- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
- Konu Sahibi endless love
Kardeşi olucakmış adı Mina olucakmış her gördüğüne söylüyorayy neymiş pekiii

öyle bi tanıdığımızda yok ama nerden duydu bilmem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeşi olucakmış adı Mina olucakmış her gördüğüne söylüyorayy neymiş pekiii

yok canım henüz söylemedik onun yanında pek konuşmuyoruz önce doktora gidelim sonra babasıyla beraber söylemeyi düşünüyoruz
uyy yerim ben onu yaKardeşi olucakmış adı Mina olucakmış her gördüğüne söylüyor
öyle bi tanıdığımızda yok ama nerden duydu bilmem
kızlar ya sizce erken gebelik testi alıyım mı bugün![]()
amininşallah bizde iyi karşılayacağını düşünüyoruz zaten çok sever bebekleri canım oğlumSizin abiniz büyükmüş çok güzel karşılıcaktır eminim![]()
bugün geçti say artk belki yarn alırsınkızlar ya sizce erken gebelik testi alıyım mı bugün![]()
kızlar ya sizce erken gebelik testi alıyım mı bugün![]()
6-7 gün kaldıAdetinin kaçıncı gunu 2-3 fln kaldiysa normal testtede deneyebilirsin benim aksamki test 1.5 tl'lik idi :)

Yaa gaz da var mi sende.. Bende ara ara kasik agrisi bel agrisi oluyo da. Surekli gazim var karnim tas gibi. 3 aylik hamile gibi sisti.. Bir de bulantim yokluyorr ara ara..canım benim daha bulantım başlamadı ama ağrılar yetiyor özellikle geceleri kasık ağrısı fena ha tabi göğüs acısınıda unutmayayım

Gaz sorunu bendede var malesef üşütmenin etkiside olabilir kasık agrımda var sadece mide bulantılarım baslamadıYaa gaz da var mi sende.. Bende ara ara kasik agrisi bel agrisi oluyo da. Surekli gazim var karnim tas gibi. 3 aylik hamile gibi sisti.. Bir de bulantim yokluyorr ara ara..
6-7 gün kaldı![]()
Senin bat nezamandı canım?Ooo daha cok var az daha bekle bence
Canım sat kaç senin gebeliğini kan testinde mi öğrendin belirtilerin neler. Takvimden bakınca benimde mayısın 12 si görünüyor ama ben 2 gün önce test yaptım negatiftikBenim kasık, bel agrisi cok var otururken yatarken o kadar yok ama yürüdukten hareket ettiktten sonra oturunca cok artiyor agri
Canım senin kan da kaç çıktı?Ooo daha cok var az daha bekle bence
Canım sat kaç senin gebeliğini kan testinde mi öğrendin belirtilerin neler. Takvimden bakınca benimde mayısın 12 si görünüyor ama ben 2 gün önce test yaptım negatiftik![]()
1 eylül canimSenin bat nezamandı canım?
Kanda henuz baktirmadim yarin tekrar idrarda bakicam yine pozitif cikarsa gidip kan vericemCanım senin kan da kaç çıktı?
Sorma şişkinlik çok fena sürekli hazımsızlık hissi varYaa gaz da var mi sende.. Bende ara ara kasik agrisi bel agrisi oluyo da. Surekli gazim var karnim tas gibi. 3 aylik hamile gibi sisti.. Bir de bulantim yokluyorr ara ara..