2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yaradan dolayı ilk 35 gün bebeğimi emziremedim, bu sefer silikon uç, kalkan ne bulursam almayı düşünüyorum. Silikon uc da ucu olmayanlar için baya iyi diyorlar.
Ben kullandim silikon uc yapay bisey oldugu icin cocuk sinirleniyor kavrayamayinca anne teni gibi olmasi imkansiz tabi..bide onun uclari kocaman emerken hic rahat olmuyordu.yinede siz bilirsiniz

Yaradan dolayı ilk 35 gün bebeğimi emziremedim, bu sefer silikon uç, kalkan ne bulursam almayı düşünüyorum. Silikon uc da ucu olmayanlar için baya iyi diyorlar.

kalkan gerçekten çok işe yarıyor aniden gelen akan sütü de topluyor
emzir-kremle-kalkanı tak..biraz olsun rahatlatır
göğüs yarası hem anne için hem bebek için eziyet

Ben kullandim silikon uc yapay bisey oldugu icin cocuk sinirleniyor kavrayamayinca anne teni gibi olmasi imkansiz tabi..bide onun uclari kocaman emerken hic rahat olmuyordu.yinede siz bilirsiniz
2 tane numarası varmış canım ucun, ben hiç emziremediğim için yapayda olsa sütü göğüsden alması daha iyi diye düşünüyorum, diğer türlü sürekli süt sağma makinasına bağlı yaşadım.

2 tane numarası varmış canım ucun, ben hiç emziremediğim için yapayda olsa sütü göğüsden alması daha iyi diye düşünüyorum, diğer türlü sürekli süt sağma makinasına bağlı yaşadım.
Canim seni cok iyi anliyorum Allah birdaha oyle olmasindan esirgesin.dogrudur belkide bana buyuk olani almistir esim bilemiyorum ben cikamiyodum haliyle disari.ama nefret ettim o silikon uclardan.tam bebek tutuyor mesela siyrilip cikiyor haydee en bastan gogsune tuttur bebege ver vs cocuk deliriyor tabi o arada..ben kullanamadim belkide beceremedim bilemiyorum..umarim hic birseye ihtiyac kalmaz

Emzirme minderi mycey aldım 2 hafta önce 45 tl ye.şimdi indirimden bakıyorum fiyatın üstüne vurmuşlar zammı olmuş 60 tl falan indirimde 42 yapmışlar.üçkağıda gel.bikaç üründe de aynını yapmışlar

ben daha uygun fiyatlı olanından sipariş ettim baby plus marka 28,73 indirimli hali bugüne kadar gördüğüm en uygun fiyat.
Yalnız bizde golü ana kucağında yedik 2 katı zam geldi almak istediğimiz ürüne :(

eşler farklı iki takım olunca fanatiklik bir tarafı yok saymak gibi oluyor, o yüzden elzem görmüyorum
ikiniz de aynı takımı tuttuğunuza göre sizin için fark etmez ki
Anacım Fenerbahçeliyim, eşim internetten hastane çıkışı bir sürü kıyafet almış. Hiç gıkımı çıkaramadım o kadar hevesli ki kuzum. Memleketteydim odanın her yerini aldıklarıyla süslemiş bi de yan yatak almış karyolanın yanına. BJK ki aldım ama sana da sürpriz yaparım mesajı veriyor sanırsam :işsiz:

Ben normalde sinavlarn ustune asiri dusmez kurtarma sinavlarina kesin kalirdim. Ama Zeynebimin nasibi. Şükür hepsinden geçmişim:) Dualariniz icin tekrar tesekkur ediyoruzz teyzeleri. Bu gunde annaannemize gidiyoruzz :)) odul gibi oldu:))

@zeran inşallah canım amiiinn. Enfeksiyon dan olmuş kuzum o rahim açılması enfeksiyon erken doğum habercisi bebeğime bile geçmiş. Kendimi bi toparlayım prof falan bulcam bi elimde bende tepeden tırnağa bi kontrolden geçicez benim şu enfeksiyonu kurutmak lazım yoksa acılarım artacak.
Canim benim cok gecmis olsun hamilelikten önce bendede vardi nasil gecti anlamadim 2.5 ay cektim ama benimki idrar yolundaydi sadece baska yere bulasmamisti simdide yanma oluyo doktor temiz diyo. Gunde 3 litre su icmen lazim mutlaka, bide o kadar gittin doktora gerizekalilar bi idrar almadilarmi ya ben her gittigimde veriyorum hangi doktor olursa olsun ona cok dikkat ediyolar kanda veriyorum. Arkadasimda vardi enfeksiyon yuzuk gibi bisey taktilar demisti bi hafta hastanede kaldi bide tansiyon ilaci kullandi 36 haftaya kadar birakti 38. haftada dogum oldu dikkat et kendine iyi bi doktora git enfeksiyon cabuk gecer insallah ve en kisa zamanda saglikli bi hamilelik gecirirsin.

