2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim tansiyonm 9 5 her zamn yani son bes aydr gunlk tansiyonm bu ve ara ara saatler suren carpintm oluo suzde ayni durumu yasayan var mi

Benimde 2 li temiz çıktı. 3 lüyü yaptırmadı doktorum. İkili testinde degerin neydi canım?
Üzülme yanılma payı oluyormuş. İyi düşün iyi olsun

ikilide kombine risk 1/2587 idi
yaş riski 1/451 di

üçlü de
trisomy 21 1/200
trisomy 18 1/3032

21 olan riskli çıktı yani

Ben ocak 12 de yaptırıcam. 800 tl. Prof dr Atıl Yüksel e
800 tl micok değil mi karar tercih sizin tabi ama o kadar gereksiz ki...Benim 2.gebeligim ilk gebeligimde 140 tl verdim simdi sordum yine o civarlarda sirf prof diye bence vermeyin o parayi isimlerine aliyorlar o kadar...Tabi özel bir durum yoksa....

riskli gruptaymışım 1/200 çıktı
halbuki ikili de hiçbir sorun yoktu, doktor amniyosentez önerdi
Canım bu testler kesin sonuç vermiyo bu yüzden hiç birini yaptırmadım. ikili test en güvenilir olan ve ondan sorun çıkmamış boşuna canını sıkma arkadaşım ablasının 3 lü testi de sıkıntılı çıktı stres yaşadı yok yere bebek sapasağlam doğdu.bunlar sadece olasılık tahmini yapıyor Allah korusun temiz çıkıp hasta da doğabilir,kesin sonuç vermiyor çünkü. Allahın takdiri içini ferah tut

Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim:KK43:
Canım benim inan çok üzüldüm :( Allahım sana sabır versin. Dualarımız seninle üzülme diyemiyorum ama güçlü ol lütfen:(

Kuzum ne olur bebişini düşünerek üzülme o senin yaşadığın tüm duygusal değişimleri hissediyor tükürürüm testine bak burda ikilisi temiz çıkan çoğu kişi yaptırmadık bile 3lü eften püften bi test 1\100 bile 100de 1ihtimal demek oluyor yani yüksek riskli çıkan değerler bile aslında çok düşük ihtimaller
ikilide kombine risk 1/2587 idi
yaş riski 1/451 di

üçlü de
trisomy 21 1/200
trisomy 18 1/3032

21 olan riskli çıktı yani

800 tl micok değil mi karar tercih sizin tabi ama o kadar gereksiz ki...Benim 2.gebeligim ilk gebeligimde 140 tl verdim simdi sordum yine o civarlarda sirf prof diye bence vermeyin o parayi isimlerine aliyorlar o kadar...Tabi özel bir durum yoksa....

Evet çok ama bu doktor çok iyi İstanbul da... imkanım da varken en iyisi olsun istedim o yüzden aldım ordan randevuyu. Zaten kasım da aldım ocak 12 ye zor aldım randevumu. İnşallah sapasaglamdır bebeklerimiz

Kızlar Ayza ismini duyan varmı.
Miray koydum kızımın adını kesin olarak. 2.isim ayza olsun deniliyor .
Miray Ayza nasıl sizce ? :KK37::KK37::KK37::KK31::KK31::KK31: Yada öneriniz var mı lütfeeeeennn :KK74::KK74::KK74:
Miray tek basina guzel bence canim bende kızım olursa koymak istiyordum ama bi yakinim benden önce davrandı başka isimler arayisindayim artık :)

Kızlar bugün hareket hissetmiyorum diye yakında bir özele gittim. Hareketi gördüm diye sevinirken bana amniyotik bant var zaten doktorunuz söylemiştir dedi. Doktor filan da söylemedi yani bana hiçbir şey. Doktorlarıma ulaşamayınca internetten bakayım dedim elim ayağım boşaldı.
Arkadaslar siz hangi vitamini kullaniyorsunuz ogrenebilir miyim?dr um i mom vermişti dr degistirdim ona sormayı unuttum eczaneden alacagim acaba dedim siz ne kullaniyorsunuz yardimci olursaniz sevinirim :)❤
İmom kullanıyorum ben

Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti
İkili taramam temiz çıkmıştı
üçlü taramam kötü çıktı
yarın profesöre görüneceğim nasipse
lütfen bana ve meleğime dua edin... Çok mutsuzum
Canimm uzme kendini allahin izniyle bisey cikmaz bak burda kac kisininki kotu cikti ama sonuc hep iyiydi seninde ole olur insallaaaahh

Kızlar bugün hareket hissetmiyorum diye yakında bir özele gittim. Hareketi gördüm diye sevinirken bana amniyotik bant var zaten doktorunuz söylemiştir dedi. Doktor filan da söylemedi yani bana hiçbir şey. Doktorlarıma ulaşamayınca internetten bakayım dedim elim ayağım boşaldı.
O nasıl bir durummuş ki canım ilk defa duydum bende

Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim:KK43:
Canimm basin sagolsun allah sanada esinede sabir versin rabbim yardimcin olsun cok kotu oldum okuyunca :'(

Back
X