Olmaz canım[/QUOiyi çok sukur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz canım[/QUOiyi çok sukur
Rabbim duana icabet etsin inşallah nasip etsin canimKızlar rüyamda bebek emziriyordum çok gerçekti erkek bebekti ya ay Allah neye kısmet acaba adetime 4 gün kaldı :/
Canim hayırlı olsun adetin ne zamandıKızlar bu testim de evde hazır vardı ve yapim dedim :)
Adet günüm cumartesi daha 3 gün var 24 haziran dayanamadım erken yaptım test Teşekkür ederimCanim hayırlı olsun adetin ne zamandı![]()
Resim yükleyebildim mi görünüyomu ya
yarın yapcam bidaha emin olamadımGörünüyor hayırlı olsun. Ben de böyle aşırı silik bir çizgiyle bat günü öğrenmiştim. Geç döllenmeymiş.
Benimde bir oğluş var 2 yaşında, ikinciye ben tek niyetlendim diyeyim :) Geçen eşimin kullandığı prezervatif yırtık çıktı, ertesi gün hapı iç dedi, içtim sanıyor ama içmedim :) Olursa hayır demem doğrusu ama tabi nasip kısmet olsun istiyorum ne yalan söyleyimMasallah bu konudaki herkes hamile kalmış heraldedarısı bana 2.ye niyetlendik bakalım BAT a 4gün var heyecanlandım yazılarınızı okuyunca
![]()
Benim oğlum 16aylık daha yasları yakın olsun istediiimBenimde bir oğluş var 2 yaşında, ikinciye ben tek niyetlendim diyeyim :) Geçen eşimin kullandığı prezervatif yırtık çıktı, ertesi gün hapı iç dedi, içtim sanıyor ama içmedim :) Olursa hayır demem doğrusu ama tabi nasip kısmet olsun istiyorum ne yalan söyleyim![]()