- 18 Kasım 2015
- 1.723
- 1.247
- 83
- 41
- Konu Sahibi endless love
Kızlar bişey soracam ilk cocugu olanlar kac yasinda cocuklarınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yakışıklı bir aşkım oğlum var DENİZ 6,5 yaşındaKızlar bişey soracam ilk cocugu olanlar kac yasinda cocuklarınız
ah canikom benim bir komşun falan varsa iste bari içinde kalmasın yahuay kızlar okuyunca canım salatalık çekti tuzlu koşa koşa buzdolabına gittim bi baktım kalmamış![]()
canım benim daha bulantım başlamadı ama ağrılar yetiyor özellikle geceleri kasık ağrısı fena ha tabi göğüs acısınıda unutmayayımKızlar bulantım var hep![]()
Kızlar bişey soracam ilk cocugu olanlar kac yasinda cocuklarınız
uyy daha küçükmüş:)Benim oğluşum 3.5 olucak![]()
ay canikom sağol Allah razı olsun bizde çok severek isteyerek koyduk ismini hatta şimdikine bile konuşurken DENİZ 2 diyoruz
Ömerim küçük abi olsun inşAllahuyy daha küçükmüş:)
bende hep kız ismi düşünüyorum hiç erkek düşünmüyorumay canikom sağol Allah razı olsun bizde çok severek isteyerek koyduk ismini hatta şimdikine bile konuşurken DENİZ 2 diyoruz![]()
ayy Ömer en sevdiğim erkek isimlerindenÖmerim küçük abi olsun inşAllah![]()
maşAllah ne güzel abi olacakbenim yakışıklı bir aşkım oğlum var DENİZ 6,5 yaşında![]()
annesi kıyamam ona ben abi de olurmuş minik adam maşallahBenim oğluşum 3.5 olucak![]()
Bir sürü farklı isim düşünürken rüyamda gördüm oğlumu adı Ömerdi ve direk Ömer koymaya karar verdikayy Ömer en sevdiğim erkek isimlerinden![]()

Allah gönlüne göre versin inşallah sen yine yedekte birkaç erkek ismi düşün derimbende hep kız ismi düşünüyorum hiç erkek düşünmüyorum![]()
tabi canım kız erkek farketmez sağlıklı mutlu hayırlı bi bebek olsundaAllah gönlüne göre versin inşallah sen yine yedekte birkaç erkek ismi düşün derim

Hahaaa bende hep erkek isimleri düşünüyorum kız ismi koymak zor geliyor ama oğlum çok hevesli kardeş konusunda ismini bile hazırlamışbende hep kız ismi düşünüyorum hiç erkek düşünmüyorum![]()
yok canım henüz söylemedik onun yanında pek konuşmuyoruz önce doktora gidelim sonra babasıyla beraber söylemeyi düşünüyoruzmaşAllah ne güzel abi olacak
Söylediniz mi peki biliyor mu deniz hamile olduğunuzu yada söylemeyi düşünüyormusunuz kısa vadede?
ayy neymiş pekiiiHahaaa bende hep erkek isimleri düşünüyorum kız ismi koymak zor geliyor ama oğlum çok hevesli kardeş konusunda ismini bile hazırlamış![]()
ne güzel banada hep erkek ismi geliyor nedenseHahaaa bende hep erkek isimleri düşünüyorum kız ismi koymak zor geliyor ama oğlum çok hevesli kardeş konusunda ismini bile hazırlamış![]()