Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben asilama gününü sayıyorum canim. Öğretmenim ben okul çıkışı kan vereceğim hayirlisi artik ne bileyim gerçeklerle yüzleşme zamanı sanirim geldi
evet cnm yüzleşme vaktimiz geldi. inşaallah rabbim gönlümüze göre verir bebişlerimizi kucağımıza alırız

Bana soruyorsan ben regl oldum canım yarın ikinci aşılama için gidecem
oldun mu hayırlısı olsun canım. ıkıncı asılama tedavısı tutar ınsallah.ALLAHım gonlune gore versın..kacıncı gununde adet oldun.kasık agrın var mıydı. sanırım ben de regl olucam kasık agrım var

Evet canım oldum maalesef dün zaten belli ediyordu kendini belki dedim kasik ağrım dün oldu adet günümde bugundu zaten sasmiyor sağolsun

Evet canım oldum maalesef dün zaten belli ediyordu kendini belki dedim kasik ağrım dün oldu adet günümde bugundu zaten sasmiyor sağolsun
kacıncı gunuydu asılamanın canım. hayırlısı ya bakmıssın 2. asılama tutmus. ınsallah herkesın her ısteyenın evladı olur

ben sayıyorum asılama gununu oyle 11.gunu. 22nısanda oldum.neklıorum ıste..nasıp artık

arkadaşlar merhana bu ay bnde aşılama yaptırıcam acıbadem hastanesınde içinizde acıbademde aşılama yaptıran varmı ?

Yok canım yAa baya bildiğin çok af edersiniz parça şeklinde geliyor yoğun yani leke olsa bir nebze olsun sağlıklı olsun geç olsun güç olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…