2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
canım benim daha bulantım başlamadı ama ağrılar yetiyor özellikle geceleri kasık ağrısı fena ha tabi göğüs acısınıda unutmayayım
Yaa gaz da var mi sende.. Bende ara ara kasik agrisi bel agrisi oluyo da. Surekli gazim var karnim tas gibi. 3 aylik hamile gibi sisti.. Bir de bulantim yokluyorr ara ara..

Ye ekşiyi doğur ayşeyi deyimi dogruysa eger tahminleri dogru cikcak yakinlarimin..
Hep mi eksi seyler yer insan:sus:

Benim kasık, bel agrisi cok var otururken yatarken o kadar yok ama yürüdukten hareket ettiktten sonra oturunca cok artiyor agri
Canım sat kaç senin gebeliğini kan testinde mi öğrendin belirtilerin neler. Takvimden bakınca benimde mayısın 12 si görünüyor ama ben 2 gün önce test yaptım negatiftik :(

Canım sat kaç senin gebeliğini kan testinde mi öğrendin belirtilerin neler. Takvimden bakınca benimde mayısın 12 si görünüyor ama ben 2 gün önce test yaptım negatiftik :KK43:

Canim sat 4 agustostu ben idrarda baktim aksam cikti şok oldum %1 bile ihtimal vermiyodum aylarca klomen catlatma ignesi oldum olmadi bu ay gitmedim dra ve sonuc pozitif
Belirt yok ayni adet olcakmis gibiyim kasiklar cok agriyo belim bacaklarim kopuyor resmen o kadar ne batma ne bisey bisey yok

Back
X