- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Evet canımCanim senin asilama mi olmustu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımCanim senin asilama mi olmustu
Canım inş doğrudur ama bugün de daha silik olması gerekmezmiydi sence bir de canım ben bundan önceki hamileliğimi de böyle erken öğrenmiştim idrar da inş bu seferde yanılmam hayırlısıinş dogrudur çünkü bu kadar çabuk idrarda cikmasi enterasan ins hep böyle gider
Kac gun once asilama olmustun ne zaman cikti cift cizgi.insallah hamilesindirEvet canım
Çift çizgi bugün yaptığım test bu canım iğneden sonra ki 8. Günüm işte ben iğnenin vücuttan atılımına göre gidiyorum canım inş isteyen herkes hamile kalır geçenki hamileliğimde bütün tanıdıklarıma reklam yapmıştım ama bu sefer eğer nasip olursa bir sizler yani kadınlar kulübü ve annemlere söyleyeceğim yaniKac gun once asilama olmustun ne zaman cikti cift cizgi.insallah hamilesindir
Ayy insallah hamilesindir.bende xumartesi gunu asilama oldum ilk asilamam bekliyorum insallah hamile kalirizÇift çizgi bugün yaptığım test bu canım iğneden sonra ki 8. Günüm işte ben iğnenin vücuttan atılımına göre gidiyorum canım inş isteyen herkes hamile kalır geçenki hamileliğimde bütün tanıdıklarıma reklam yapmıştım ama bu sefer eğer nasip olursa bir sizler yani kadınlar kulübü ve annemlere söyleyeceğim yani
İnş canım inşAyy insallah hamilesindir.bende xumartesi gunu asilama oldum ilk asilamam bekliyorum insallah hamile kaliriz
Saolasın canım ya inşallah tabii ister hakkıdır. Benim hiç yok 2 senedir uğraşıyoruz işte bende yorulmanın ötesindeyim bıkkınlık geldi artık ama bırakamıyorum cok istediğim icinüzülme canım geçecek bütün bunlar bizde kavusacagiz bebeklerimize benim iki evladım var bu eşimle yeni evliyim çok istiyor bebek bende istiyorum yuvam onunda hakkı doktor bir sebepte demiyor şaşırdım bende inş bu sefer olur çok yorgunum iki aydır üst üste aşılama stres bitirdi beni incir tüket bugün sanada dua ettim umudumuz bitemez
ben kan verdim şimdi bekleyemedim ins dogrudur cnmCanım inş doğrudur ama bugün de daha silik olması gerekmezmiydi sence bir de canım ben bundan önceki hamileliğimi de böyle erken öğrenmiştim idrar da inş bu seferde yanılmam hayırlısı
canım senin kaçıncı günün aşılamadan sonraben kan verdim şimdi bekleyemedim ins dogrudur cnm
bugün 13.gunum bekleyemedim vallahi kan verdimcanım senin kaçıncı günün aşılamadan sonra
Canım sonuç çıkınca beni de etiketle lütfenbugün 13.gunum bekleyemedim vallahi kan verdim
kızlar pazar günü kan tahlili 2,5du bugun ise 1,2 yani yok şunu anladım bu aşılamalar sadece hikaye ben tüp bebeğe gececegim yeter iki aşılama para tuzağı sadece uzuntude cantadaCanım sonuç çıkınca beni de etiketle lütfen
benim de 18 nisan da oldu cnm. bizde de herhangi bir sorun görmediler.benim 3. aşılamam bu. inşaallah bu son olurSlm kızlar bende yeniyim burda 18 nisan salı günü ilk aşılamami yaptırdım tek yumurta ile rabbim hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin insallah. Benim hiçbir sorunum yok yani yapılan testler olsun Hsg filmi olsun muayeneler olsun birşey çıkmadı yani sebepsiz infertilite ama şöyle birşey oldu bilmem nekadar etkisi olur aşılama yapılırken Dr biraz zorlandı daha sonra yaptığı açıklamada rahim ağzının dar olduğunu söyledi ve hemen internetten araştırma yaptım bunun bir sebep olabileceği yazılar okudum asilamayla bu sorun çözülürmus spermlerin işi kolaylaştıgi için yani anlayacağınız kızlar heyecanla bekliyorum çok bir engelim yok gibi gorunsede çıkacak sonuç için hazirlikliyim rabbim hepimizin yardımcısı olsun
senin ağrın felan oldu mu kasıklarındabenim de 18 nisan da oldu cnm. bizde de herhangi bir sorun görmediler.benim 3. aşılamam bu. inşaallah bu son olur
canım benim üzme desem de kendini 2 kez bende bunu yaşadım.benimde 3.aşılamam bundan sonra tüp bebeğe geçilcek.ben üniv. yaptırıyorum.devlet karşılıyor bir miktarını. sadece ilaçlar için 270 tl verdim. o kadar. tüp bebek için de bir defa klomenle 2 defa da iğne ile aşılama olması gerekiyormuş prosedür böyleymiş. inşaallah yerleşme ağrısıdırkızlar pazar günü kan tahlili 2,5du bugun ise 1,2 yani yok şunu anladım bu aşılamalar sadece hikaye ben tüp bebeğe gececegim yeter iki aşılama para tuzağı sadece uzuntude cantada![]()
Bekleyemedim derken testmi yaptın?Merhaba araniza yeni katıldım. Ben de 20 Nisan'da ilk asilamami oldum bugun 5. Günüm beklemedeyim. Ilk günden beri kasık ve bel ağrılarım var. Çok umudum yok ama nasip tabii.