Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok güzel Yoksa benim eşim varikoselden ameliyat olmuştu 4 yıl önce peki sperm sayısı neden azmış canım onun için bişey dediler mi bizde de hareket sorunu var
Varikosel olmadigi için bi sebep bulamiyolar:) hareket ya da sperm azliğinin sebepleri var mi ki

Kızlar bugün benim aşılamadan sonra 15. Günüm ama adetime 4 gün var yine de dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı Acaba doğrumu dur? Değişir mi daha?

bizde de bir sıkıntı yok ama ilk asilamam olmadi ikinci inş olur her ikisindede 3 yumurta vardi

bana doktor idrar yapma kan testi yaptır dedi kan testi daha garanti
Ya aslında benim doktorum da 1 hafta sonra adet olmazsam kan testi için gitmemi istedi ama buradaki forumlarda 15. Gün belli olur deyince dayanamadım yaptım. Ve çok üzüldüm

Hayırlısı olsun canım kaç gün oldu yaptıralı hareket nasıldı
vallahi kağıda hiç bakmadım doktor yıkadıktan sonra ilk asilamayi 10 binle yaptum dedi ikinci ise 8bin bize bir teshis koyamiyolar ben de hersey normal çözemedim bu işi ben 10gun bitiyo bugun

Benim de bu ay ilk aşılamam oldu. Benim adet ağrılarım başladı çok şiddetli geliyormuş gibi. Umarım olmam. Herkesin aşılaması hayırlı olsun kızlar

vallahi kağıda hiç bakmadım doktor yıkadıktan sonra ilk asilamayi 10 binle yaptum dedi ikinci ise 8bin bize bir teshis koyamiyolar ben de hersey normal çözemedim bu işi ben 10gun bitiyo bugun
10 bin çok az geldi de canım normalde 10 milyonun altında aşılama önermiyorlar diye biliyorum da tabi belli de olmaz bu işler sonuçta bir tanesi dölleyecek

canım uzulme acaba birde bitkiselmi denesen më bileyim belki fayda eder kaç doktora gittim hiç sorun yok ama bilmiyorum bu sefer ne olur
Canm soğn suyu içtim çörekotu bal yedim sabun yumurta akı zeytin yağı yakısı yaptım karanfil suyu içtim satımsak yuttum hatta gazlı bezin içine koyup akşamları fitil gbi içeriye yerleştirdim ucunda iple sabah çıkardım :D maydanox suyuna oturdm kaynattım da aynı şekilde sarımsak suyuna oturdum aklıma gelen bunlar bitkisel yöntemlerde denedim de şimdi diyorum kendi kendime Rabbimin mutlaka bir bildiği vardır bakalım nasip ya hayırlısı illa olsun diyoruz da belki bizim hakkımızda hayırlı zaman bu zaman değildir iki yıldır her ay adet kanamasını görünce resmen isyn ettim herkrsin var bnm niye yok die hatta o kadar pskolojim bozulmuş olmalı ki bi ara evdeki köpeğe bile taktım köpek bi senede iki defa doğurdu die o kadar sapıttım yani ama çok şükür farkına vardım herşeyin pazartesi dr gitcm rahim filmi çektircm bi daha eğer hala birisi kapalıysa ameliyatla açtırcm sonra da oluruna bırakcm nasip diyecem artık olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değil ya daha iki yıllık evliyiz sonuçta dr lara kalsa üst üste hemen aşılama sonra tutmadı tüp bebek bi kadın doğumcuya gidince öncelikle bizi bir sorun yoksa pskoloğa ve beslenme yzmanına yönlendirmesi gerek bence hamilelik için psikolojik olarak hazır mıyız yoksa sdece eş dost kv anne baba sorduğu için yaşıtlarımız hep çocuk sahibi olduğu için miyoksa sadece hamile kalmak istediğimiz için mi hamileliği bu kadar istiyoruz ki ben kendime bugün sordum ve farkettim ki çevredeki insanların baskısı yüzünden sürekli çocuk istiyorum onların bakışları bile rahatsız ediyor beni üstelik bnm yaşadığm yer küçük bi yer ve herkes herkesi tanıyor ve insanların bu hareketlerine sinir oluyorum neden insanın özel hyatı ile ilgili yorum yaparlar ki neden bizim mahremiyetimizi sorgularlar ki onlara ne varsa var çocuk yoksa yok ne karışırlar alla alla yaa gece gece baya içimi döktüm ooh iyi geldi yaa artık başkaları ne der die düşünüp de istemicm bebek eğer gercekten istersem o zaman yaptırcm bi daha aşılama hem o çocuğu bn doğurcam hamileliği doğumu masrafları hastalığı okulu işi aşkı derdi tasası bunların hepsine hazır mıyım acaba bunu düşünmek lazım bencillik edip sdecd başkaları ne der die düşünmicm bundan sonra

Back
X