- 28 Haziran 2016
- 3.571
- 2.642
- 133
- Konu Sahibi endless love
- #25.361
Benim tansiyonm 9 5 her zamn yani son bes aydr gunlk tansiyonm bu ve ara ara saatler suren carpintm oluo suzde ayni durumu yasayan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 2 li temiz çıktı. 3 lüyü yaptırmadı doktorum. İkili testinde degerin neydi canım?
Üzülme yanılma payı oluyormuş. İyi düşün iyi olsun
ikilide kombine risk 1/2587 idi
yaş riski 1/451 di
üçlü de
trisomy 21 1/200
trisomy 18 1/3032
21 olan riskli çıktı yani
Adetime gore 20 haftalik hamileyim ama doktor bugun 19+5 dedi normal dedi ama kafama takildi birde detayli ultrason yaptirdinizmi yaptirdiysaniz ne kadara yaptirdiniz
Ben bugun detaylı ultrasonu yaptırdım.akdeniz üniv tıp fakültesinde. Ücret almadılar emekli sandıgı.Ben ocak 12 de yaptırıcam. 800 tl. Prof dr Atıl Yüksel e
800 tl micok değil mi karar tercih sizin tabi ama o kadar gereksiz ki...Benim 2.gebeligim ilk gebeligimde 140 tl verdim simdi sordum yine o civarlarda sirf prof diye bence vermeyin o parayi isimlerine aliyorlar o kadar...Tabi özel bir durum yoksa....Ben ocak 12 de yaptırıcam. 800 tl. Prof dr Atıl Yüksel e
Canım bu testler kesin sonuç vermiyo bu yüzden hiç birini yaptırmadım. ikili test en güvenilir olan ve ondan sorun çıkmamış boşuna canını sıkma arkadaşım ablasının 3 lü testi de sıkıntılı çıktı stres yaşadı yok yere bebek sapasağlam doğdu.bunlar sadece olasılık tahmini yapıyor Allah korusun temiz çıkıp hasta da doğabilir,kesin sonuç vermiyor çünkü. Allahın takdiri içini ferah tutriskli gruptaymışım 1/200 çıktı
halbuki ikili de hiçbir sorun yoktu, doktor amniyosentez önerdi
Canım benim inan çok üzüldümArkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim![]()
ikilide kombine risk 1/2587 idi
yaş riski 1/451 di
üçlü de
trisomy 21 1/200
trisomy 18 1/3032
21 olan riskli çıktı yani
800 tl micok değil mi karar tercih sizin tabi ama o kadar gereksiz ki...Benim 2.gebeligim ilk gebeligimde 140 tl verdim simdi sordum yine o civarlarda sirf prof diye bence vermeyin o parayi isimlerine aliyorlar o kadar...Tabi özel bir durum yoksa....
Bence etkili değildir..Acaba bebislerin kilosunda kiz yada erkek oluslari etkili mi merk ettim
Miray tek basina guzel bence canim bende kızım olursa koymak istiyordum ama bi yakinim benden önce davrandı başka isimler arayisindayim artık :)Kızlar Ayza ismini duyan varmı.
Miray koydum kızımın adını kesin olarak. 2.isim ayza olsun deniliyor .
Miray Ayza nasıl sizce ?Yada öneriniz var mı lütfeeeeennn
![]()
İmom kullanıyorum benArkadaslar siz hangi vitamini kullaniyorsunuz ogrenebilir miyim?dr um i mom vermişti dr degistirdim ona sormayı unuttum eczaneden alacagim acaba dedim siz ne kullaniyorsunuz yardimci olursaniz sevinirim :)❤
Canimm uzme kendini allahin izniyle bisey cikmaz bak burda kac kisininki kotu cikti ama sonuc hep iyiydi seninde ole olur insallaaaahhKızlar ağlamaktan gözlerim şişti
İkili taramam temiz çıkmıştı
üçlü taramam kötü çıktı
yarın profesöre görüneceğim nasipse
lütfen bana ve meleğime dua edin... Çok mutsuzum
O nasıl bir durummuş ki canım ilk defa duydum bendeKızlar bugün hareket hissetmiyorum diye yakında bir özele gittim. Hareketi gördüm diye sevinirken bana amniyotik bant var zaten doktorunuz söylemiştir dedi. Doktor filan da söylemedi yani bana hiçbir şey. Doktorlarıma ulaşamayınca internetten bakayım dedim elim ayağım boşaldı.
Canimm basin sagolsun allah sanada esinede sabir versin rabbim yardimcin olsun cok kotu oldum okuyunca :'(Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim![]()