- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Senin kaç yumurtaydıPeki kaç yumurta ile aşılama oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kaç yumurtaydıPeki kaç yumurta ile aşılama oldu
İlk aşılama da 2 ikincisinde ise tek yumurtaydı. Fakat bizim morfolojimiz sıfırdıSenin kaç yumurtaydı
Olsun morfoloji 0 iken tutanlar var canım canını sıkma varikosel olabilir mi eşinde acabaİlk aşılama da 2 ikincisinde ise tek yumurtaydı. Fakat bizim morfolojimiz sıfırdı
Yok bakıldıOlsun morfoloji 0 iken tutanlar var canım canını sıkma varikosel olabilir mi eşinde acaba
Çok güzel Yoksa benim eşim varikoselden ameliyat olmuştu 4 yıl önce peki sperm sayısı neden azmış canım onun için bişey dediler mi bizde de hareket sorunu varYok bakıldı
Varikosel olmadigi için bi sebep bulamiyolar:) hareket ya da sperm azliğinin sebepleri var mi kiÇok güzel Yoksa benim eşim varikoselden ameliyat olmuştu 4 yıl önce peki sperm sayısı neden azmış canım onun için bişey dediler mi bizde de hareket sorunu var
bana doktor idrar yapma kan testi yaptır dedi kan testi daha garantiKızlar bugün benim aşılamadan sonra 15. Günüm ama adetime 4 gün var yine de dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı Acaba doğrumu dur? Değişir mi daha?
Ya aslında benim doktorum da 1 hafta sonra adet olmazsam kan testi için gitmemi istedi ama buradaki forumlarda 15. Gün belli olur deyince dayanamadım yaptım. Ve çok üzüldümbana doktor idrar yapma kan testi yaptır dedi kan testi daha garanti
vallahi kağıda hiç bakmadım doktor yıkadıktan sonra ilk asilamayi 10 binle yaptum dedi ikinci ise 8bin bize bir teshis koyamiyolar ben de hersey normal çözemedim bu işi ben 10gun bitiyo bugunHayırlısı olsun canım kaç gün oldu yaptıralı hareket nasıldı
Bilmiyorum ki canım İnan ki sebepleri ne bugün 4. Gün çatlatma iğnesinin de 6. GünüVarikosel olmadigi için bi sebep bulamiyolar:) hareket ya da sperm azliğinin sebepleri var mi ki
10 bin çok az geldi de canım normalde 10 milyonun altında aşılama önermiyorlar diye biliyorum da tabi belli de olmaz bu işler sonuçta bir tanesi dölleyecekvallahi kağıda hiç bakmadım doktor yıkadıktan sonra ilk asilamayi 10 binle yaptum dedi ikinci ise 8bin bize bir teshis koyamiyolar ben de hersey normal çözemedim bu işi ben 10gun bitiyo bugun
Canım kaç gün oldu aşılama olalıBenim de bu ay ilk aşılamam oldu. Benim adet ağrılarım başladı çok şiddetli geliyormuş gibi. Umarım olmam. Herkesin aşılaması hayırlı olsun kızlar
11 gün oldu cnm. Senin??Canım kaç gün oldu aşılama olalı
Canm soğn suyu içtim çörekotu bal yedim sabun yumurta akı zeytin yağı yakısı yaptım karanfil suyu içtim satımsak yuttum hatta gazlı bezin içine koyup akşamları fitil gbi içeriye yerleştirdim ucunda iple sabah çıkardımcanım uzulme acaba birde bitkiselmi denesen më bileyim belki fayda eder kaç doktora gittim hiç sorun yok ama bilmiyorum bu sefer ne olur
Benim de 4 canım sen test yaptın mı çatlatma iğnesi vurulalı da 6. Gün11 gün oldu cnm. Senin??