- 25 Aralık 2012
- 193
- 141
- 53
- Konu Sahibi endless love
Kizlar çin takvimine baktım. Cinsiyeti kız olcak diyo![]()
nasıl bu kadar emin olurlar bilmem.. Bana herkes kiz olcak diyo ama :))
içine ne doğuyor şimdilik erken ama ben daha bakmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar çin takvimine baktım. Cinsiyeti kız olcak diyo![]()
nasıl bu kadar emin olurlar bilmem.. Bana herkes kiz olcak diyo ama :))
Canım ne bilim korkutuyorlar işte bide benim oğlan kolikti 20 saat ağladı ilk 4 aycanım şimdi düşünsem bende bu kadar ara vermezdim sanırım görümcemin biri oğlan biri kız iki çocuğu var araları 2 yaş ne güzel biliyomusun hep beraber oynuyorlar birbirlerine en yakın arkadaş ikisi beraber büyüdü birde büyüdükçe o yaş farkı azalıyor
Can'ım bende korkuyorum ya Allah korusun Bi bebeğimi görebilseydim ama çok şükür benim hcg düzenli artış gösteriyor.Duzenli artmamisti
hic ogrenme boyle kötü seyleri canim bosver iyiye odaklan
Düzenli artiyorsa sorun yok demektir hic stres yapip bebişini de üzmeCan'ım bende korkuyorum ya Allah korusun Bi bebeğimi görebilseydim ama çok şükür benim hcg düzenli artış gösteriyor.
her gebelik aynı değil her bebek aynı değil sonuçta herşey güzel olur inşallahCanım ne bilim korkutuyorlar işte bide benim oğlan kolikti 20 saat ağladı ilk 4 ay
maşşallah srın yoktur o zamanCan'ım bende korkuyorum ya Allah korusun Bi bebeğimi görebilseydim ama çok şükür benim hcg düzenli artış gösteriyor.
hoşgeldin hadi bakalım Allah bağışlasın Yalın'ı da benimde 1 mayıs görünüyor muhtemelen daha erken olur ama bende mayıs annelerine yazıyorum mayıs güzeldiranne adayları her zaman olumlu enerjiye ihtiyaç duyarlar. o sebeple hepinizi öperek başlıyorum.
kızlar ben 2016 nisan anneleri grubunda olan (beklenen doğum tarihim 5 nisandı)- martta doğuran (24 mart sezaryen) bir anneyim. 5 aylık oğlum var. adı Yalın.
geçen yıl haziranda son reglimi oldum hamile kaldım ve bu 1 ağustosa kadar 14 ay regl omadım. doğumdan sonra 4 buçuk ay olmadım yani.
sat 1 ağustos olunca dün 29 ağustos bat tarihimdi ve regl olmadımtest yaptım ama negatifti. çizgi yok.
2017 mayıs annesi de olabilirim inş. hayırlısıysa. tabi 2017 nisan annesi olucam beklenen doğum tarihi mayıs 8 olduğu için ama nasıl ki "2016 nisan anneleri"nde aktifsem (mart annelerinde değil), 2017 mayıs annelerinde aktif olmayı tercih ederim. bakalım kısmet
valla canim simdi ciktim evden annemlere gidicem bugun kislik hazirlkk yapicaz aklim cok karisik beklicem galibahu huuu canikom napıcaksın yapıcakmısın test![]()
iyi canım hem kafan dağılır kolay gelsinvalla canim simdi ciktim evden annemlere gidicem bugun kislik hazirlkk yapicaz aklim cok karisik beklicem galiba![]()
benim içime erkek doğuyor... ama kız olcak herhalde...içine ne doğuyor şimdilik erken ama ben daha bakmadım
Çok iyi çıkmış değerin canım hayirli olsun Allah sglikli bir sekilde kucağına almayi nasip etsinKizlar kan testi yaptirdim. Sat 4 ağustos beta hcg 136.8
Oooo masaAllah canım Rabbim kat be kat arttırsın. 28 günde mi adet görüyorsun acaba?Kizlar kan testi yaptirdim. Sat 4 ağustos beta hcg 136.8
Amiin canim insallah. Ben hala inanamiyorum yalniz :)Çok iyi çıkmış değerin canım hayirli olsun Allah sglikli bir sekilde kucağına almayi nasip etsin![]()
Amin canim sagol. Evet 28 gunde birOooo masaAllah canım Rabbim kat be kat arttırsın. 28 günde mi adet görüyorsun acaba?
Benimde akıntim var ama yoğun değil o kadar bide seffaf yumurta akı kıvamında uzayan yumurtlamadan sonra bu akıntı gün aşırı bazen hergün az az geliyorCanim ben yumurtladiktan 4/5 gun sonra basladi.. Boyle yogun, ic camasiri batacak sekilde. Beyaz akintiydi. Bariz beyaz, kremsi bi akinti.. Bu hep akmaya devam etti.. Bat gunumden 2 gun gecti.. Sonra test yaptim zorla.. Hala var o akinti.. Bazen sarimsi oluyo ama genelde beyaz, kokusuz ve kivamli..
Büyük ihtimal canım yumurtlama erken olduğu için erken çıktı benimde sat 5 ağustos ama daha yumurtlama olalı en fazla 1 hafta oldu diye tahmin ediyorum.Amin canim sagol. Evet 28 gunde bir