Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gunaydin anneler :)
Bugun adetin 27. Gunu sabah 5 buçukta idrar testimi tekrarladim cizgi bariz koyulasmis :)
Bugun kan vericem insallah guzel sonuç alirim hala inanamiyorum galiba kucagimda gormeden bi türlü inanmicam :)
Bugun adetin 27. Gunu sabah 5 buçukta idrar testimi tekrarladim cizgi bariz koyulasmis :)
Bugun kan vericem insallah guzel sonuç alirim hala inanamiyorum galiba kucagimda gormeden bi türlü inanmicam :)
Ya ben hiç reglim den hiç birşey anlamadım cumadan beri yoğun sarımsı uzayan bi akıntı geliyo bi değişik bugün 24. Gün ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı
günaydınlar hanımlar 30 Ağustos Zafer Bayramnmız kutlu olsun
bugün çok heyecanlıyım doktordan randevu aldım inşallah hayırlı
ayrıca dün akşam başağrısından deli oldum ya hiç uyuyamıyorum geceleri o yüzden mi acaba
Canim benim yumurtlama sonrasi donemde hep fazla fazla yogun beyaz kremsi akintim oldu.. Normalden fazla akinti da hamileligin ilk belirtilerinden.. Yani gercekten belirgin bir akinti hali oluyo.. Kokusu varsa enfeksiyondur canim. Kasinti sisme falan yaptiysa.. Aksi takdirde insAllah bebiştir
Ağzın bal yesin ya inşallah bebis tendir ben acaba yumrtluyormuyum diye düşünmüştüm ama sürekli olunca yumrtlama değildir dedim koku kaşıntı yok bilmiyorum bekliyorum bakalım
Canim benim yumurtlama sonrasi donemde hep fazla fazla yogun beyaz kremsi akintim oldu.. Normalden fazla akinti da hamileligin ilk belirtilerinden.. Yani gercekten belirgin bir akinti hali oluyo.. Kokusu varsa enfeksiyondur canim. Kasinti sisme falan yaptiysa.. Aksi takdirde insAllah bebiştir
Ağzın bal yesin ya inşallah bebis tendir ben acaba yumrtluyormuyum diye düşünmüştüm ama sürekli olunca yumrtlama değildir dedim koku kaşıntı yok bilmiyorum bekliyorum bakalım
Bende hala var akinti.. Hamileligimin ilk ayi olunca akintiyi hissedince bi panikliyorum acaba kan mı diye oda ayri bi sıkıntı oluyo. Şu 3 ayı hayırlısıyla bi atlatsaydım... Kalp atışını da duymadık henüz. Gercek gibi gelmiyo.. Keseyi gördük ama