2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
İnşallah kalp atışını da duyarsın canım peki sende ki o akıntı nasıl bi akintiy di o akıntı dan kaç gün sonra hamile olduğunu öğrendin peki
Bende hala var akinti.. Hamileligimin ilk ayi olunca akintiyi hissedince bi panikliyorum acaba kan mı diye :KK43: oda ayri bi sıkıntı oluyo. Şu 3 ayı hayırlısıyla bi atlatsaydım... Kalp atışını da duymadık henüz. Gercek gibi gelmiyo.. Keseyi gördük ama

Gunaydin anneler :)
Bugun adetin 27. Gunu sabah 5 buçukta idrar testimi tekrarladim cizgi bariz koyulasmis :)
Bugun kan vericem insallah guzel sonuç alirim hala inanamiyorum galiba kucagimda gormeden bi türlü inanmicam :)
ayy ne guzel ya masallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim:KK200::dua:

Ağzın bal yesin ya inşallah bebis tendir ben acaba yumrtluyormuyum diye düşünmüştüm ama sürekli olunca yumrtlama değildir dedim koku kaşıntı yok bilmiyorum bekliyorum bakalım

Bizim tarihler ayni görünüyor test yaptin mi canim ? Ben pazar gunu yaptim cikti
IMG_20160830_075635.webp

İnşallah kalp atışını da duyarsın canım peki sende ki o akıntı nasıl bi akintiy di o akıntı dan kaç gün sonra hamile olduğunu öğrendin peki
Canim ben yumurtladiktan 4/5 gun sonra basladi.. Boyle yogun, ic camasiri batacak sekilde. Beyaz akintiydi. Bariz beyaz, kremsi bi akinti.. Bu hep akmaya devam etti.. Bat gunumden 2 gun gecti.. Sonra test yaptim zorla.. Hala var o akinti.. Bazen sarimsi oluyo ama genelde beyaz, kokusuz ve kivamli..

Pazar günü yapmıştım ama çıkmamıştı 23. Gün du bnm daha erkendi olmadı yarın yaparım çıkmazsa Dr a giderim artık ENFEKSİYON İHTİMALİNE Karşı Bugün 25. Günüm bakalım
Bizim tarihler ayni görünüyor test yaptin mi canim ? Ben pazar gunu yaptim cikti
Eki Görüntüle 1878401

Bakalım kuzum nasip artık bnm bat günüme var inşallah bende de hamilelik belirtisidir bu
Canim ben yumurtladiktan 4/5 gun sonra basladi.. Boyle yogun, ic camasiri batacak sekilde. Beyaz akintiydi. Bariz beyaz, kremsi bi akinti.. Bu hep akmaya devam etti.. Bat gunumden 2 gun gecti.. Sonra test yaptim zorla.. Hala var o akinti.. Bazen sarimsi oluyo ama genelde beyaz, kokusuz ve kivamli..

Benim ki 18 aylık eğer bu ay hamile kalırsam araları 26 ay olaca.iki küç çocuğa nasıl bakacaksın diyor herkes korkutuyorlar
canım şimdi düşünsem bende bu kadar ara vermezdim sanırım görümcemin biri oğlan biri kız iki çocuğu var araları 2 yaş ne güzel biliyomusun hep beraber oynuyorlar birbirlerine en yakın arkadaş ikisi beraber büyüdü birde büyüdükçe o yaş farkı azalıyor

Back
X