- 5 Ocak 2015
- 226
- 71
- 98
- 35
sen işaretle bakalım . mayısın ilk günlerini göstermesi lazım. yada nisan sonu.Ay evet onu işaretlemeyi unutmuşum aşılama heyecanı dan ama şöyle soylim oda 2 si yada 3 du
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen işaretle bakalım . mayısın ilk günlerini göstermesi lazım. yada nisan sonu.Ay evet onu işaretlemeyi unutmuşum aşılama heyecanı dan ama şöyle soylim oda 2 si yada 3 du
Evet 1 iaaretledim şuan 27 si gösterdi ama yine erken ben en iyisi tam hesap yapayimda sasmasin :)sen işaretle bakalım . mayısın ilk günlerini göstermesi lazım. yada nisan sonu.
1 mayıs test günün olması lazım benim de 2 mayıs[/QUOTE hadi insallahhhh
Benim test günüm de 4 Mayis[/QUOTE benimde hemen hemen oyle
Haberler inşallah canımBenim test günüm de 4 Mayis
Canım üzülme devam ededeğiz.. hazırsan geçmek lazım artık ben de öyle düşünüyorum artık çok uzun süredir uğraşıyorsa insan tüpe geçmeli de benim tek çekincem ikiz olma riski. İkiz bana hep riskli gelio o yuzden cesaret edemiyorum yoksa direk tüp dicem doktora. Tek koymuyorlar mı illa iki mi koyuluyor hiç te bilmiyorum gerçikızlar pazar günü kan tahlili 2,5du bugun ise 1,2 yani yok şunu anladım bu aşılamalar sadece hikaye ben tüp bebeğe gececegim yeter iki aşılama para tuzağı sadece uzuntude cantada![]()
canım benim bugün tahlilim düştü benim ve üstelik SGK karsilamiyo yarın Acıbadem e gideceğiz tüp bebek icincanım benim üzme desem de kendini 2 kez bende bunu yaşadım.benimde 3.aşılamam bundan sonra tüp bebeğe geçilcek.ben üniv. yaptırıyorum.devlet karşılıyor bir miktarını. sadece ilaçlar için 270 tl verdim. o kadar. tüp bebek için de bir defa klomenle 2 defa da iğne ile aşılama olması gerekiyormuş prosedür böyleymiş. inşaallah yerleşme ağrısıdır
cnm ama tüp bebek yapacaklar ben bugun tesadüf araştırırken tüp bebek Derneği buldum onlar anlaşmalı hastane buluyorlar sadece yıllık bikere ücret alıyorlar burayı onlar buldu fiyatta iyi geldi bize onların anlaşması var yarına randevuda aldılar cnm benim 2.ci aşılamamdi ustelik bir sorun da yoktu ama olmuyoCanım üzülme devam ededeğiz.. hazırsan geçmek lazım artık ben de öyle düşünüyorum artık çok uzun süredir uğraşıyorsa insan tüpe geçmeli de benim tek çekincem ikiz olma riski. İkiz bana hep riskli gelio o yuzden cesaret edemiyorum yoksa direk tüp dicem doktora. Tek koymuyorlar mı illa iki mi koyuluyor hiç te bilmiyorum gerçi
neden tüp bebek dusunmedin ben şurda iki asilMada bunaldim bugün olumsuz çıktı yarın gitcem tup bebek için gorusmeye6 senede kaç aşılama yaptırdın canım
Hayırlı olsun canım çikolata kisti bende de var ve kolay giden bir kist değil ama ben bu çikolata kistiyle hamile kaldım boyutuna göre değişiyor engelleyip engellemesi genelde 5 cm in aşağısında olanlar için doktor ameliyat önermiyorMerhaba benimde ilk aşılamam 24 nisanda yapıldı şimdi bekliyorum sonuç Hayırlı olur inşallah. Aslında benim ve eşimin problemi yok ben geçen sene normal yolla hamile kalmıştım fakat haziran ayında 12haftalık bir düşük yaptım sonra bi kaç ay ara verdim ve bir daha hamile kalamadım çikolata kistı oluşmuş ama onuda arastirdilar bi zararı yok diyorlar zaten bana kist var demese doktorum ben yine anlamazdım çünkü bir şikayetim yok belirti vermiyor. Benimde hikayem böyle :)
Hayırlısı olsun canım umut ile bekleyip sonu böyle olunca insan çok üZülüyor inş çok beklemeyiz canımGünaydın kızlar bu sabah regl oldum malesef ilk aşılamam tutmamış oldu böylece![]()
Alttaki daha koyu sankiKızlar hangisi koyu sizce testlerden
Alttaki bugün üstteki de dündü canım iğnenin etkisi olsa giderek silikleşmesi gerekmez miydi canım inş doğru olur dualarım kabul olurAlttaki daha koyu sanki
yAa hadi inşallah canım kaçıncı gününAlttaki bugün üstteki de dündü canım iğnenin etkisi olsa giderek silikleşmesi gerekmez miydi canım inş doğru olur dualarım kabul olur