Yine ozel msj atipmi yazicaz bilgileri
Adım Gül. Yaşım 23. Evliyim. Tesettürlüyüm. Kumralım. Rabbim nasip ederse ilk bebegimi kucagima alicam. Cinsiyetimiz belli degil. Kozmetik ürünleri en buyuk tutkum. Bijuteri urunleri kullanirim. En sevdiğim renk mor. Sevmedigim yok. Örgü kullanirim. Yazma kullanirim. Kitap okurum. Koleksiyon yapmam. Ayakkabi+terlik numaram 36-37. Kıyafet bedenim 40-42. Hamilelikte tabiki articakAdınız: fatma
Yaşınız:35
Medeni Durumunuz:evli
Açık /Kapalı:kapalı
Ten Renginiz:kumral
Çocuğunuz Var mı:3 tane 4. yolda
Yaşları ve Cinsiyetleri:15-10-5 kız
Kozmetik Ürünleri Kullanırmısınız:evet
Bijuteri Ürünleri Kullanırmısınız:evet
Sevdiğiniz Renkler:renkleri severim ama sade olanı daha çok severim
Sevmediğiniz Renkler:yok
Örgü Kullanırmısınız:evet
Yazma Kullanırmısınız:evet
Kitap Okurmusunuz:evet
Kolleksiyon Yaparmısınız:evet
Ayakkabı/Terlik Numaranız:36-37
Bedeniniz: 40-42 ama hamilelikle değişim olacağı kesin
Olablir aslnda bende yarısını verdim sen oyle diynxe :)) ne farketti bilemedim ama :)) oyle kalsin :)Kızlar isim vermek şartmıdır şimdi herkese açık bi paylaşım ya vermesek te olurmu?
Ay taktinz bnm kafama smdi yahu. Nolcakki hem.Çekilişte atıyorum nurmusa bana çıkarsa adını özel mesajla sorar öğrenirim. Burda açık açık yazmayalım bence
Sen konuyu aciyosun ya mesaji silebilir miain bnm yAZdigimi
Vermeyebilirsin sıkıntı yok olmaz 2012 kasım annesiyken isim verdim bi sıkıntı olmadı cevremde kimsede bilmez burdaki nick miKızlar isim vermek şartmıdır şimdi herkese açık bi paylaşım ya vermesek te olurmu?
Mesajın altında düzenle var ordan sen yapabilirsin ben yapamamSen konuyu aciyosun ya mesaji silebilir miain bnm yAZdigimi
Oda bir sure sonra kalkıyor. Neyse bnmde kimse blmiyor ztn nikimi.Mesajın altında düzenle var ordan sen yapabilirsin ben yapamam
Hediyeyi alana kadar kimse bilmeyecek adres bilgilerini ben veririm süprizi kaçmasınÇekilişte atıyorum nurmusa bana çıkarsa adını özel mesajla sorar öğrenirim. Burda açık açık yazmayalım bence
Düzeltilmesi için mesaj attım canımBirde tarih 2018 olmucak miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?