Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnş yükselir değerin canım ya bana doktorum aşılama günü de sayılacak dddi senin bugün 8. Günün aslında canım ama aşılamadan daha çok çatlatma iğnesinin günü de önemli beta hcg içeriyor ya o da en erken 10 günde gidiyormuş vücuttan
sen ne durumdasın cnm.kaçıncı günün.belirtin felan var mı?

Kızlar birde benim takvime göre yani tlfdaki uygulamaya göre yarın adet günüm görünüyor ama ben geçen ay 3 martta regl olmuştum hiç bukadar erkene atmazdim takvim sizde hangisini dikkate almalıyım Normal olanı hangisi?

Kızlar birde benim takvime göre yani tlfdaki uygulamaya göre yarın adet günüm görünüyor ama ben geçen ay 3 martta regl olmuştum hiç bukadar erkene atmazdim takvim sizde hangisini dikkate almalıyım Normal olanı hangisi?
kaç gün oldu aşılama olalı cnm.

aslında aynı sayılırız.aşılama gününü saymazsak benim 7.günüm.bende de adet takvimi uygulaması var benimki mayısı 5 ni gösteriyor.test günümde 2 mayıs. en son 7 nisan da adet başlamış
belirti felan var mı cnm sende

aslında aynı sayılırız.aşılama gününü saymazsak benim 7.günüm.bende de adet takvimi uygulaması var benimki mayısı 5 ni gösteriyor.test günümde 2 mayıs. en son 7 nisan da adet başlamış
Himm benim takvim niye bukadar erkene attı acaba regl günüm yarın görünüyor ama geçen ay 3 de olmuştum en fazla 30 da yada 1 de olması lazım anlayamadim

Himm benim takvim niye bukadar erkene attı acaba regl günüm yarın görünüyor ama geçen ay 3 de olmuştum en fazla 30 da yada 1 de olması lazım anlayamadim
sen nisan da adet olmadın mı cnm. onu girmemiş olabilirmisin uygulamaya?

net bir bilgim yok cnm. benim 7.günüm ilk zamanlarda gögüslerimi elleyemedim bile. şimdi çok az ağrı var. gögüslerim şişti. dün kasıklarımda batma ve sancı yaşadım.
birde hemen hemen her gün yeni bir sivilce ile uyanıyorum. ergenlere döndüm iyice :)

Back
X