- 23 Nisan 2017
- 509
- 198
- 23
Hadi hayırlısı canım kaçıncı gün bugun
Ya bi de belirti var mi benim kasik agrim basladiayy hadi bakalim hayirlisi benim 11.gunum erken ya bi 3 4gun bekleyim diorum. Insallah hayirli haberlerle evine gidersin.bizi de haberdar et
Bana soruyorsan ben regl oldum canım yarın ikinci aşılama için gidecemYa bi de belirti var mi benim kasik agrim basladi
ben aşılama gününü saymıyorum cnmBen asilama gününü sayıyorum canim. Öğretmenim ben okul çıkışı kan vereceğim hayirlisi artik ne bileyim gerçeklerle yüzleşme zamanı sanirim geldi
evet cnm yüzleşme vaktimiz geldi. inşaallah rabbim gönlümüze göre verir bebişlerimizi kucağımıza alırızBen asilama gününü sayıyorum canim. Öğretmenim ben okul çıkışı kan vereceğim hayirlisi artik ne bileyim gerçeklerle yüzleşme zamanı sanirim geldi
adetine kaç gün var cnmYa bi de belirti var mi benim kasik agrim basladi
oldun muBana soruyorsan ben regl oldum canım yarın ikinci aşılama için gidecem
Evet canım oldum maalesef dünoldun muhayırlısı olsun canım. ıkıncı asılama tedavısı tutar ınsallah.ALLAHım gonlune gore versın..kacıncı gununde adet oldun.kasık agrın var mıydı. sanırım ben de regl olucam kasık agrım var
adetım 7sınde.kasık agrım basladı. normalde de adet zamanından 3 4 gun once kasık agrım baslıordu zatenadetine kaç gün var cnm
kacıncı gunuydu asılamanın canım. hayırlısı ya bakmıssın 2. asılama tutmus. ınsallah herkesın her ısteyenın evladı olurEvet canım oldum maalesef dünzaten belli ediyordu kendini belki dedim kasik ağrım dün oldu adet günümde bugundu zaten sasmiyor sağolsun
Hiç belli olmaz sen yinede iyi düşün iyi olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruzadetım 7sınde.kasık agrım basladı. normalde de adet zamanından 3 4 gun once kasık agrım baslıordu zaten
13. Günüydü inşallah amin canımkacıncı gunuydu asılamanın canım. hayırlısı ya bakmıssın 2. asılama tutmus. ınsallah herkesın her ısteyenın evladı olur
kacıncı gununde adet olmustıun cnmHiç belli olmaz sen yinede iyi düşün iyi olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
kacıncı gununde adet olmustıun cnm[/QU
13. Günüydü inşallah amin canımErken de olmus sankı.kan testı yaptırdın mı. progestan kullanıomuydun
canım bende 7 mayıs da regl olucam.inşaallah olmayızadetım 7sınde.kasık agrım basladı. normalde de adet zamanından 3 4 gun once kasık agrım baslıordu zaten
kacıncı gunun asılamadacanım bende 7 mayıs da regl olucam.inşaallah olmayız
bugün benüm aşılama gününü saymıyorum 14.günüm.cumartesi günü idrar da tek çizgi çıktı.akşama kanda baktırıcam inşaallah vardırkacıncı gunun asılamada
Hayırlısı olsun canımarkadaşlar merhana bu ay bnde aşılama yaptırıcam acıbadem hastanesınde içinizde acıbademde aşılama yaptıran varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?