAYIRLISI VE SAĞLIKLA

SEN NE ZAMAN ÇEKTİRECEKSİN

evet canım ağrısz çekim yönetimi diye anesteziye gerek görmedik iyikide böyle olmuş düşün sabah 8 buçukta çekimdi 9 da iş başı yaptım ne kanama ne bişey sadece verdiği o sıvı ilaç geliyor..
benim doktor da dedi 3ay önemli gebe kalma şansın yüksek dedi bakalım bekleyeceğiz hayırlısı Allahtan..
bence sende bekle bi kaç ay doğal olur belki..:anne:

aramıza hoygeldiniz canım benimde 9 yaşında bir oğlum var 4,5 yıldır istiyorum bende ikinci evladımı
şubatta gebe kaldım ama dış gebelik oldu kürtaj oldum yeniden başlıyor benim için süreç

inşallah rabbim hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip eder
Teşekkür ederim cnm hosbuldum amin insallah

BANADA YAŞIN VAR ARTIK AŞILAMA YAPALIM DEDİ SEN NE DERSİN CANIM YAA BEN AĞUSTOSTA TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORDUM. OCAKTA GEBE KALDIM ŞİMDİ RAHİM FİLMİ ÇEKİLECEK GELECEK DİYE BİR HİS VAR İÇİMDE
HAYIRLISI VE SAĞLIKLA

SEN NE ZAMAN ÇEKTİRECEKSİN
Canım bana hsgden sonra 1-2 ay bi işlem yapmayalım olma ihtimali artıyor dedi ama ben yinede hazır tüpler açılmışken önümüzdeki ay aşılama denemek istiyorum zaten olmazsa Temmuzda tüp bebek düşünüyoruz bencedw sen hsgden sonra kendine 1 ay zaman ver ve olmazsa 1 kere de aşılama yaptır derim.. Bi sıkıntımız olmadığı için ben tutacağına inanıyorum ben haftaya pazartesi çeltircem inşallah

Canım bana hsgden sonra 1-2 ay bi işlem yapmayalım olma ihtimali artıyor dedi ama ben yinede hazır tüpler açılmışken önümüzdeki ay aşılama denemek istiyorum zaten olmazsa Temmuzda tüp bebek düşünüyoruz bencedw sen hsgden sonra kendine 1 ay zaman ver ve olmazsa 1 kere de aşılama yaptır derim.. Bi sıkıntımız olmadığı için ben tutacağına inanıyorum ben haftaya pazartesi çeltircem inşallah
o zaman temmuzda aşılama yaptırayım olmazsa ağustosta tüp bebek inşallah gelir kuzularda gerek kalmaz
bende salı günü yaptıracağım o zaman yine aramızda bir gün var hadi rast gele arkadaşım ondan sonra geceler olmasın aman aman :KK76::halay:

o zaman temmuzda aşılama yaptırayım olmazsa ağustosta tüp bebek inşallah gelir kuzularda gerek kalmaz
bende salı günü yaptıracağım o zaman yine aramızda bir gün var hadi rast gele arkadaşım ondan sonra geceler olmasın aman aman :KK76::halay:
Canım ever süreci beraber takip edeceğiz bende heyecanlıyım içim kıpır kıpır Rabbim bu yaz meleğimi gönderecek gbi hissediyorum :) inş ikimiz aynı zamanda hamile kalıp tecrübelerimizi paylaşırız bende Ağustosta tüp bebek diyorum.. Aşılamayı sadece Haziran başında yaptırmak istiyorum.. Aynen pazartesiden sonra sabahlar olmasın:halay:

Ah canım benimm.. kötü bakanın gözü çıksın Ne isterler de kem gözle bakarlar vallahi anlamıyorum Yahu kuldan hasetleneceklerine Rabbinden istemeyi bilseler.. gönülden istenen hangi dileği geri çevirmiş Allah?
Sen istemeyi bilsen nolur.. okuttuğun okuduğun iyi olmuş güzelim.. bununla geçmiş olsun
Iste bnde anlasam.cok saolasn insallah Rabbme sgndm insallah o korur bizi

Kendi hayatında bişeyler ters gidiyorsa başkasına imreniyorlar istemeyi bilmiyorlar arzunun dediği gibi hep başkasında çoğu insanın gözü bende de var artık takılmıyorum rabbime bıraktım o en iyisini bilir canım sende korkma korku iblisler besliyor dahasıyla geliyorlar üzerimize rahat takıl

Öyle deil mi abla korktukca daha kötü olur.Allaha sığınmak en güzeli.ama insan korkuyo gercktn.diyorm ki bnde kaynvalideme falan madem oyle arada yalandan kavga edekte bu kdar fesatlk etmsnler diom

Back
X