2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
canım şimdi düşünsem bende bu kadar ara vermezdim sanırım görümcemin biri oğlan biri kız iki çocuğu var araları 2 yaş ne güzel biliyomusun hep beraber oynuyorlar birbirlerine en yakın arkadaş ikisi beraber büyüdü birde büyüdükçe o yaş farkı azalıyor
Canım ne bilim korkutuyorlar işte bide benim oğlan kolikti 20 saat ağladı ilk 4 ay

anne adayları her zaman olumlu enerjiye ihtiyaç duyarlar. o sebeple hepinizi öperek başlıyorum. :KK8:

kızlar ben 2016 nisan anneleri grubunda olan (beklenen doğum tarihim 5 nisandı)- martta doğuran (24 mart sezaryen) bir anneyim. 5 aylık oğlum var. adı Yalın.
geçen yıl haziranda son reglimi oldum hamile kaldım ve bu 1 ağustosa kadar 14 ay regl omadım. doğumdan sonra 4 buçuk ay olmadım yani.
sat 1 ağustos olunca dün 29 ağustos bat tarihimdi ve regl olmadım :KK22: test yaptım ama negatifti. çizgi yok.
2017 mayıs annesi de olabilirim inş. hayırlısıysa. tabi 2017 nisan annesi olucam beklenen doğum tarihi mayıs 8 olduğu için ama nasıl ki "2016 nisan anneleri"nde aktifsem (mart annelerinde değil), 2017 mayıs annelerinde aktif olmayı tercih ederim. bakalım kısmet

anne adayları her zaman olumlu enerjiye ihtiyaç duyarlar. o sebeple hepinizi öperek başlıyorum. :KK8:

kızlar ben 2016 nisan anneleri grubunda olan (beklenen doğum tarihim 5 nisandı)- martta doğuran (24 mart sezaryen) bir anneyim. 5 aylık oğlum var. adı Yalın.
geçen yıl haziranda son reglimi oldum hamile kaldım ve bu 1 ağustosa kadar 14 ay regl omadım. doğumdan sonra 4 buçuk ay olmadım yani.
sat 1 ağustos olunca dün 29 ağustos bat tarihimdi ve regl olmadım :KK22: test yaptım ama negatifti. çizgi yok.
2017 mayıs annesi de olabilirim inş. hayırlısıysa. tabi 2017 nisan annesi olucam beklenen doğum tarihi mayıs 8 olduğu için ama nasıl ki "2016 nisan anneleri"nde aktifsem (mart annelerinde değil), 2017 mayıs annelerinde aktif olmayı tercih ederim. bakalım kısmet
hoşgeldin hadi bakalım Allah bağışlasın Yalın'ı da benimde 1 mayıs görünüyor muhtemelen daha erken olur ama bende mayıs annelerine yazıyorum mayıs güzeldir:halay:

Herkese merhaba, bende de tüm belirtiler var. Bat ım 4 eylül, dün eczaneden hassas gebelik testi aldım, ama bir gün daha bekleyeyim dedim, sabah tiroit kontrolüne ve kan testi için aile hekimine gideyim dedim ama 30 ağustos olduğu için kapalıymış geri döndüm. Yani anlayacağınız merakla bekliyorum. Her ihtimale karşı beslenmeme dikkat etmeye ve folik asit takviyesine başladım. Hamile olma ihtimalim yüksek. 2. Çocuğum olacak ve hiç beklenmeyen bir hamilelik. Aslında zamanlama da iş açısından pek iyi değil ama su yolunu bulurmuş deyip çok detaylı düşünmeyeceğim bu sefer. Sağlıklı ve keyifli geçirmeye çalışın hamileliğinizi, bu günlerin tadını çıkarın.

Regl oldum kızlar. Gelmemle gitmem bir oldu. Öptüm size iyi hamilelikler.

Canim ben yumurtladiktan 4/5 gun sonra basladi.. Boyle yogun, ic camasiri batacak sekilde. Beyaz akintiydi. Bariz beyaz, kremsi bi akinti.. Bu hep akmaya devam etti.. Bat gunumden 2 gun gecti.. Sonra test yaptim zorla.. Hala var o akinti.. Bazen sarimsi oluyo ama genelde beyaz, kokusuz ve kivamli..
Benimde akıntim var ama yoğun değil o kadar bide seffaf yumurta akı kıvamında uzayan yumurtlamadan sonra bu akıntı gün aşırı bazen hergün az az geliyor

Back
X