benim ikinci asilamamdi cok ağladım suan kan testi yaptirsammi belki idrar testi yaniltamazmiCanım çok üzüldüm İnan ki biliyorum beklemenin ne olduğunu bu kaçıncı aşılamandı canjm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ikinci asilamamdi cok ağladım suan kan testi yaptirsammi belki idrar testi yaniltamazmiCanım çok üzüldüm İnan ki biliyorum beklemenin ne olduğunu bu kaçıncı aşılamandı canjm
7 ile 15 arası aşılama icin gereken sayı bu cnm sayınız aşılama icin yeterliiki doktor baktı çok ii dedi bende anlamadim
Bn önceki asilamamda 12. Gün yaptım çıkmamışti bende senin gibi uzulmustum 14. Gün tekrar ettim testi ve pozitif çıktı inşallah seninkide öyle olurtek çizgi yani ikinci asilamada tutmadimi çok üzüldüm benim kan tahlili günüm perşembe ama yapmiycam![]()
Kızlar crinone die bi jel verdi dr bana kullanan var mı
merhabalar ben yenı uye oldum buraya.uzun zamandır aşılama konusunu okuyorum bende dun (22 nısan) ılk asılamamı oldum. ınsallah ALLAHım bu kandıl gecesı dualarımızı kabul eder bebıslerımız bıze tutunur. :)Bn önceki asilamamda 12. Gün yaptım çıkmamışti bende senin gibi uzulmustum 14. Gün tekrar ettim testi ve pozitif çıktı inşallah seninkide öyle olur
Erken gebelik testiylemi canım???Bn önceki asilamamda 12. Gün yaptım çıkmamışti bende senin gibi uzulmustum 14. Gün tekrar ettim testi ve pozitif çıktı inşallah seninkide öyle olur
MERHABALAR cipli asılama olan var mı acaba.dun cıplı asılama yaptırdım.forumları okuyorum da boyle asılama cok konusu yok. bu asılamadan olup da hamıle kalan var mı kı7 ile 15 arası aşılama icin gereken sayı bu cnm sayınız aşılama icin yeterli
inş cnm çok sağol zaten ben idrar testi yaptım kan degilBn önceki asilamamda 12. Gün yaptım çıkmamışti bende senin gibi uzulmustum 14. Gün tekrar ettim testi ve pozitif çıktı inşallah seninkide öyle olur
Bende olmuştu sonradan hafifleyerek geçti. Ama benim test negatiftekrardan merhabadun asılama oldum demıstım bugun kasık ve az bel agrım oluo. sızde de boyle bı durum yasandı mı?
kacıncı gunden ıtıbaren baslamıstı agrı?Bende olmuştu sonradan hafifleyerek geçti. Ama benim test negatif
Hemen ertesi gün başlanmıştı canım4 5 gün kadar sürdükacıncı gunden ıtıbaren baslamıstı agrı?
Anladim. Hayirlisi olsunHemen ertesi gün başlanmıştı canım4 5 gün kadar sürdü
Hadi hayırlısı canm inş dualarımız kabul olurmerhabalar ben yenı uye oldum buraya.uzun zamandır aşılama konusunu okuyorum bende dun (22 nısan) ılk asılamamı oldum. ınsallah ALLAHım bu kandıl gecesı dualarımızı kabul eder bebıslerımız bıze tutunur. :)
Bnm aşırı kasık ağrım oldu bide kanamam oldu ama tutmadıtekrardan merhabadun asılama oldum demıstım bugun kasık ve az bel agrım oluo. sızde de boyle bı durum yasandı mı?
MERHABALAR cipli asılama olan var mı acaba.dun cıplı asılama yaptırdım.forumları okuyorum da boyle asılama cok konusu yok. bu asılamadan olup da hamıle kalan var mı kı
Canm aşılamayı biliyorum da ciplisi nasıl oluyo farkı nedir normal aşılamayla neden cipli die ayırmışlar tutma oranı neymiş merak ettim doğrusu anlatır mısın nasıl oldu tedavi ilaçların falantekrardan merhabadun asılama oldum demıstım bugun kasık ve az bel agrım oluo. sızde de boyle bı durum yasandı mı?
Kuzum bnce bişeylerle uğraşman iyi olmuş en azından kafanı dağıtmış oldun bnde kendimi temizliğe vuracaktım bugn esim evde bi türlü yapamadımKızlar ben idrar testi negatif diye bugun kendimi ev işleriyle acayip hırpaladım üst dolaplara uzandım eğildim kalktım saatlerce. Acaba yapmasaymıydım diyorum şimdi de. Bu adete yakın zamanlar insan ne yapacağını bilemiyor valla yaaa bi an evvel hamile kalsak ta şu acabalardan kurtulsak bir rahatlasak yaaa mübarek kandil günü Allahım herkese en hayırlı zamanında güzel hamilelikler nasip etsin
Kuzuum bak bugün kandil sakın üzüülme isyan etme allahtn ümit kesilmez belki hamile kalsan bebekte yada sende bi şey olacaktı bilemiyoruz biz bunları ama Allah herşeyi biliyor ve eminim zamanı vardır üzme kendini nasip hayırlısışuan o kadar uzgunumki ben kan testide yaptirdim sonucu şimdi aldım 2,5 çıktı tahlil günüm 27 nisan amA ben dayanamadim sanirim bundan sonrada tutmaz 2ci asilamamdi geçen ayda kandile denk gelmişti4gunde bu sonuç değişmez sanirim
Canım yanıltabilir Zaten idrara geç geçiyor belki Yen'i başlayan bir gebelik olabilir adet olana kadar bekle ya da beklemek istemiyorsan kan testi de yaptırabilirsin canımbenim ikinci asilamamdi cok ağladım suan kan testi yaptirsammi belki idrar testi yaniltamazmi