Oo seninki ulke ülke geziyor birde hehe avrupaliii:)))) aha kaynananida duydun kizim otur oturdgn yerde yoksa evde kaliciiinn:))))
Hahaha kalmaz evde o guzellik annesi merak etme ben alcam onu cok gezmesin yeter :) o gezcek diye oglum gelince acmi kalsin, evi pislikmi gotursun :D akrabalar ve alisveris meselesi oldugu icin mecburen ulke ulke geziyo zavallim :) almanya burdan cok daha ucuz burda hersey iki kati fiyatina napalim. Oglum isvicre vatandasi dogcak zaten daha babasi bile olamadi :D burda cocuklari annenin ustune kaydediyorlar ama ben zaten cifte vatandasim.

:) Ben daha pipiyi görmeden hep aklımdan erkek geçiyordu hislerimin ilk defa bu kadar kuvvetli olduğunu anladım ama gelgelelim bebiş kıyafetlerine bakarken erkeginkine on dakika bakiyosam kizinkine bir saat bakiydm :) ama dediğin gibi ben de çok alıştım kuzuma Rabbim acılarını göstermesin sağ salim alalım kucaklarimiza
Aminn insallah canlm rabbim kimseyi evladiyla sinamasin. Bende hamile olmadan once ruyamda gördüm erkek cocuk dogurmustum 3 ay herkesten saklamisim nazar deger diye tosun gibi sapsari bi bebek hamile olduktan sonra 3 defa yine ayni erkek cocugu dogurdugumu gördüm daha cinsiyet belli degildi ama yani biliyodum erkek olacagini kiz diye kendimii avutuyodum kiz istedigim icin. Saglikli olsun eli ayagi düzgün olsun baska birsey istemem evladim sonucta su an icimde aramizdaki askin tarifi bile yok zaten simdiden anneci herseyim benim :)

upload_2017-2-1_13-56-2.webp
Bilmiyorum işine yarayacak olan var mı ama atayım dedim.Önceden anne olan kişiler için geçerli :)

Anacım Fenerbahçeliyim, eşim internetten hastane çıkışı bir sürü kıyafet almış. Hiç gıkımı çıkaramadım o kadar hevesli ki kuzum. Memleketteydim odanın her yerini aldıklarıyla süslemiş bi de yan yatak almış karyolanın yanına. BJK ki aldım ama sana da sürpriz yaparım mesajı veriyor sanırsam :işsiz:

:) hevesli demekki eşin...haklı da heveslenmekte.. ne zamandır bekliyoruz..heves kırmakta hoş olmaz..
biz daha kıyafet almadık ..eşim takım isterse çocuk rengarenk olacak demektir sarı lacivert bordo mavi :)

kızlar e bebek indirimleri başladı. Ben bugün avent elektrikli göğüs pompası emzirme minderi ve baby me göğüs pedi sipariş ettim. Haberiniz olsun toker bebede de şubat boyunca indirimler olacakmış.
bende baktım ama bugun bebek bezlerı olması lazım. prımanın yenı dogan guzel bır setı var ama erkenmı almak ıcın blemedım

kızlar e bebekten bez sipariş verdim 93 tl setten 1 tane
1 tane de 1 numara 88 li paket sipariş ettim
toplamda 1 numara 88+108= 196 tane oldu
2 numara da 104 tane

1 günde bebek kaç kez değiştirilir ki?
bu bezler 1 ay yeter mi

Ben normalde sinavlarn ustune asiri dusmez kurtarma sinavlarina kesin kalirdim. Ama Zeynebimin nasibi. Şükür hepsinden geçmişim:) Dualariniz icin tekrar tesekkur ediyoruzz teyzeleri. Bu gunde annaannemize gidiyoruzz :)) odul gibi oldu:))
Ooo gözünaydın cnm çok sevindim. Kızın şans getirdi sana desene, ee sende o kdr uğraştın. Hak ettiniz gezmeleri hadi bakalım :KK68:

Back
X