Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüp bebek deniycem cnm.ben üniversitede yaptırıyorum devlet yardımlı. 3 aşılama hakkım bitti 3 tüp bebek hakkım var. bu ay başlarız inşaallahTüp bebek denicekmisin canım
canım baya bi şart arıyorlar. başta yaş sınırı var.sonra hiç çocuğun olmuycak,3 yıl evlilik şartı var,prim günü var ne kadardı hatırlamıyorum sen veya eşin farketmez. ilk aşılama hap ile 2 aşılama iğne ile olması gerekiyor.sonra tüp bebeğe geçiliyor. 3 kere tüp bebek desteği var. fiyat olarak hatırlamıyorum ama 3.aşılamamda sadece ilaç için 270 lira para verdim.birde şırınga gibi bişey aldırdılar 25 lira da o. 300 felan tuttu hepsi bu.ya bişey sorcam 1.sorum 3 ten fazla aşılama yapmıyorlar mı 2. sorum tüp bebekte devlet indirimden yararlanmışşısıız eşiniz yada sizmi çalışıyorsunuz şart ne arıyorlar indirim için
3 aşılaman olumsuz geçerse sana rapor çıkıyor tüp bebek için. birde sıra bekliyorsunya bişey sorcam 1.sorum 3 ten fazla aşılama yapmıyorlar mı 2. sorum tüp bebekte devlet indirimden yararlanmışşısıız eşiniz yada sizmi çalışıyorsunuz şart ne arıyorlar indirim için
İnşallah canım Allah'tan umut kesilmez senin 3 yıl oldumu evlilikte yaşın kactitüp bebek deniycem cnm.ben üniversitede yaptırıyorum devlet yardımlı. 3 aşılama hakkım bitti 3 tüp bebek hakkım var. bu ay başlarız inşaallah
ben 27 yaşındayım cnm. 6 yıllık evliyim.bende eşimde çalışıyoruz.hiç hamile kalmadım.hiç korunmadım.yaşımızda tutuyorİnşallah canım Allah'tan umut kesilmez senin 3 yıl oldumu evlilikte yaşın kacti
Hayırlısı olsun canım ya kesin olur bu seferben 27 yaşındayım cnm. 6 yıllık evliyim.bende eşimde çalışıyoruz.hiç hamile kalmadım.hiç korunmadım.yaşımızda tutuyor
Hayırlısı olsun canım ya kesin olur bu sefer
inşaallah cnm.3 kere aşılama oldu hiç tutmadı. ilk defa tüp bebek olucak. tam detaylı olarak araştırmaya çalışıyorum . ne olcak ne bitcek diye. sen ne durumdasın. özelde mi yaptırıyorsun. kaç yıllık evlisinHayırlısı olsun canım ya kesin olur bu sefer
Araştır tabi yaptıranlara sor. Yok bende devlette yaptırıyorum 2 sene olacak benim ağustosta evliliğim ama yaşım var işte 36inşaallah cnm.3 kere aşılama oldu hiç tutmadı. ilk defa tüp bebek olucak. tam detaylı olarak araştırmaya çalışıyorum . ne olcak ne bitcek diye. sen ne durumdasın. özelde mi yaptırıyorsun. kaç yıllık evlisin
senin aşılama mı tüp bebek miAraştır tabi yaptıranlara sor. Yok bende devlette yaptırıyorum 2 sene olacak benim ağustosta evliliğim ama yaşım var işte 36
Canım merhaba yazını okudum da herAlde bu aşılama benim de tutmadı bugün yaptığım idrar testi negatif adet olmadım tüp bebek için devlet ne kadar destek veriyor bende 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim bir kürtajım var bu 3. Aşılamam dısenin aşılama mı tüp bebek mi
http://www.sgk.gov.tr/wps/portal/sgk/tr/saglik/saglik_hizmetleri/tup_bebek_tedavisiCanım merhaba yazını okudum da herAlde bu aşılama benim de tutmadı bugün yaptığım idrar testi negatif adet olmadım tüp bebek için devlet ne kadar destek veriyor bende 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim bir kürtajım var bu 3. Aşılamam dı
yüzde oranını bilmiyorum ama benim herşey dahil 3.aşılamam 300 tl tuttu başka para ödemedim benCanım merhaba yazını okudum da herAlde bu aşılama benim de tutmadı bugün yaptığım idrar testi negatif adet olmadım tüp bebek için devlet ne kadar destek veriyor bende 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim bir kürtajım var bu 3. Aşılamam dı
Canım teşekkür ederim ama ilk denemede %30 unu veriyoruz herAlde acaba toplamda ne kadar tutar devlette acaba özeller 10.000 den ağzını açıyor da
Aşılamayı demiyorum canım tüp bebek aşılama benim de 125 tuttuyüzde oranını bilmiyorum ama benim herşey dahil 3.aşılamam 300 tl tuttu başka para ödemedim ben
net olmamakla birlikte ilk tüp bebek 530 gibi rakam biliyorum cnm artı dondurulmuş için 200 liraAşılamayı demiyorum canım tüp bebek aşılama benim de 125 tuttu
Canım o kadar az olduğunu düşünmüyorum sanki bende 5000 felan tutuyor 3000 nini devlet ödüyor diye biliyorumnet olmamakla birlikte ilk tüp bebek 530 gibi rakam biliyorum cnm artı dondurulmuş için 200 lira