İnşallah canım haber ver bizede sevinelim :))bugün benüm aşılama gününü saymıyorum 14.günüm.cumartesi günü idrar da tek çizgi çıktı.akşama kanda baktırıcam inşaallah vardır
Insallah poZITIF cikar kanda ya.Kızlar ben kan verdim. 15.30da sonuç çıkar dediler. Ben de eve geldim netten bakacağım sonuca. Gelirken yine dayanamadım bir tane daha idrar testi aldim ama malesef yine tek çizgineyse tahlil sonucumu da goreyim de oyle depresyona gireyim
İnşallah pozitiftir canım yaz mutlakaKızlar ben kan verdim. 15.30da sonuç çıkar dediler. Ben de eve geldim netten bakacağım sonuca. Gelirken yine dayanamadım bir tane daha idrar testi aldim ama malesef yine tek çizgineyse tahlil sonucumu da goreyim de oyle depresyona gireyim
Insalah insallah ama hiç umudum yok. Bu idrar testlerinin negatif olması beni umutsuz bir hale getirdi valla. Her ay biktim hayirlisi ne diyeyimInsallah poZITIF cikar kanda ya.
Seni çok iyi anlıyorum canım üzülme inşallah kan testinde olumlu sonuç cikarInsalah insallah ama hiç umudum yok. Bu idrar testlerinin negatif olması beni umutsuz bir hale getirdi valla. Her ay biktim hayirlisi ne diyeyim
15:30 da çıkcak yazmışın cnm erken mi çıktı sonuç. hayırlısı olsun canım. üzme kendini. sıra bende mi şimdiKızlar malesef sonuç negatifhayirlisi ne yapayım
Canim tam 1 saatte çıkmış ben de anlamadim. Senden güzel haberler alırız insallah .15:30 da çıkcak yazmışın cnm erken mi çıktı sonuç. hayırlısı olsun canım. üzme kendini. sıra bende mi şimdi
Kızlar malesef sonuç negatifhayirlisi ne yapayım
Sıkma canını böylesi hayirlisiymis hakkımızda belkide sağlıksız olacaktı yada düşük yapacaktık inşallah ikinci asilamalar daha sağlıklı daha güzel olacak iyi düşünelimKızlar malesef sonuç negatifhayirlisi ne yapayım
inşaallahCanim tam 1 saatte çıkmış ben de anlamadim. Senden güzel haberler alırız insallah .
Canim 2. Aşılamayı göze alabilir miyim bilmiyorum. ;(ikinci asilamayi dene canim
Allah buyuk.
Canım üzülme hayırlısı böyleymiş hakkımızda belki daha çok uzuleceegimiz şeyler olacaktı bidahakine insallahKızlar malesef sonuç negatifhayirlisi ne yapayım
Aynen öyle kimbilir bilmediğimiz daha neler var rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah senden güzel bir haber alırız bizede umut olursun canımbende 28 nisan yaptırdım aşılamayı bekliyorum sabırsızlıkla ama sanırım ilk aşılama biraz zor tutuyor aslında aşılamanın şansı %15-20 civarı yani bi tüpbebek gibi değil ve çatlama sorunu varsa yada kadının yumurtası kalın erkeğin spermi o yumurtayı dölleyemiyorsa aşılamanın başarı sansı dahada düşüyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?